Anmeldelse: Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

One by One

Look: One by One ansigt

Dette look opstod, da Katja spurgte efter lidt inspiration til at bruge nogle af farverne i sine paletter. Vi havde lige været til en event hos Maybelline, hvor de blandt andet fortalte om deres nye mascara: The One by One Volum’ Express Mascara.
En af de ting jeg fandt interessant, var alle de tanker der lå bag valget af farver til emballagen. Ikke fordi det er mærkeligt, at valget er velovervejet, men fordi jeg egentlig tit har undret mig over, de farver de forskellige mascaraer har. Da jeg selv var iført en koralfarvet bluse den dag, var det oplagt at bruge den anden farve fra emballagen til The One by One Volum?Express Mascara nemlig turkis.

Look: One by One lukket øje

Øjne: Som altid er øjenlåget primet med et tyndt lag Shadow Insurrance fra Two Faced. Derefter lagde jeg Aqua i inderste øjenkrog og Steamy på hele den bevægelige del af øjenlåget fra vipperne og op mod globelinjen. I globelinjen lagde jeg Brown Script, som blev blendet ind i Steamy med pigmentet Blue Brown i yderste øjenkrog. Under øjet brugte jeg igen pigmentet Blue Brown. Alle øjenskyggerne er fra M.A.C.

Look: One by One åbent øje

Ansigt: På huden lagde jeg Pudderdåsernes yndlings foundation : Superstay 24hr Foundation fra Maybelline i farven 030 Sand med en svamp.
Derefter brugte jeg Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder fra Clinique i panden og på kinderne.
Her efter er huden børstet let over med Mineralize Skinfinish Natural fra M.A.C. i farven Light Medium.
For at undgå at huden ser pudret ud, har jeg sprayet ansigtet med vandsprayen Fix + fra M.A.C.

Vipper: Til vipperne har jeg brugt The One by One Volum’ Express Mascara fra Maybelline. (Anmeldelse af produktet kommer på snarest).

Bryn: Brynene er tegnet op med øjenbrynsstift Eye brows fra M.A.C. i farven Lingering. Til at lysne under brynet brugte jeg Eyeshadow fra M.A.C. i farven Brule.

Kinder: Til kinderne brugte jeg Mineralize Blush i farven Dainty og Mineralize Skinfinish i farven Stereo Rose begge fra M.A.C.

Læber: På læberne har jeg brugt Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm fra Clinique i farven Super Strawberry 07.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm