Nej, jeg er ikke vred, jeg er skuffet!

Røde læber i en juletid

Look med røbe læber

Som det næppe har undgået nogens opmærksomhed, så er røde læber det hippeste af det hippe nu. Og helt ærligt, findes der noget, der får en til at føle sig mere ladylike og kan gøre en grå dag bedre på samme måde, som rød læbestift kan?

Dette look lavede vi til vejledningen i de perfekte røde læber, som vi lavede for en uges tid siden. Her kan du se, hvordan resten af ansigtet så ud. Øjnene er nedtonede, hvilket er den klassiske måde at lave røde læber på. Men glem alle fortidige retningslinjer om at du skal have nedtonede øjne til pangfarver på læberne. Hvis du vil give den fuld gas, så more power to you!

Produkterne er MAC hvis ikke andet er nævnt.

Øjne
På låget er lagt øjenskyggen i Retrospeck med en pensel 239. I globelinjen og yderste øjenkrog har jeg lagt en mat brun skygge, Wedge med pensel 222. Den har jeg gjort lidt dybere med en lille smule mørk mat skygge Espresso. Som highlighter under brynet har jeg lagt Brule. Disse farver er bare mit go-to look, når jeg skal lave et brunt nedtonet look. De fungerer supergodt sammen. Jeg har med Technakohl i Photogravure lagt en lille smule eyeliner mellem de øverste vipper og på yderste tredjedel af de nederste vipper med en lille smule i den våde kant også. Derefter masser af sort mascara.

Kinder
Den rigtige blush er halvdelen af kunsten i at gå med røde læber. En diskret brunlig pink nuance fungerer som regel rigtigt godt. Jeg har  brugt NARS Madly, som er perfekt til formålet.

Læber
Røde læber med Guerlain Rouge G Gala
På læberne har jeg brugt Guerlains læbestift Rouge G i farven Gala, som er min yndlings røde nuance. Som lipliner har jeg brugt Rimmels Exagerate i Red Diva. Du kan se den komplette vejledning i røde læber her. Amorbuen er highlightet med MAC Soft&Gentle.

Her kan du købe det
MACs produkter kan du købe i Magasins stormagasiner eller på Magasin.dk. Rouge G i Gala fra Guerlain kan du købe i Magasin og Illum, men du kan også spare lidt på den ret høje pris i Danmark og købe den fra Scentstore i England. Rimmel kan du købe i Matas.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej, jeg er ikke vred, jeg er skuffet!