Anmeldelse: Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15

Anmeldelse: Cliniques 3-trins hudplejesystem

Clinique 3 step skincare

Kan du godt tåle Clinique?, spurgte en af mine veninder mig vantro den anden dag, da jeg fortalte hende, hvor glad jeg var for et af Cliniques nyeste produkter. Og trods at Cliniques forsøger at markedsføre sig som allergivenlig, hudlægeanbefalet og parfumefri, så er det en holdning, jeg ofte møder. Jeg har en fornemmelse af, at forklaringen skal findes i Cliniques berømte og berygtede 3-trins hudplejesystem.

Det har eksisteret, siden jeg var en lille pige. I hvert fald. Jeg prøvede sammen Charlotte Møller, som er gammel i gårde i skønhedsbranchen, for nylig at komme i tanke om, hvor længe det har eksisteret, og hun mente, at Clinique lancerede den første barsæbe i 1974.

Og det er meget sigende for Cliniques 3-trins hudplejesystem. For det er en serie bestående af meget forældede produkter. Barsæbe, skintonic baseret på alkohol og en creme, som ikke er mere avanceret end den babycreme, jeg køber til min 2-årige.

Facial Soap
Cliniques gule barsæbe Facial Soap mener vi som sagt at kunne spore tilbage til 1974, men den står helt for vores regning. Uden for enhver tvivl er dog, at den har eksisteret meget længe. Men der er altså en grund til, at man i moderne hudpleje er gået væk fra barsæbe og over til flydende sæbe, og det er, at sæbe i fast form kan udtørre huden og ikke er det bedste for huden. De ingredienser, der holder sæben i fast form, er heller ikke de bedste for huden. Hvis du har sart hud, er det i hvert fald ikke noget, jeg vil anbefale.

Clarifying Tonic
Clarifying Tonic er en skintonic baseret på alkohol og minder også mest af alt om et levn fra de gode gamle dage, hvor skintonic var alkohol, man smurte i hovedet for at affedte huden. Av siger jeg bare. Hvis din hud er det mindste tør eller sart, er det absolut no go. Det er synd og skam, for Clinique har faktisk fat i den lange ende, når de snakker om en mild eksfoliering, for Clarifying tonic indeholder ganske rigtigt små mængder salicylsyre, som er rigtig godt til en mild daglig eksfoliering af huden og kan forebygge acne og tilstoppede porrer, men med den mængde af alkohol er det ikke noget, jeg vil lade komme i nærheden af min hud.

Dramatically Different Moisturizing Lotion
Det er ironi på et højt plan, at Clinique kalder denne usandsynligt kedelige blanding af sesam- og mineralsk olie for dramatisk anderledes. Hvis den er dramatisk anderledes, er det fordi, den er så absurd outdated i forhold til alle Cliniques andre avancerede cremer, at det næsten er til at græde over. Der er INTET interessant i denne creme udover den fine gule farve. Intet. Du får ingenting udover, hvad en hvilken som helst billig fugtighedscreme fra supermarkedet indeholder.

Undtagelserne
Clinique har heldigvis tilføjet nogle nye produkter til serien de seneste par år, og de viser også, at Clinique må være klar over, at der skal nye boller på suppen. I hvert fald har de suppleret serien med nogle enkelte nye produkter, som er aldeles fremragende. Det gælder Dramatically Different Moisturizing Gel, som indeholder nogle af de interessante ingredienser, som dens søster lotion ikke gør, deres Mild Clarifying Lotion, som er en skintonic med alle de gode ting fra salicylsyren UDEN alkohol og deres Liquid Facial Soap Extra Mild, som virkelig er en rigtig god og meget mild flydende ansigtsrens. Jeg bruger faktisk selv de to sidste for tiden.

Hvis Clinique lavede resten af serien efter samme principper ville det klæde dem, men hvis min veninde har prøvet det klassiske 3-trins hudplejesystem og ikke kunne tåle det, kan jeg godt forstå hendes hud.

Hvad er dine erfaringer med Cliniques 3-trins hudplejesystem?

Her kan du købe det
Du kan købe Clinique hos Matas, i parfumerier, stormagasiner og i Magasins webshop.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

44 kommentarer

 • Anna

  Det har eksisteret siden 1968:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Anna! Ved du så også hvor længe 3-trinssystem har eksisteret? Eller ved nogen andre det? Så vil jeg gerne vide det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovis

  Jeg bruger den milde flydende sæbe, den milde Clarifying lotion og DDML, og min hud elsker det :D Jeg kan ikke tåle produkter med parfume og på et tidspunkt gik min hud fuldstændigt i hårdknude; det er pga Clinique, at min hud nu er pæn og forholdsvis uden problmer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er lige præcis også den milde flydende sæbe og den milde clarifying lotion, jeg selv bruger. Og de er nemlig rigtig gode. Resten ville jeg ikke røre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Denne serie findes jo i mindst 3 varianter ahængig af hudtype. Jeg prøvede først den til alm hud – som bl.a. indeholder omtalte face bar, og den var ganske rigtig voldsomt udtørrende, men hvis jeg havde læst hvad serien var beregnet til havde jeg heller aldrig købt en serie til normal hud.

  Da først jeg fik serien til tør hud med liquid face wash og en mildere tonic har min hud reageret ganske fint. Lige nu bruger jeg dog Ole Henriksen, og det er lækkert, men der kan jeg desværre heller ikke så godt tåle tonic’en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan heller ikke ‘tåle’ clinique, forstået som, at det udtørrer simpelthen min hud helt vildt, og den bliver rød og irriteret. Også med den mildeste version, som man kunne få for ti år siden. Jeg er aldrig gået tilbage ;). Jeg sværger i dag til Deceleor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Er helt i tråd med Laila her.
  Synes ikke I er helt fair over for serien.

  Jeg fik en meget fin gennemgang af min hudtype af en Clinique-dame da jeg var i Matas en dag for nogle år siden.
  Her fik jeg anbefalet 3-trins systemet til tør hud – med den flydende sæbe og den milde tonic.
  Og min hud er blevet så meget finere – uden “blotches” og tørre, skallede steder på kinder og pande. Især om vinteren er forskellen til at se og føle på.

  Så jeg er meget glad for serien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Elisabeth

   Som jeg netop skriver, så er den flydende sæbe og den milde skintonic to produkter, jeg gerne vil anbefale. Kig i det afsnit, hvor jeg skriver undtagelser. Dem bruger jeg faktisk selv. De er de fire gammeldags clarifying tonics, barsæberne og den gamle gule Dramatically Different Moisturizing Lotion, jeg er ude efter. Det er stadig dem, der tegner serien.

   Men interessant at se, så mange der rent faktisk bliver anbefalet de to milde varianter i stedet. ;-)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Jørgensen

  Kære Pudderdåser.

  Jeg har afprøvet Cliniques produkter gennem den sidste måneds tid, og opdagede til min store overraskelse, at den lilla, clarifying lotion til hudtype 2, rent faktisk kunne delvist fjerne min neglelak!
  Imponerende.
  Jeg tror liiiige jeg dropper forsøget igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   HA HA HA! Fantastisk. Uha nej, jeg skal heller ikke nyde noget.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Pudderdåser.

  En lille historie fra min verden :-)
  I lang tid brugte jeg Clinique’s tretrinssystem i den tro, at det var et godt produkt. – Dette baserede jeg på, at Clinique lover forbrugerne, at deres produkt er allergivenligt, hudlægeanbefalet og fri for parfume. Desuden bruger mange af mine veninder tretrinsserien, endda min mor bruger Clinique.
  Efter et stykke tid begyndte jeg at få røde knopper på kinderne. Det lignede udslæt, men jeg brugte flittigt videre af produkterne, fordi det var var “allergivenligt” og det ene og det andet. Med tiden blev det så slemt, at jeg begyndte at blive rigtig ked af min hud. Jeg har altid ment, at pæn hud går hånd i hånd med skønhed, også selvom man tit ikke selv kan gøre for om man har uren hud, sart hud etc.
  Jeg besluttede mig derfor at tage til hudlægen. Jeg havde taget alle mine produkter med, og det første hudlægen siger til mig er, at jeg øjeblikkeligt skal stoppe med at bruge Clinique-produkterne. Jeg var meget overrasket! Ikke nok med, at jeg havde fået udslæt, så havde produkterne forårsaget, at jeg var gået fra “nomal hud” til en uren hud der var meget sart. – Og det skal lige siges, at jeg aldrig sover med make-up, renser min hud morgen og aften, ikke indtager store mængder af alkohol og andre usunde sager, som kan have en indvirkning på huden.
  Jeg taget piller og er begyndt at bruge produkter der forhandles på apoteket i stedet. Det har været en lang proces for mig, at få pæn hud igen. Jeg tager ikke pillerne for min hud længere, men bruger fortsat produkter fra Avène. Jeg har virkelig været ked af min hud i lang tid, og jeg kunne aldrig finde på at bruge eller anbefale Cliniques produkter til andre, på baggrund af det jeg har været udsat for. Hvis jeg derimod skal anbefale noget, så er det at få hjælp på apoteket mht. hudplejeserier – for det virker!
  Jeg synes da helt klart, at det er fedt for dem, der fortsat kan bruge Clinique uden problemer. JEG har bare haft en rigtig dårlig oplevelse med det.

