Sneak peek: MAC Flighty kollektion

Håndcreme på prøve: Nuxe Rêve de Miel Hand And Nail Cream

Nuxe Rêve de Miel Hand And Nail Cream

Foto: Nuxe

Pudderdåserne har igen testet håndcreme til vores serie: Håndcreme på prøve. Alle cremerne bliver bedømt ud fra de samme kriterier, nemlig ingredienser, absorption, fugtende/plejende egenskaber, duft og konsistens.

Denne gang har jeg tyvstjålet en håndcreme fra min mor (hun lider ingen nød, hun fik fem af mine i stedet). Min mor købte Rêve de Miel Hand And Nail Cream fra Nuxe efter anbefaling fra en ekspedient i Matas, den er dog ikke helt fed nok til at gøre en forskel for hendes utrolig tørre hænder.
Mine hænder er lidt mere taknemmelige særligt her i den tidlige sommer. Jeg ville egentlig bare teste cremen, men jeg er helt forelsket i duften, så nu er den snart brugt op.

Da jeg ledte efter et billede til anmeldelsen, blev jeg klar over at håndcremen er blevet reformuleret. Cremen, jeg i dag har anmeldt, er købt i slutningen af marts, så det er altså ikke en, der har samlet støv på hylden herhjemme. Om den nye version er at finde på det danske marked, er jeg ikke klar over og da det er helligdag har jeg ingen chance for at finde ud af det. Jeg opdaterer anmeldelsen lige så snart, jeg har fået prøvet den nye version.

Duft              
Som nævnt ovenfor er jeg fuldstændig solgt til den milde og rare duft af Rêve de Miel Hand And Nail Cream. Sædvanligvis synes jeg honningduft (altså den syntetiske slags) er voldsom og kvalmende, men det er slet ikke tilfældet her. Rêve de Miel har en tilstrækkelig mild duft til at den ikke bliver ubehagelig. Efter kort tid er der blot en ren sæbet duft tilbage. Desværre er en del af parfumestofferne på EU´s liste over særligt allergene parfumestoffer.

Konsistens og absorption
Rêve de Miel Hand And Nail Cream er ganske let og trænger lynhurtigt ind i huden. Hvis man har tendens til varme hænder (med fugtige håndflader) er den lidt længere tid om at trænge ind, da den indeholder en god portion silikone. Dette gør også at effekten af cremen holder i lang tid og at overfladen på håndryggen øjeblikkeligt fremstår meget pænere.

Ingredienser
Glycerin, mandelolie, avokadoolie, E-vitamin, allantoin, honning og gode antioxidanter gør Rêve de Miel Hand And Nail Cream til et ganske udmærket valg. Den virker både helende og beskyttende på hænderne, samtidig med at den fugter huden på en let og behagelig måde. Silikonen gør, som nævnt ovenfor, at huden fremstår pænere og mere velfugtet.

Plejende egenskaber
Rêve de Miel Hand And Nail Cream fugter huden godt, men hvis du har meget tørre hænder, er cremen måske ikke nok. Den virker meget beskyttende og huden føles og ser velplejet ud. Jeg kan bedst lide rigtig fede cremer til natten og derfor er det kun om dagen jeg bruger Rêve de Miel Hand And Nail Cream.
I testperioden har jeg udsat mine hænder for voldsomt udtørrende aktiviteter og den har klaret udfordringerne til et stort 12-tal. Mine evigt tørre neglebånd er også glade for cremen, men det tager noget tid, hvis cremen skal masseres ordentligt ind.

Summa summarum
Mine præferencer med hensyn til håndcreme er at konsistensen er let, trænger hurtigt ind, at huden føles behagelig og at effekten holder. Rêve de Miel Hand And Nail Cream lever op til alle disse krav og så dufter den til med helt fantastisk. Den har en god størrelse og tuben er flad, så den er også god i tasken. Meget tørre hænder kræver nok en noget federe creme. Selv har jeg valgt at bruge den om dagen og supplerer derfor med en federe variant om natten, det virker fremragende.

Her kan den købes
Rêve de Miel Hand And Nail Cream fra Nuxe koster 95 kr. for 75 ml.og kan købes i Matas og i Magasin.

Billedekilde: Michael John Boutique

6 kommentarer

 • mette

  Hej:)

  Jeg vil gerne anbefale dens økologiske søster fra Bio Beauté by Nuxe-serien. Den har en dejlig konsistens, (ikke)duft og er bare rigtig god for hænder og neglebånd. Dog har jeg ikke voldsomt tørre hænder, så ved ikke om den er god til dem, der har det. Den koster for øvrigt 110 kr. for 75 ml. (i bl.a. Magasin).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg synes også den er rigtig god, men som du skriver ikke fed nok, hvis man har virkelig tørre hænder. Jeg brugte skiftevis denne her og den fra Bio Beauté serien, inden jeg fik børn, men med en lille baby i huset, og de utallige gange jeg nu vasker hænder i løbet af en dag, er der desværre ingen af dem, der giver fugt nok. Nu bruger jeg i stedet l’Occitanes håndcreme med sheasmør. Den er rigtig god og lige det federe. Men jeg vil også helt klart anbefale denne her, hvis man har almindelige hænder, der ikke kræver speciel pleje :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Manja,

   l’Occitanes shea håndcreme er min absolutte favorit :) Jeg har brugt den i over 20 år. Det er en genial creme!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Ups, håber du tilgiver min stavefejl, jeg så den først nu, da jeg svarede fra computeren!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Den må afprøves!
  Det er, trods alt, ikke i mange anmeldelser, at du har så rosende ord over et produkts duft ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Katja!

   Nej, det kan du have ret i, ups!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek: MAC Flighty kollektion