Clinique pudder med et meget langt navn: Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder

Olay Renegerist: Rynkecreme der virker

Jeg har jo sagt det flere gange før, man skal generelt se godt efter for at se effekten af rynkecremer. Og 9 ud af 10 gange kan man kun se forskel på sin bankkonto.

Men Olay Regenerist gør faktisk en forskel på rynker. En lille en, javist, men den er der. Jeg har de sidste 14 dage brugt Olay Regenerist 3 Point Super Serum og Olay Regenerist Replenishing Cream og der er en forskel at se på mine rynker. Men lad os lige se nærmere på, hvad Olay Regenerist indeholder.

Ceramid, fedtsyrer og alt det der…
De aktive stoffer i alle Olays produkter i Regenerist serien er primært Palmitoyl Pentapeptide-4 og Niacinamide. Og hvad er så det? Det er faktisk stoffer, som der findes uafhængig videnskabelig forskning, der viser, at de har en effekt på rynker. Derudover indeholder Regenerist serien også antioxidanter og andre gode sager, men det er de førstnævnte to stoffer, der er interessante her.

Niacinamide har i videnskabelige undersøgelser vist en evne til at øge hudens indhold af ceramid og fedtsyrer, stimulere cirkulationen i huden og andre ting (Kilder: British Journal of Dermatology september 2000 og Journal of Cosmetic Dermatology april 2004). Et videnskabeligt studie (som dog var betalt af Olay selv) har vist at Niacinamide efter 12 uger havde mindsket rynker, rødme og misfarvning af huden samt øget elasticiteten. (Kilde: Dermatologic Surgery, juli 2005). Niacinamide tilhører også en gruppe af ingredienser, der evner at få hudens celler til at opføre sig mere normalt.

Palmitoyl Pentapeptide-4 er et peptid, som er en lang kæde af aminosyrer, og dybere kemisk forklaring end det kan jeg altså ikke! Forskningen i peptider er først lige begyndt, men noget tyder på, at de også kan have en positiv effekt på aldrende hud, da de kan trænge ind i hudcellerne.

Nok kemi tak, hvordan ser forskellen ud?
Forskellen ER ikke voldsomt stor, men den er der. Og husk på, at dette er kun efter 14 dages brug. Jeg har ikke ret mange rynker i forvejen, men jeg har nogle fine linjer under øjnene, og de er blevet mindre dybe og mindre synlige på de 14 dage. Jeg kan både mærke og se forskellen, og jeg kan også se det på billederne. Jeg kan også mærke forskel på min kalkunpludderhals, men jeg kan ikke fange forskellen på foto. Her er før-billede og efter-billede efter 14 dage med Olay Regenerist. Som sagt har jeg ikke voldsomt mange rynker i forvejen.

Øje uden noget

Før

Færre rynker efter 14 dage med Olay Regenerist

Efter 14 dage med Olay Regenerist

Her kan du købe det
Det gode ved Olay Regenerist er, at den ikke hører til de dyreste produkter på markedet. Olay Regenerist Replenishing Cream koster 199,95 og Olay Regenerist 3 Point Super Serum koster 299,95. Du kan købe produkterne i Matas og stormagasiner eller spare cirka en tredjedel og købe dem her hos Chemist Direct fra England.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

22 kommentarer

 • Liselotte

  Har du overvejet hvad den creme til gengæld ikke har gjort for dine øvre øjenlåg. Den mangler noget opstrammende, noget fugt, et eller andet.

  Den var røget ud hos mig, for hvis det er effekten på den tunge del af det øvre øjenlåg efter 14 dage, så er det godt nok skræmmende.

  Sagt i bedste mening og jo, jeg kan godt se effekten under øjet.

  Mvh

  Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Liselotte jeg tror du har større forventninger til kosmetik end de kan indfrie. Der findes ikke en eneste creme i hele verden der kan løfte hængende øjenlåg. Hvis jeg vil have gjort noget ved dem skal jeg til en kirurg. Det kan ingen creme have nogen effekt på. Det eneste en antirynkecreme kan påvirke er rynker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Men dine øjenlåg hænger jo slet ikke spor, før du gik i gang med forsøget, først efter?!

  Min pointe er, at det du normalt bruger er godt, mens forsøgscremen er noget skod.

  Og jo, jeg forventer at fugtighedscreme fugter – men jeg kan godt se, at jeg skal skrue forventningerne ned i fremtiden og bare købe på løfter og lir.

  Mvh

  Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Jeg tror det er mascaren og lyset der falder en lille smule anderledes, der gør forskellen. Mine øjne hænger ikke mere end de gjorde før. :-)

  Du har ret, fugtigshedscreme fugter. Det er det den kan. Den kan ikke løfte øjenlåg. Desværre, ellers købte jeg den gerne, hvis de fandt en der kan det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man kun skulle købe et af produkterne, vil du så anbefale serummet?

  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det synes jeg. Men det handler mest om konsistens og ikke så meget om effekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ok, så du tror altså ikke man opnår dobbelt effekt ved at bruge begge produkter samtidig? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv, ser lige at der er en masse parabener i produktet. Hvad er din holdning til det egentlig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Min holdning er, at parabener er et fantastisk konserveringsmiddel, som sikrer at der ikke går bakterier og andet stads i produkterne. Fint nok at ville undgå konserveringsmidler, men så skal man også lige huske at smide sin creme ud efter få måneder ;-)

  Ifht. diskussionen om parabeners sikkerhed, er det i mine øjne en af de største og mest fejlforståede myter i nyere tid. Der er absolut INGEN dokumentation for at parabener skulle være hormonforstyrrende, kunne give brystkræft eller hvad det ellers er forbundet med. Tværtimod har EU blankt frikendt de fleste parabener og forsker stadigt i resten. At det stadigt er sådan en stor myte tilskriver jeg hele den industri af “parabenefrie” og “økologiske” produkter. Ved du for øvrigt hvor du får hovedparten af dine parabener fra? Fra din mad. Parabener er et af de mest brugte (og mest sikre!) konserveringsmidler i fødevarer. Så det er helt galimatias at vi går så meget op i det på huden, men vi spiser det i store mængder.

  Jeg kan tale LÆNGE om hele myten omkring parabener, men det står på min liste over blogindlæg jeg skal skrive en dag. Læs i mellemtiden Astma- og Allergiforbundets udemærkede artikel om emnet. http://dinhverdag.astma-allergi.dk/deklarationer/forbruger/parabener

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Og til dit første spørgsmål, så nej, det tror jeg ikke. To lag af det ene produkt virker lige så godt som et lag af hver af de andre produkter vil være mit bud. Der er de samme aktive ingredienser i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for svar! Glæder mig til dit indlæg om parabener. Jeg forsøger at undgå dem, fordi nogle af dem (så vidt jeg ved) er undersøgt og mistænkt for at være hormonforstyrrende, så hellere være på den sikre side. Men det er rigtigt det med maden, har hørt at der bl.a. skulle være rigtig mange parabener i fx slik. Det paradoksale er jo så, at parabenerne jo ofte blot bliver erstattet med andre konserveringsmidler, som ingen endnu ved hvad gør ved os. Det er sgu en jungle… :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fra Olay, som skulle være god mod fine linjer i ansigtet (med andre ord en rynkecreme). Læste om den hos Pudderdåserne, som har testet den, og rent faktisk mener den har en virkning, så det må da […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vil lige tilføje at Olays Dayily regeneratin serum kun koster 100 kr. og indeholder stort set de samme aktive ingredienser som 3 point versionen, der koster 269 :-)
  Den eneste bemærkelsesværdige forskel er at 3 point versionen indeholder hyaluronsyre, hvilket selvfølgelig er godt, men det indeholder min dagcreme også, så jeg synes ikke det er nødvendigt at betale 169 ekstra for det.

  Bare et lille tip til andre fattige studerende der elsker hudpleje :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misserimø

  Jo,kan godt se lidt virkning/og efter 14 dage,men?

  parabener-netop købt den der nye Babycreme Spf 30/uden dem tja?solbeskyttelse,er hvertfald en god investering-lige præcis under øjne/meget tyndhudet/det absorberes jo,lige ind i,så bruger svanemærket der hvor jeg er lidt mindre sart andre steder/sværger til natcreme/masker med honning/sommeider lidt kokosolie(lader det sidde 2 minutter,og skyller det af med lunkent vand så/sport med svedeefekt/og mange appelsiner,og indtil vidre synes jeg,det er godt nok-vil du fortsætte med cremen så?…er altid lidt skeptisk omkring helt nye tendenser,så…venter,og ser hvad folk siger,når nyheden ik er så ny mer?..altid spændende, at se med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej.
  Ved ikke om I svarer på spørgsmål på denne tråd mere men jeg har søgt overalt for at finde svar på om Olay Regenerist Replenishing Cream indeholder parfume. Kan I mon svare på det ?
  Tak for en super god og nyttig blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Såvidt jeg husker gør den, men det er længe siden, jeg har haft fat i den.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det gør den desværre :) Jeg fandt engang en uparfumeret version i USA, men har aldrig set en på det danske marked.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Hej Med Jer :)
  Jeg syntes denne lyder interessant… men jeg er lidt i vildrede og kunne godt bruge et råd med på vejen. Jeg har simpelthen den mest besværlige hud… solskadet, pigmenteret, rødmosset, ekstrem tør, tidligt aldrende, og store grimme porer i t-zonen.. og jeg er altså kun 27år, Piv :´( Jeg vil så gerne gøre noget ved det hele.. men det er jo vanskeligt.

  Jeg forsøger pt. ud fra jeres guide om trin i hudpleje at sammensætte den optimale løsning.

  Jeg tænker:

  1. Rens: Xomega/Avene
  2. Eksfolier: avene k-cleanse
  3. Serum: Olay Regenerist 3 Point Super Serum
  4. Fugt: ?
  5. Solpleje: ?

  Hvad tænker du om dette? og hvor kan der i så fald blive plads til “Olay Regenerist Replenishing Cream”, og er denne overhoved nødvendig?

  Håber du har et godt bud i baghånden ;)

  Mange hilsner fra
  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Camilla
   Jeg tænker at det lyder super. Bortset fra at Cleanance K er udgået :( http://pudderdaaserne.dk/2015/03/07/farvel-til-avene-cleanance-k/ Heldigvis kan du bruge alternativer.

   Jeg ved ikke hvor tør din hud er, men Olay er et ret fedt serum, så jeg tvivler på at det er nødvendigt med mere creme. Jeg ville i hvert fald vente med at købe til du har prøvet. Ellers lyder det ret optimalt :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Fanger lige denne gamle tråd. Er i USA/Canada lige nu og har fundet Olay produkter uden parfume. Reg… Serum er fantastisk lækker på huden og kommer i lækker flaske med pumpe.
  Jeg har givet knap 200 DKK for den herovre. Så hvis turen går vestpå, så husk at købe lidt ind😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clinique pudder med et meget langt navn: Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder