Kissable Lipcolour og Mega Metal Shadow: MAC Peacocky er landet!

Catwalk Look fra Veronica B. Vallenes AW2011

Catwalk look fra Veronica B. Vallenes

Foto: Tom Lindboe, Still Leben Aps

Pudderdåserne overværede fredag den 3. februar overrækkelsen af Max Factor New Talent Award prisen.
Prisen går i 2011 til Veronica B. Vallenes, en up-and-coming designer hvis stil er både feminin, sofistikeret og cool, men stadig har kant. Efter overrækkelsen af prisen så vi Veronicas smukke kollektion.
Mina Ingerslev som er ansvarlig makeup artist hos Max Factor har kreeret dette smukke gyldne look.

Ansigt
Start med et jævnt lag af Age Renew Foundation nr. 40 i hele ansigtet. Den giver huden en smuk og silket overflade. Læg dernæst Master Touch Concealer under og over øjet.

Bryn
Marker brynene med brynblyant Hazel nr. 02. Sørg for at trække farven en smule ud, så brynet syner længere.

Catwalk Look fra Veronica B. Vallenes

Foto: Tom Lindboe, Still Leben Aps

Øjne
Læg Smokey Eye Effect i Bronze Haze nr. 02 Step 1 på hele øjenområdet. Træk farven helt op til brynet og ton derefter farven ud mod tindingen, så den langsomt toner ud.
Derefter tones Step 2 på selve øjenlåget og op til globelinjen. Også her trækkes farven ud mod tindingen, dog meget forsigtigt, så det kun bliver en svag skygge. Sørg for også at lægge lidt langs kanten under øjet.
Læg forsigtigt lidt Smokey Eye Effect Onyx Smoke nr. 01 Step 1 under brynet som en highlighter. Ton derefter med step 2 hen langs kanten af øjet både foroven og forneden. Lad også den sorte farve tone forsigtig ud med retning mod tindingen. Effekten heraf bliver smukke sensuelle øjne.

Vipper
Xperience Volume Mascara lægges både foroven og forneden på vipperne. Den giver ekstra volume og efterlader vipperne i en smuk vifte.

Kinder
Læg Blushen Mulberry nr. 225 i en hård linje langs kindbenet for at markere og fremhæve kindbenene.

Læber
På læberne lægges læbestiften Orange Shine nr. 018.

Holdbar øjenmakeup
Pudderdåserne har spurgt Mina Ingerslev hvordan vi kan få de nye smarte Smokey Eye Effect til at holde bedre. Minas råd er først at lægge et tyndt lag af Masterpiece Colour Precision Eyeshadow i farven Pearl Beige 5 på hele øjenlåget og eventuelt også lidt under øjet, derefter lægger man sin Smokey Eye Effect som ønsket.
For et endnu mere holdbart resultat kan man herefter mætte den meget cremede Smokey Eye Effect med en øjenskygge i matchende farve eller med Inca Bronze 108 for et mere gyldent look.

Alle produkter er fra Max Factor og kan købes i parfumerier, Matas og stormagasiner.

Catwalk Look fra Veronica B. Vallenes

Foto: Tom Lindboe, Still Leben Aps

3 kommentarer

 • Stine-Helene

  Kære Pudderdåser

  Jeg ville bare høre om i havde testet dette produkt? I et anfald af at jeg måtte da kunne købe andet end skintonic i matas købte jeg nemlig ovenstående produkt, jeg testede et øje i går aftes og begge øjne i dag. I aftes var på et upræpereret øje, ingen creme, foundation etc. Der gik heller ikke ret længe før end det lignede mere et sæbeøje end et smokey eye.
  I morges gik jeg så lidt mere grundigt til værks, der har heldigvis ikke været et sæbeøje i syne hele dagen, men tilgengæld så ‘klattede’ det her og der, især i globelinjen. Jeg er lidt spændt på at se om i kommer frem til et bedre resultat og i så fald hvordan.

  Bedste hilsener
  S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Hej Stine-Helene

  Snakker du om Smokey Eyes Effect? Som du kan læse her i vores anmeldelse: http://www.pudderdaaserne.dk/2011/02/03/test-max-factor-smokey-eye-effect-eyeshadow/, så har vi desværre ikke haft væsentligt bedre resultater. Den holder virkeligt ikke særlig godt.

  Vi har snakket med Minna om det, og hendes råd er at bruge en øjenskyggeprimer først og bagefter fæstne med lidt løs øjenskygge.

  Jeg håber, det hjælper.

  Kh. Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine-Helene

  Tusinde tak Katja!

  Nemlig, det var lige den anmeldelse som jeg ledte efter.

  Jeg vil kaste mig over Minnas gode råd og se om det du’er og gør det ikke så er jeg jo på ingen måde ruineret ;)

  Kh Stine-Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kissable Lipcolour og Mega Metal Shadow: MAC Peacocky er landet!