Concealer eller highlighter – Hourglass vs. Becca

30.01.20
Becca og Hourglass concealere

Becca og Hourglass concealere

Becca og Hourglass har lanceret nye concealere med glimmer. Men produkterne er så forskellige som nat og dag.

Hourglass Vanish Airbrush Concealer er en dækkende concealer hvor de mikroskopiske små stykker glitter bruges til at gives en blød finish.

Becca Light Shifter Brightening Concealer er en flot transparent highlighter uden nogen dækkeevne af betydning med et flot glimmer. Men hvorfor den har fået et navn, der indeholder “concealer” er mig en gåde.

Hourglass Vanish Airbrush Concealer 
Jeg kan IKKE lide glimmer i min concealer, men Hourglass Vanish Airbrush Concealer er virkelig god. Som i virkelig. Og jeg æder alle ord i mig, som jeg nogensinde har sagt om mica i concealer. Hvis bare alt glimmer var som i Hourglass Vanis, så vil jeg med glæde bruge det i hele ansigtet. Her fungerer det faktisk som en helt diskret optisk effekt der giver et blødt skær til huden.

Hourglass står også bag Ambient-pudderen, som er noget så selvmodsigende som en pudder med shine. At bruge en pudder med shine i hele ansigtet vil jeg under normale omstændige mene var en fuldkommen håbløs idé, men den er SÅ flot. Læs mere om den i en af Helenes mange omtaler af den – blandt andet her.

Becca Light Shifter Brightening Concealer 
Becca Light Shifter Brightening Concealer er IKKE en concealer. Da jeg så den brugt som concealer under øjnene første gang var det meget tydeligt hvorfor. Jeg kunne se præcis hvor den lå på lang afstand. Og det er jo ikke meningen.

Becca Light Shifter Brightening Concealer indeholder ingen dækning overhovedet, men derimod udelukkende shine og glimmer. Den er en virkelig smuk flydende highlighter, som jeg med stor fornøjelse bruger til dette formål. Farve og konsistens lægger sig meget smukt på for eksempel kindben og fremhæver dem – uden at give “nå du har godt nok meget grålig glitter på”-highlighter effekten. Men brugt på mørke rande (som Becca også anbefaler) – nej tak. Så skal du som minimum lægge et lag almindelig concealer under og stadigvæk… Sammenlignet med YSL Touche Eclat er den endnu mindre dækkende og med endnu mere skimmer. Men jeg kan ikke understrege nok hvor flot en highlighter det er.

Jeg har lagt en video på Instagram (@pudderdaaserne.dk) og på Facebook, hvor jeg demonstrerer forskellen på de to.

Her kan du købe det (reklamelinks*)
Både Becca Light Shifter Brightening Concealer og Hourglass Vanish Airbrush Concealer bliver lanceret i Sephora netop nu. Sidst jeg tjekkede var Becca kommet, men Hourglass er der ikke endnu. Den må dog være lige på trapperne.

Becca Light Shifter Brightening Concealer koster 285 kroner og Hourglass Vanish Airbrush Concealer koster 300 kroner på Sephora.dk*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Becca Light Shifter til venstre – Hourglass Vanish til højre:

Becca og Hourglass concealer swatches

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *