Nude vinter: MAC Cham-Pale Collection

Smokey eyes med Smut

Smokey eyes med MAC Smut

Jeg har alle dage haft et ambivalent forhold til MACs øjenskygge Smut. Det er den smukkeste sortbrune farve med rødt skær – i bøtten. På mine øjne ligner den grågrumset kloakvand. Indtil nu.

For i min nød klagede jeg til Helene, som jeg ved elsker den farve, og hun sagde – efter hun havde rullet udtrykkeligt med øjnene – at Smut ikke skal bruges som globelinjefarve, som jeg har gjort, men at den derimod laver det mest fantastiske smokey eye. Og ja Helene, du har ret. Jeg indrømmer det gerne (med armene vredet om på ryggen og din ånde i nakken…). Det er den uden sammenligning bedste farve til smokey eyes, jeg har brugt, og nu er jeg jo nødt til at købe den igen, efter jeg har foræret den væk i frustration. Suk…

Produkterne er MAC, med mindre andet er nævnt.

Øjne:
Smokey eyes med MAC Smute
Jeg har brugt Helenes metode til det perfekte smokey eye, som du kan se i detaljer i vejledningen her. Tag et øje ad gangen, man skal arbejde lidt hurtigt. Først har jeg lagt sort eyeliner fra Gosh langs den øverste kant og derefter splattet den ud med Smut på en 219 pensel, som er en lille stiv spids pensel med en perfekt form til Smokey Eyes. Du kan finde lignende pensler hos andre mærker. Med samme pensel har jeg lagt Smut på hele låget tonet op i globelinjen. Derefter har jeg tegnet med sort eyeliner langs den nederste vippekant og tværet den ud med Smut på samme 219 pensel. Til sidst har jeg blendet overgangen ud med en lille smule mat brun øjenskygge på en 222 pensel, i dette tilfælde Omega. Som highlighter under brynet har jeg brugt Brulée. Til sidst masser af sort mascara.

Kinder:
På kinderne har jeg lagt den skønne ferskenfarvede blush My Highland Honey fra MACs julekollektion A Tartan Tale.

Læber:
MAC Viva Glam Cyndi Lip Glass
På læberne har jeg lagt Viva Glam Cyndi Lip Glass fra MAC. Hele beløbet fra salget af Viva Glam produkterne går til arbejdet i MACs AIDS fond.

Smokey Eyes med MAC Smut

Her kan du købe det:
Du kan købe MACs produkter i Magasins webshop eller et af Magasins stormagasiner. Gosh kan du købe hos Matas, i større supermarkeder og stormagasiner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

12 kommentarer

 • Det er godt nok flot <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte L.

  Hej Pudderdåserne.
  Jeg har førsøgt at finde MAC’s smut øjenskygge på Magasins Online shop, men finder den ikke – hvor kan man ellers få fat i den ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej jeg kan godt se den ikke er på deres webshop. Meget sært, så er den eneste mulighed at tage en tur i en Magasin.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver ved med at vende tilbage til dette look. Mon denne farve brugt på øjnene er gode til mine brune øjne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Ja da, Ditte! Du ser super godt ud med mørke øjne. Det er en sort med brune og rødlige undertoner, det vil se super ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitty

  Hvilken fantastisk guide hjemmeside i kører dér…..!
  Jeg er helt vild med “smut-looket”, men kan heller ikke finde den hos Magasin. Ved du hvor den kan opstøves?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Kitty. De har den i Magasin. Har du prøvet i butikken? Burde ikke være noget problem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kitty

   Nej, jeg har desværre ikke mulighed for at handle fysisk i Magasin da jeg bor langt væk, men “kun” på deres hjemmeside, og der kan jeg ikke finde den.
   Men flot er den ihvertfald…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kitty

   Kan den farve der bare hedder “brun” mon bruges som erstatning for “smut”.? Den ligner lidt på billedet i webshoppen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej slet ikke. Smut er en unik farve, der ikke ligner andre.

   Men du kan lave superfine smokey eyes med Brun også :) De ser bare anderledes ud. Men fine også.!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitty

  Hej igen..
  Mht. “smut” farven som umiddelbart ikke findes i Magasin´s webshop, så har jeg fundet den på http://www.maccosmetics.dk. Det er en super hjemmeside med alle Mac´s produkter, og de sender fragtfrit lige nu…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nude vinter: MAC Cham-Pale Collection