  Kh.
  Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak for din historie Maria. Godt at høre, at du har fundet noget, der virker nu.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heej :-)

  faldt lige over jeres hjemmeside og denne anmeldelse.
  jeg bruger selv cliniques 3-trins system og vil bare sige at Dramatically Different Moisturizing Lotion
  IKKE er en dagcreme – derfor giver den ikke nok. det er en creme der forbedre huden til at få dag/natcreme på og gør at dag/natcremen kan trange bedre ind.

  Ha’ en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Mette

   Tak for dit indlæg :-) Det er ganske almindelige fedtstoffer, der er i cremen. Der er ikke nogen grund til at bruge den før en anden creme, den får ikke andre cremer til at trænge bedre ind på nogen måde desværre.
   En rigtig dejlig dag til dig også :-)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Jeg elsker Clinique, og mht. deres Dramatically Different Moisturizing Lotion, har de heller aldrig markedsført den som en fugtighedscreme/lotion ; ) ;) ;)
   Således at dine hud er gennemfugtet inden du bruger en “behandlende” creme…

   Forsat god dag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Dorthe
   Nææææ og det er det vi mener er en fejl ;-P
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hej Piger.
  Jeg faldt også lige over denne tråd. Jeg står med Clinique bl.a. i CPH Lufthavn. Vi får mange delte tilbagemeldinger omk. vores 3-trins serie – den virker til nogle, hvor andre slet ikke kan tåle den. Men sådan er det jo med alle hudplejeserier. De tre trin (rensen, eksfoliatoren, fugteren) skal alle bruges sammen. Hvert produkt er lavet sådan, de skal bruges sammen. Har man en MEGET sart ud findes Step 2 (den eksfolierende) som alkoholfri – renseprodukter med alkohol kan nemlig virke meget voldsomme på huden – derfor kan skintonic godt give en av-av effekt. Ydermere – på trods af Step 3 “ligner” en skintonic har denne en eksfolierende effekt – DERFOR er det super vigtigt, man ikke ‘gnubber’ huden med en opvredet vatrondel. Man skal køre stille og roligt over huden én gang – that’s it. Step 3-Fugtcremen er ikke en ansigtscreme like so – den er sidste step i proceduren – derfor skal man faktisk bruge en creme ud over ex Clinique Superdefense, som er en fugtgivende creme. Har man rynke-tendenser findes der også cremer, der bekæmper dette. Så, det hedder faktisk 3 Trin Skin Care og SÅ en ansigtscreme.
  Sab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   *(…)på trods af Step 3 “ligner” en skintonic(…) – selvfølgelig mener jeg step 2.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sabine!

   Tak for dine erfaringer, det er altid dejligt med forkellige vinkler og forskellige meninger om produkterne.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Kan du anbefalde den dér ekstra mild ansigtsrens til kombineret hud?
  Har ledt længe efter en god ansigtsrens men har ikke fundet en der helt virker endnu.
  Har du nogle gode råd/kan anbefale et produkt mod hudorme? har problmer med det specielt omkring næsen, det er som om at lige meget hvad jeg gør er der intet der hjælper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej med jer :)

  Ja har lige (som i for 30 min. siden) været et smut forbi Matas for at købe mig et af disse 3-trins starterkit i 3’eren.
  Ekspedienten gjorde det også meget klart for mig at lotionen (eller gelen i mit tilfælde) IKKE er nok i sig selv. Hun sagde at den fungerede som en slags serum til din natcreme og dagcreme.
  Så JO jeg giver jer ret i at cremen i 3-trins systemet ikke virker nok, MEN det er jo bevidst de har lavet en serum og ikke en creme. Hvis man bruger serum får man generalt mere ud af sin nat/dag-creme og de fleste af os har jo en nat/dag-creme. Derfor synes jeg det er genialt at de har lavet systemet med en serum og ikke ‘bare endnu en creme’ :)

  Håber i kunne bruge det til noget!
  Ha en fantastisk dag :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Mathilde
   Min pointe med cremen er, at med det indhold der er i, er det stort set spild af tid. Der er SÅ mange meget, meget, meget bedre cremer til LANGT billigere penge derude. Eller i Cliniques eget sortiment af andre cremer. Der er stor forskel på cremen og gel’en. Af en eller anden grund har de puttet en masse interessante ting i gel’en, som de ikke har i cremen desværre.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej med jer!

  Jeg har netop købt den ekstra milde ansigtsrens og den milde skintonic. Men det er kun på skintonicen, der er beskrevet, hvorledes man anvender den. Men hvordan skal jeg anvende ansigtsrensen? Er det på tør eller fugtig hud? Jeg synes nemlig ikke den skummer i kontakt med vand. Og hvor mange pump skal der til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tanja
   Så vidt jeg husker brugte jeg 2-3 pump af ansigtsrensen på fugtet hud. Den skummer ganske rigtig ikke og skal mere opfattes som en rensecreme.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nørgaard

  Hej :)

  Min hud har let ved at blive lidt fedtet og skinnende med bumser/hudorme. Er Clarifying Lotion og Liquid Facial Soap til fedtet/kombineret hud så okay at bruge, eller vil I stadig foreslå Clarifying Lotion (1) og Liquid Facial Soap Extra Mild?
  og er Clarifying Lotion til fedtet/kombineret hud også uden alkohol?

  Venligst Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Maria
   Jeg vil aldrig anbefale Clarifying Lotion og Liquid Facial Soap. Alkoholindholdet bla. gør dem for skrappe til alle hudtyper. De milde er helt fine til din hudtype tror jeg. Toneren er i hvert fald – den fedter ikke.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Nørgaard

   Okay, tusind tak, så vil jeg holde mig til de milde – det er den til tør hud, ikke? Men hvad mener du med toneren, hvad er det? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Toneren = Claryfying Tonic :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Åh nej..
  Jeg var igang med at lede efter et godt renseprodukt, og havde egentlig lige besluttet mig for at købe 3 trins serien, hvorefter jeg så falder over denne tråd.
  Er det virkelig så slemt? Jeg synes det er jungle at finde rundt i. Jeg har kombineret hud med tendens til bumser og har porer.
  Er der noget i kan anbefale?
  Jeg magter egentlig heller ikke alle de ting jeg ska gøre med det der 3 trins system, det virker lidt overdrevet først at fjerne make up, så rense, så exfoliere, så bruge deres lotion for til sidst at bruge en dag/nat creme.
  Et godt bud på hvad jeg kunne købe? Dertil skal det siges at jeg er stor fan af origins nat creme, så den tænker jeg at fortsætte med og jeg vil gerne have en dagcreme med solcreme i.
  Håber på lidt hjælp i det her forvirrende cirkus af rense rutiner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie skriver

  Uha, uha!!! Hvor er jeg glad for at læse dette!
  Jeg havde selv ønsket mig tre-trins systemet en jul, og da var jeg ikke rigtig bevidst om min hudtype, som er yderst sart og jeg tænkte: “Ja, lad mig da bare prøve det”
  Det forfærdelige skete så dagen efter, hvor jeg ville prøve min “skønne” julegave… Med dette sæt, var der helt ekstraordinært kommet en lille scrub med (7- day scrub? Something) det gik fint, indtil jeg kom til clarifying tonic, i jeg havde lige skrubbet, jeg tænkte den var nok en almindelig mild tonic, men da jeg kom den på med vatrondellen, BRÆNDTE min hud! Der kunne lige så godt være stukket ild til min hud, det var det mest forfærdelige jeg nogensinde kunne have gjort ved min hud! Jeg håbede virkelig ikke, det ville påvirke min hud for meget. Men efter ti min. med overøsning af vand i ansigtet og hudbrand, efterlod den min hud rød og øm. Siden da, har jeg ladet hele sættet stå, uhhhha:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Aaaav din stakkel. Uhauha, ja det lyder som alkohol der brænder på huden. Av for f…
   hold dig fra den! Jeg håber, du finder noget der virker i stedet. Du burde kunne finde nogle tips her på siden :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Skriver

  *grunden til, jeg er glad for at læse dette er, at jeg nu ved den indeholder uanede mængder af alkohol, som jeg selvfølgelig ikke var klog nok til at tjekke ud på bagsiden – det skulle bare væk fra mig!!:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  Uhh, her må jeg slå et slag for mit elskede Clinique! Jeg har brugt deres 3-step til hudtype 3 i lang tid nu, og aldrig har min hid haft det så godt! Min hud er meget sjov på en måde, for den skifter imellem at være tør/ lidt fedtet og Clinique har fået den i balance! Jeg prøvede en overgang da min hud var enormt tør at bruge A derma exomega og aldrig har jeg haft så slem akne og så fedtet hud :-( Derefter begyndte jeg med mit Clinique sæt og det satte min hud i balance som aldrig før!! Totalt lifesaver! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa,

  Jeg har ikke prøvet den nævnte serie, men jeg bruger en anden serie fra Clinique nemlig Anti Blemish (mod uren hud). Det fik jeg anbefalet efter en hudanalyse hos Clinique. Jeg bruger en frygtelig masse produkter derfra take the day off cleansing milk, anti blemish solutions cleansing foam, anti blemish clarifying lotion, anti blemish clearing moisturizer (morgen og aften), super defense (morgen) og super rescue (aften).

  Jeg er selv ret glad for serien og synes bestemt min hud er blevet pænere, men udgiften til de mange cremer er jo absurd. Har I eller andre erfaringer med den produkt serie? Og ved i om skin tonic (clarifying lotion) skulle være lige så slem i denne serie?

  KH
  Helena

  PS. Jeg er super glad for deres superdefense, den er faktastisk at få på og holder helt den tørre hud væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er godt nok også mange produkter… Et renseprodukt, et salicylsyre produkt og en creme må vel være nok? Og så en solcreme. Super defense ER god :)

   Anti blemish Clarifying er lige så slem som de andre desværre. Kig efter alcohol denat. på ingredienslisten – det er sprit. Hvis din hud føles tør eller irriteret er det et godt sted at starte med at fjerne den. Du kan sagtens prøve extra mild i stedet for. Den vil nok være bedre.

   Jeg har ikke prøvet Anti blemish clearing moisturizer, men ingredienslisten er ikke helt i skoven, omend den næppe er nogen mirakelkur heller. Hvis du føler den virker, så… Jeg har ikke testet den selv.

   Der er ingen grund til at bruge både Cleansing Milk og Cleansing Foam. Anti Blemish Clarifying Lotion gør i mine øjne mere skade end gavn, og hvis du ikke udtørrer din hud med den, så behøver du nok heller ikke din Super Rescue om aftenen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Jeg fik denne serie nogle år tilbage og jeg oplevede, at det lige så fint rensede min hud. Man kunne ligefrem se på vattet, som jeg dyppede i produktet, clarifying tonic, hvordan sort snavs fra mit ansigt smittede af på vattet (bvadr), men det er et ret effektivt produkt og for min hud fungerede det ganske fint (-: Det kommer åbenbart meget an på, hvilken type hud man har. tak for anmeldelsen – fik noget nyttig viden ud af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aldrig har min hud været mere rød og ødelagt end efter 1 måneds brug af dette system. Og så kan de sige nok så meget at det er testet af huslæger osv. Min hud blev ØDELAGT. Og systemet er sgu dyrt nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg elsker og har altid været vild med Clinique, og startede i sin tid med 2éren og de første år var den nok med den gule creme, men efterhånden har der jo vist sig “lidt rynker” og det har give et andet behov + ønske om mere beskyttelse mod sol m.m. :)
  Nu bruger jeg de helt milde produkter – når økonomien tillader det ;) ;) ;)
  Hav en forsat god dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Dorthe
   Så længe det virker for dig, så er det jo perfekt!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg bruger pt Clinique Mild Clarifying Lotion, men mangler nu et alternativ, da Clinique har ladet den udgå. Har I er forslag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Linda
   Not really, altså jeg ville bruge en af de flydende varianter med Salicylsyre fra Danish Skincare eller Paula’s Choice :-) De er gode og milde begge to… ellers ville jeg udelade det og bruge salicylsyren som creme… jeg bruger selvfølgelig vores egen T-Zone Peeling.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15