Torsdags top ti: Ferskenfarvede til foråret

Torsdags top ti: Ferskenfarvede til foråret
04.04.24
Torsdags top ti: Ferskenfarvede til foråret

Det er egentlig ikke fordi, jeg går voldsomt op i, hvilke farver man kan se i makeuppen i statuettesæsonen… Det var dog helt tydeligt, at de ferskenfarvede nuancer er tilbage. Det er også virkelig fint og sart på lys hud, mens mørkere hudtoner nærmest gløder med de lidt mørkere ferskennuancer. Med andre ord er det en ret anvendelig farve både på kinderne, men sandelig også på læberne og øjnene.
Farven faldt netop i øjnene, fordi jeg ikke var spor imponeret over mange af de forskellige looks i år. Derfor var Billie Eilishs blushlook et frisk pust og Hailee Steinfelds øjenmakeup så fantastisk fin og anderledes. Mange af de virkelig smukke kvinder på den røde løber var grumsede på kinderne. Blushen lå også ret sært og meget lavt på mange af dem. Det klæder virkelig de færreste, og i det forkerte lys ser det frygteligt ud.

Ferskenfarvede til foråret

Det er flere år siden, det med årets Pantonefarve er noget, jeg har brugt energi på. I år synes jeg nærmest ikke, den har været til at komme udenom. Hvis du skulle være gået glip af det, er det netop nuancen Peach Fuzz (Pantone 13-1023), der er årets farve. Om det er skyld i de ferskenfarvede looks på den røde løber, skal jeg ikke kunne sige… Til Oscaruddelingen fik Billie Eilish lagt makeup af Chanel, looket er pænt og klassisk bortset lige fra de der kinder. Skolepigelooket, som hun dyrkede med påklædningen, var rigtig fint i kombination med makeuppen.
De senere år har det mere været mauve nuancer, der er blevet lanceret, og det giver et helt andet look. Det er ret så fint med det mere ungdommelige og friske look ferskenfarvede nuancer i makeuppen bidrager med.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Depend 7Day Hybrid Polish i farven Kiss ’n’ Tell

Selvfølgelig skal der være en ferskenfarvet nuance til neglene, Kiss ’n’ Tell er SÅ fin. Det er samtidig et af de hurtigst tørrende produkter på markedet. Faktisk dét hurtigst tørrende produkt udover gelé… som til gengæld tager lidt længere tid at lægge. I hvert fald hvis du spørger mig. Hvis det skal gå RIGTIG stærkt, er det altid Depend 7Day, jeg vælger. Det holder også rigtig fint på mine negle, så jeg det er generelt et system, jeg holder meget af. Modern Romance kollektionen består af otte lakker i støvede rosa nuancer og nogle skønne pasteller.

2. Holika Holika Eye Metal Glitter i farven 09 Peach Crush*

Det er ikke ret svært at se, at jeg har en vis kærlighed til glimmer… Særligt sådan nogle cremeøjenskygger, der tørrer op og bliver siddende er et hit. Holika Holika er bare et af de skønne mærker, der har sådan et produkt. Valget faldt naturligvis på denne på grund af navnet. I øvrigt er min favorit i øjeblikket irriterende svær og dyr at få fat på. Så er det altså dejligt, at denne type produkter er blevet lettere tilgængelige. Unleashia har for eksempel været nævnt to gange i løbet af marts. Det er ikke spor tilfældigt, for de er simpelthen så vanvittigt fine!

3. Maybelline Superstay Vinyl Ink i farven 15 Peachy

Det er ikke en farve, jeg selv kan bære, uden jeg har andet makeup på. Til det rigtige look er den dog virkelig smuk og mindre højtråbende, end de nuancer jeg ellers vælger. Den kunne sagtens være det rigtige valg for dig, der gerne vil have en holdbar læbestift i en rolig nuance. Det er netop dét Maybelline Superstay Vinyl Ink kan! Den er behagelig på læberne samtidig med, at den altså holder VIRKELIG godt. Det er uden tvivl min favoritlæbestift til tasken… jeg går så efter nogle af de andre farver. Husk altid at ryste den inden brug, den ligger pænere på læberne og holder også længere.

4. GOSH I’m Blushing i farven 001 Flirt

Denne blush har været trofast indhold i min makeuptaske i årevis! 001 Flirt er meget smuk på kinderne og på øjnene, hvor den er mindst lige så flittigt brugt. Den er virkelig anvendelig til den klassiske ”draping”, der jo har været stort af flere omgange. Teknikken dækker over måden, man lagde blushen i slutningen af halvfjerdserne. Oftest lægges blushen mere skråt på kinden op mod tindingen og ind på øjenlåget som en del af øjenskyggen. Uanset hvordan du bruger den, er det en nuance, der både er klædelig og nem at styre. Det er rigtig svært at få for meget på, fordi den er så let at tone ud.

5. Tom Ford Bitter Peach Eau de Parfum*

Det tog virkelig lang tid, før jeg tog mig sammen og fik duftet til Bitter Peach. Det var først, da jeg så noterne, at det trak i mig… Det er nemlig en fascinerende komposition. Den åbner med en bitter blodappelsin, en mandelagtig heliotrop, kardemomme og selvfølgelig fersken… Det er sådan en saftig overmoden og halvgæret ferskennote, for i hjertet finder du både rom og cognac. Der er også et strejf af jasmin, og en bitterhed og næsten vulgær sødme fra davana. I bunden finder du både fed vanilje, en tør tonkanote, en næsten metallisk patchouli, træ, røgelse, stenrose og vetiver. Den holder LÆNGE på huden, samtidig med at den er virkelig dragende og sensuel.

6. Linda Hallberg Infinity Glam Palette*

Udover at indeholde fantastisk smukke nuancer af fersken, så er denne her palette en vinder på alle tænkelige måder. Der er nærmest alt, hvad du skal bruge til et smukt look. Der er highlighter, blush og øjenskygger. I en snæver vending kan den faktisk også gå an til varme og endda skygger… altså som bronzer og konturering. Det er altså ikke ret mange paletter, der er så alsidige og velkomponerede. Den er et virkelig godt valg til kufferten, hvis du skal ud og rejse. Der er nemlig mulighed for både stille hverdagslooks, festlige aftenlooks og selvfølgelig glam, som navnet indikerer.

7. Maria Nila Colour Refresh i farven 9.34 Peach*

Hvordan man vil bære den fine nuance, er naturligvis op til den enkelte. Det ser SÅ pænt ud med fersken i håret… i hvert fald på dem, der kan bære det. Sådan en er jeg desværre ikke selv, men jeg glæder mig over det hos andre. Yngstens søde kæreste har især haft glæde af min kærlighed til denne type hårfarve. Nogle af farverne holder VIRKELIG længe, især hvis håret er afbleget. Det afhænger selvfølgelig af, hvordan man bruger produktet. Alt i alt er det et genialt produkt, der er rigtig effektivt til at give håret et frisk pust.

8. RMS Beauty ReDimension Hydra Powder Blush i farven Bohemian Girl*

Desværre har jeg endnu kun tre af de helt åndssvagt smukke blushes fra RMS Beauty. Da jeg for nogle måneder siden opdagede, at der var kommet flere farver kriblede det i fingrene igen. De blushes er nok nogle af mine mest brugte produkter sidste år. Ikke nok med at farverne er SÅ smukke, så giver de en helt særlig glød. Du kan selvfølgelig bruge dem både på kinderne og øjnene, præcist som du vil. De ser ret glitrende ud på billederne, men sådan synes jeg ikke, de ser ud på min hud. Der giver de bare den der smukke glød, som man gerne vil have.

9. Benefit ChaCha Tint Skin and Lip Tint*

Her er tale om en sand oldie but goodie… jeg ELSKER simpelthen Benefits Skin and Lip Tints. ChaCha Tint har endda den der helt rigtige orangeagtige nuance. Den ligger så pænt på huden og på læberne, og giver det helt rigtige skær, der er så klædeligt. Det er en vanesag at bruge et produkt som Skin and Lip Tint. Farven skal tones ud forholdsvis hurtigt, så du ikke får prikker på kinderne. Det er også ret fint at bruge den, som en slags base. Det kan du for eksempel gøre, hvis du har lidt svært ved at få din pudderblush til at holde.

10. VitaYummy Hair & Nails med smag af Peach*

Det var simpelthen for oplagt til, at jeg kunne lade være med at inkludere VitaYummy! Udover at være virkelig effektive, smager de godt og bidrager dagligt til smil. Mine drenge har hver deres favorit, særligt ham den langhårede er glad for smagen af fersken. Så den køber vi selvfølgelig fast til ham. I denne uge fylder VitaYummy faktisk seks år… Det er jo ikke til at forstå, at det er så længe siden, at de for alvor sørgede for at få velsmagende kosttilskud i vingummiformatet på dagsordenen. Det er et kæmpestort hit, og det glæder mig virkelig, at dem, der døjer med tabletter, har et alternativ.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Lone

Gosh’en blushing 001 Flirt…..er den go’ hvis man har medium farvet hud og ikke lys hud?
Tak for altid gode og inspirerende tips 😃🙏🏻

Helene Randløv

Kære Lone
Ja, det synes jeg, men det er jo svært at svare på. Du kan finde blushen i Matas, så prøv den på kinden, det er det sikreste.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *