Uundværligheder fra udlandet

Sommerglød til kinderne med Nars The Multiple

Nars the multiple

Katja har lavet et friskt sommerlook med nogle af de produkter, hun har købt i Frankrig, nemlig de tre The Multiples, som du kan læse mere om i gårsdagens artikel om shopping på ferien.

Det er et simpelt og sommerligt look med glød og let shimmer. Det er supernemt at lægge og kræver meget få redskaber, da du ikke behøver at bruge pensler med The Multiple.

Kinderne
Nars The Multiple i Tuamora er lagt som bronzer under kindbenet, i panden og på siderne af næsen. Derefter har Katja lagt Nars The Multiple i Copacabana øverst på kindbenene og over øjenbrynet. Til sidst er Nars The Multiple i Turk & Caicos lagt på kindæblerne som blush. Det hele er blendet sammen med fingrene.

Øjenbryn

MAC Eyebrow Pencil i Fling

Øjne
Look med Nars The Multiple
MAC Patina øjenskygge er lagt som et smokey eye på øjenlåget tonet ud i globelinjen og under øjet. Katja har lagt MAC Shroom øjenskygge som highlighter under brynet.

Læber
MAC Lychee Luxe Lipglass.

Look med Nars The Multiple

Køb MAC i Magasins webshop her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uundværligheder fra udlandet