Månedens favoritter: Juli 2023

Månedens favoritter: Juli 23
28.07.23
Månedens favoritter: Juli 23

Der var simpelthen alt for mange produkter til Månedens favoritter: Juli 2023 denne gang. Sædvanligvis plejer jeg at kæmpe lidt med, hvad jeg dog skal vælge… Denne gang var det nærmest umuligt. Ikke bare hvilke produkter, men også hvilke farver af de produkter. Faktisk tror jeg, at alt det, der sker før jeg skriver, tog længere tid end at skrive selve indlægget. Sådan kan begejstring altså pludselig blive for meget af det gode.
Flere af produkterne blandt Månedens favoritter: Juli 2023 er faktisk nye versioner af tidligere favoritter. Der er en flot øjenskyggepalette til Barbie-inspirerede looks og en cremeøjenskygge til smokey eyes. Der er de smukkeste blushes, pæne neglelakker fra en bizar kollektion og en håndsrækning til genetableringen af de gode vaner. Så er der en fænomenal hårbørste og en drøneffektiv men våd tørshampoo. Der er også en helt unik pensel, et solidt hudboost og hele to vidunderlige dufte.

Månedens favoritter: Juli 2023

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Kayali The Wedding Velvet Santal | 35 og Silk Santal |36

Desværre er der opstået en masse snobberi omkring Kayali især deres seneste lancering. Uanset hvilket mærke, der er tale om, er der gode og mindre gode lanceringer, sådan vil det altid være. Selvfølgelig kan man ikke holde lige meget af ALT, et mærke lancerer. Det gør jeg da heller ikke selv… ikke engang med vores egne produkter! Kritikpunkterne lugter bare langt væk af, at man ikke engang gider at gøre sig den ulejlighed at dufte til lanceringen. Kontrasten og snobberiet bliver forstærket af anprisninger fra de influenter, der får tilsendt produkterne. De er nemlig så overstrømmende, at det er svært at navigere i, om de faktisk mener det. Min anmeldelse og oplevelse af duftene, som jeg HELT SELV har betalt, er at finde i Olfaktorisk onsdag: Kayali The Wedding Velvet Santal |35 og Silk Santal |36.

2. Juvia’s Place The Candy Shop Palette

Selvom jeg hverken holder af teksten eller kunstneren bag den sangtitel, paletten deler navn med… Er den soundtrack i min hjerne, så snart jeg griber efter denne pæne palette. Den indeholder helt atypisk for Juvia’s Place kun fire matte øjenskygger… eller rettere pigmenter. Det står for egen regning at anvende dem i nærheden af øjnene. Selv tåler jeg dem fint, men de kan virkelig smitte af. Derfor skal du køre lysere og lysere tone i tone looks i de samme nuancer i et par dage. Eller du kan selvfølgelig også gøre afsmitningen til en del af looket i de efterfølgende dage. Personligt har jeg ikke et stort problem med afsmitningen, men det må du lige gøre op med sig selv. Paletten har især været perfekt til at få afprøvet alle de barbieinspirerede looks, jeg har haft lyst til at afprøve.

3. It Cosmetics Superhero No-Tug Shadow Stick i farven Fearless Umber

For nogle år siden købte jeg sådan en julegaveæske med en lignende nuance cremeøjenskygge. Det viste sig, at netop den nuance var et begrænset oplag. Lige siden har jeg søgt højt og lavt efter lige netop den nuance. I mine øjne er det nemlig den HELT RIGTIGE rødbrune nuance til et sofistikeret smokey eye. Det er selvfølgelig, fordi den fremhæver det helt rigtige ved min øjenfarve.
Superhero No-Tug Shadow Stick er absolut værd at kigge og ikke mindst spørge efter, hvor du køber It Cosmetics*. Det er nemlig kun få forhandlere, der har givet denne lancering en chance, og det er en kæmpe fejl! Det er nok en af de bedste cremeøjenskygger, jeg har prøvet! De er simpelthen så lette at tone pænt ud, uden du får et skjoldet og ujævnt resultat.

4. Grown Alchemist Skin Renewal Mask

Ansigtsmasker, næsten uanset hvilket formål de har, er en vigtig del af min hudpleje. Det er ikke, fordi de har dramatisk effekt på de udfordringer, min hud har. Nej, det er en helt anden og faktisk vigtigere funktion, de varetager. De sørger nemlig for, at jeg kommer tilbage på sporet, når jeg har tabt retningen i forhold til hudpleje. Det er et fortvivlende mønster, at jeg ikke bare kan tage mig sammen. Accepteret er det endnu ikke, men jeg har lært at genkende det, og der hjælper maskerne mig altså. Grown Alchemist er kommet tilbage til Danmark efter en turbulent start for nogle år siden. Hvis ikke jeg nærmest var blevet afhængig af Skin Renewal Mask, ville den blive brugt før særlige lejligheder. Den gør simpelthen huden så blød, den fugter og giver masser af glød, uden at huden bliver rød!

5. CND Vinylux Long Wear Polish Off The Wall #448 og Outrage-Yes #447

Sommer og koralfarvede negle hører uløseligt sammen i mit hoved. Derfor blev neglene selvfølgelig lakeret i Outrage-Yes #447 med det samme! Bizarre Beauty, der er kollektionen, neglelakkerne her er en del af, er ret anderledes, end hvad CND ellers lancerer. For eksempel er der kun en enkelt neglelak helt uden perlemor eller glimmer.
Der er naturligvis ikke en finger at sætte på kollektionens farver eller kombinationsmuligheder. Derfor er jeg i tvivl om, hvad kollektionens navn dækker over. Det er dog noget ret bizar og meget lidt anvendelig nailart, der illustrerer kollektionen… Color-blocking med få eller alle seks nuancer ville kollektionen være perfekt til, og det er vel ikke bizart?
Kan vi lige tale om Off The Wall #448? Det er en greige nuance med store irregulære stykker transparent glitter. Den er SÅ PÆN!

6. Paula’s Choice Pro-Collagen Multi-Peptide Booster

Uden at være helt sikker, tror jeg, at det er Pro-Collagen Multi-Peptide Booster, jeg kan takke for min fugtmættede hud. Min hud har haft den hårdeste sommer nogensinde. Aldrig har jeg haft SÅ svært ved at holde på fugten som nu. Desværre har jeg heller ikke ligefrem været god til at pleje huden… sådan er det bare nogen gange. Når jeg får plejet huden ordentligt, er der kun sjældent problemer, men overskud og hudpleje hænger sammen for mig. Pro-Collagen Multi-Peptide Booster er egentlig ikke et produkt, jeg holder af at bruge… Hverken konsistensen eller lugten er jeg glad for, effekten derimod taler for sig selv. Lige effekten er det primære, og netop derfor hører Pro-Collagen Multi-Peptide Booster hjemme blandt Månedens favoritter: Juli 2023. Du kan se effekt efter et kvarters tid og efter fire uger kan andre også se det!

7. Noir Stockholm Secret Veil Dry Shampoo Mist

Det var helt tilbage i januar, jeg faldt pladask for Secret Veil. Den er virkelig drøj, men fordi den simpelthen er blevet brugt SÅ meget, er dette min tredje flaske. Det er ikke første gang, jeg er stødt på en våd tørshampoo. Det er bare første gang, jeg har prøvet en, der virker. Den kan faktisk sørge for, at håret ser rent ud, selv efter en uge uden vask! Det er ret exceptionelt… I hvert fald er det ikke noget, jeg er stødt på før. Den giver lidt tekstur, uden at håret bliver hverken stift eller træls. Du kan sagtens bare lade det lufttørre, men hvis du har travlt er føntørreren også en mulighed. Og så er den nærmest perfekt til opsætninger! Noir Stockholm Secret Veil Dry Shampoo Mist indeholder en skøn duft, så håret også dufter rent.

8. Wet Brush Go Green Coconut Oil Infused Treatment & Shine Brush

Der er oprindeligt fire varianter af Wet Brush Go Green. På grund af farven var det ikke denne her, jeg ønskede mig. Det søde menneske, der præsenterede mig for den, overbeviste mig dog hurtigt om, at det var det rigtige valg. Den har en svag duft af kokos, og den skulle jeg også lige være dus med… Da jeg endelig overgav mig og fik testet børsten, måtte jeg altså tjekke en ekstra gang i spejlet. Det er faktisk muligt at se forskel på hårets glans før og efter børstning! I forbindelse med, at jeg ville skrive om den, lå den på bordet, da yngsten kom forbi. Han spurgte, om han måtte bruge den, og han udbrød begejstret, hvad det var for en tryllebørste. Den strøg nemlig lige igennem hans knastørre og ret så uglede krøller.

9. RMS Beauty ”Re” Dimension Hydra Powder Blush*

Hvor lang tid jeg bruger på at overveje produkter til indlæg som ”Månedens favoritter: Juli 2023”, er min hemmelighed. Heldigvis… for det er simpelthen helt grotesk lang tid nogen gange. Det store spørgsmål er egentlig ikke om selve produktet, for ”Re” Dimension Hydra Powder Blush er strøget ind som favorit. Det har de efterhånden været i flere måneder. Næh, tvivlen opstår, når jeg skal vælge farver. Det er helt gakket! De tre, jeg har, endte med at komme med… for jeg kunne ikke vælge. Alligevel vil jeg ikke love, at de aldrig bliver nævnt på bloggen igen. De er simpelthen fabelagtige!
Når de sikkert sniger sig ind i et indlæg igen, er det, fordi de bliver brugt i hele ansigtet… De bliver både brugt som blush, som øjenskygge og på læberne. Der mangler også stadig nogle farverne i samlingen…

10. MakeTheMake Flawless Foundation Brush

Er det ikke fantastisk, at der til stadighed er produkter, der kan begejstre og revolutionere din oplevelse? Det skete for mig, da min foundationpensel var så absurd ulækker, at jeg ikke kunne retfærdiggøre at bruge den. I de senere år er jeg kommet helt ud af min vildt gode vane med at vaske mine pensler efter brug. Det har resulteret i, at jeg enten bruger en ny eller en allerede brugt pensel. Det er ikke et problem, når man har noget penselrens ved hånden. Udfordringen opstår først for alvor, når man også er kommet helt ud af vanen med at tage makeup på… En pensel der ligner et pindsvin, fordi der er foundation i, det bliver aldrig rigtig lækkert vel? Flawless Foundation Brush er en EKSTREMT tæt pensel, der passer til alle typer cremede foundations og farvede dagcremer.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *