Anmeldelse: Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Charlotte Tilbury Flawless Filter
08.08.22
Charlotte Tilbury Flawless Filter

Charlotte Tilbury Flawless FilterMan skal huske at læse, hvad der står med småt på Charlotte Tilburys over-hypede Hollywood Flawless Filter. “Multi-use highlighter/illuminator”. Det er lige præcis, hvad det er – en highlighter til hele ansigtet.

Hvorfor man skulle ønske sig at bruge highlighter i hele ansigtet, aner jeg ikke. Det klæder i hvert fald ikke mig. Jeg har både mørke rande og pigmentpletter, og highlighter gør intet for at skjule dem – tværtimod. Glimmer fremhæver dem.

Når man ved, hvad man køber – altså en highlighter – så er Hollywood Flawless Filter en fin og rimelig diskret highlighter. Men det er sjældent det, den bliver købt som. Produktet ligger under kategorien “foundations” og sælges som en “complexion booster”, der skal i hele ansigtet.

Highlighter til hele ansigtet

Hvis du er ung og har meget fin hud, så kan det muligvis fungere. Det fungerer afgjort ikke for mig. Jeg vil hellere have bar hud end en transparent highlighter som Hollywood Flawless Filter i hele ansigtet, der mest af alt fremhæver alt det, man gerne vil skjule. Jeg lægger en video på Instagram om lidt, hvis du selv vil se med egne øjne.

Den forsvinder også hurtigt, hvis man bruger den alene. Jeg tog den på i morges klokken 8 og da jeg ville fjerne den igen klokken 10, var den så godt som forsvundet af sig selv.

Du kan også bruge den som primer, men jeg kan ikke se, hvad godt det gør ved min foundation – andet end at tilføre et ekstra lag af uønsket glimmer.

Jeg er helt afgjort ikke det rette match til dette produkt. Jeg vil helst ikke have ret meget ekstra shine i mit ansigt, og så er der virkelig ingen god grund til at jeg skulle blive glad for et produkt som dette. Hvis du vil se en, der mere positivt stemt fra starten, så prøv Salli, der er trofast bruger.

Foundationens svar på Touche Eclat

Det hele minder mig om YSL Touche Eclat, som også er en transparent highlighter, men som nogle bruger som concealer til mørke rande, hvilket er en lige så dårlig idé som at spise pizza med ananas. Transparent glimmer fremhæver – det skjuler aldrig noget.

Charlotte Tilbury selv beskriver Hollywood Flawless Filter med ord som “glow filter” og “glow booster”. “Glow booster” er mere korrekt end “glow filter”, for den dækker intet. Den tilfører et fint skær af glimmer. Hvis det er det, du ønsker, så bliver du sikkert glad for den. Jeg gør ikke, og den virker bestemt ikke som et “Flawless Filter” på min hud.

Her kan du købe det (indeholder et reklamelink*)

Charlotte Tilburys europæiske webshop sender til Danmark. De skriver her om told og moms.  Jeg kan ikke se, om de sender med moms prepaid, og hvor de sender fra. Har nogle af jer erfaringer?

Både ASOS og Feelunique* sælger Charlotte Tilbury og sender til Danmark.

Hollywood Flawless Filter var totalt udsolgt i 2 Fair, da jeg købte min, så jeg købte på Revolve. Det er en amerikansk webshop, men jeg kunne forudbetale moms. Den samlede pris var dog dyrere end de ovenstående europæiske butikker.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Tanja

FYI : De sender fra Holland, så man slipper for tolden
Er selv ret glad for CTs produkter, især deres øjenpaletter og læbeprodukter. Flawless filter er en god highlighter, som kan bruges på de punkter i ansigtet som gerne må fremhæves – fx kindben. Jet er dog gladere for fx peachgasm som highligter.
Tak for en altid god blog og ærlig anmeldelse:)

Christina

Jeg købte denne efter jeg havde læst gode anmeldelser. Jeg kan ikke anbefale den. 37 år med dehydreret hud med rosacea. Jeg prøvede at bruge den som primer, highlighter og blande den med min foundation. Intet virkede. Den er ret fed i konsistensen, og irriterede min sarte hud, sad rigtig skidt oven på foundation og var kort sagt spild af penge.

Helene Randløv

Æv, det var et træls køb :-/

Anne - Sofie A

Man kan købe på Cult uden moms, ja det produkt er forfærdeligt.

Helene Randløv

Det kan man nemlig.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *