Fredagsfavorit: GOSH Copenhagen I’m Blushing

03.01.20
Fredagsfavorit: GOSH I’m Blushing

Fredagsfavorit: GOSH Copenhagen I’m Blushing

Da jeg tog makeup på i dag, gik det op for mig, at jeg aldrig har skrevet om I’m Blushing. Når det sker for mig, bliver jeg nærmest flov over ikke at have delt det med dig. Det er da tarveligt ikke at dele de gode produkter. Heldigvis er det forholdsvis let at råde bod på.
Nu er hurtighed ikke noget, vi er kendt for her hos dåserne, til gengæld er de fire blushes overordentlig gennemtestede. De første tre blushes landede allerede i januar sidste år, og den sidste omkring maj, tror jeg nok. Billedet tog jeg altså for meget længe siden, så det er ikke ligefrem en ny favorit.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

I’m Blushing
Der er fire farver af GOSH Copenhagen I’m Blushing, og som du måske har gættet lykkedes det mig ikke at vælge en enkelt favorit blandt dem. Samtlige nuancer af I’m Blushing er matte, pigmenterede og lette at tone ud.

  • 001 Flirt: Er en fin og sart fersken nuance, den er smuk på kinderne… men jeg bruger den langt oftere som øjenskygge.
  • 002 Amour: Er en lys gultonet pink nuance, den er tyggegummifarvet på den helt rigtige måde. Den er så flot både på kinder og øjne.
  • 003 Passion: Er en flot let støvet mørk gammelrosa nuance. Den er perfekt til hverdag, især hvis du ikke ellers gør dig i så meget makeup.
  • 004 Crush: Er en gylden brunlig nuance, der let kan fungere som bronzer. Selvom den også gør sig virkelig fint som blush alene, bruger jeg den ofte sammen med en af de andre tre.

Mindst en af de fire farver er i brug dagligt, så de ser ikke helt så fine ud i dag, som de gør på billedet. Formlen er let og ligger virkelig flot på huden.

Frisk i en fart
To af de fire flotte farver I’m Blushing ser meget lyse ud, men de snyder og på kinderne er de flotte… ja og på øjnene. Den lyse fersken nuance 001 Flirt bruger jeg flittigt som underlag. De dage, hvor øjenmakeuppen er minimal, er det oftest 002 Amour, der bliver brugt over det hele. Lyse nuancer blush gør sig virkelig godt som øjenskygge. Når yngsten siger ”øøhh, er du ikke lidt rød i hovedet” så ved jeg at jeg fik givet den lidt for meget gas med blushen. Det kan godt være svært at beherske sig, når man ikke er bange for farver… jeg bruger nemlig rask væk 003 Passion i hele ansigtet… når de altså ikke bliver blandet på kryds og tværs.

Skiferielooket
I det hele taget er blush i min optik et undervurderet makeupprodukt. Du kan på et splitsekund komme til at se friskere, yngre og mere glødende ud med en smule blush. Det lyder jo alt for godt til at være sandt… men du kan jo prøve. Der skal selvfølgelig ikke meget til, det er virkelig et strejf af farve, der er tale om. En smule blush på en stor pensel fordeles i panden over øjenbrynene, lidt på øjenlågene, en lille smule henover næseryggen og ganske lidt på hagen… Det er super hurtigt og effekten er ærlig talt forbløffende. Det er svært ikke at smile til spejlbilledet, når man ligner en, der lige er kommet hjem fra en frisk gåtur eller lille ferie.

GOSH Copenhagen I’m Blushing koster 79.95 kroner, og du finder dem blandt andet i GOSH Copenhagen’s egen webshop*, i Magasin, i Matas* og større supermarkeder.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Maria

Åh, den lyse ferskenlaks må jeg prøve <3
Kan du anbefale en god pensel?Sidst jeg ledte her på bloggen , fandt jeg kun nogen som ikke længere var i handlen.
God aften 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *