Månedens Favoritter: Januar 2023

Månedens Favoritter: Januar 2023
27.01.23
Månedens Favoritter: Januar 2023

Dette år må gerne skrue lidt ned for intensiteten… for der er godt nok allerede sket ret mange vilde ting! Hjemme hos os skiftes vi lidt til at flagre følelsesmæssigt. En smuttur til Stockholm efterlod mig med mange indtryk og to temmelig rystende oplevelser i bagagen. Selvom jeg hverken er overtroisk eller bange for at flyve, så er jeg stadig temmelig rystet af begge oplevelser. I de sidste par uger har jeg derfor været lidt ved siden af mig selv. Heldigvis kan jeg altid regne med kram og kærlighed fra en af mine mænd. Her om et øjeblik er min yngste endda også voksen på papiret… det er ubegribeligt!
Månedens Favoritter: Januar 2023 omfatter ti sikre hit! Flot makeup, neglelak med god holdbarhed og dejlige dufte. Der er også lidt pynt til håret, en virkelig skøn pensel, pleje til undervognen og endelig nogle synlige vipper.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Linda Hallberg Infinity Glam Palette*
Egentlig var det de flydende glimmerøjenskygger, jeg havde taget fra som favorit… Sagen er den, at det er nærmest hundrede år siden, jeg købte et ordentlig læs fra Linda Hallberg. Så kom jeg bare aldrig rigtig i gang med at bruge det. Så ryddede jeg op og vupti, lå produkterne pludselig der på hylden og samlede støv.
Linda bloggede jo LÆNGE før os, (tror jeg nok). Hun er helt sindssygt dygtig, men jeg stoppede med at følge hende, på grund af en supertræls oplevelse med hende. Nu ved jeg, at det skyldes noget helt andet, og derfor fik jeg lyst til at støtte mærket. Infinity Paletterne er konstrueret efter formål og til dels hudfarve. Infinity Glam er lidt mere klassisk Hollywood. Alle tre paletter er SÅ vanvittigt velkomponerede! Det er bare SÅ rart med det hele i én palette, når man rejser!

2. Fenty Beauty Poutsicle Hydrating Lip Stain*
Mine læber har altså været langt tørrere, end de plejer denne vinter. Derfor har jeg flere gange holdt pause med mine yndlingslæbestifter, der bare ikke ligger ret godt på tørre læber. Selvom jeg jo er blevet svært begejstret for lipgloss igen, så savner jeg også noget mere farvet. Siden de blev lanceret har Poutsicle Hydrating Lip Stain stort set været udsolgt i den farve, jeg ville have. Derfor har jeg ikke gidet at købe dem før nu. Stains er simpelthen geniale og kombinationen af en holdbar læbefarve og en gloss er nærmest perfekt. Selvom jeg havde forventet noget ganske andet, er jeg ikke blevet skuffet. Den har mere eller mindre siddet på mine læber konstant, siden jeg købte den. Og læberne ser så saftige og fyldige ud. De er altså ikke bare rare at have på, de tiltrækker også opmærksomhed.

3. L’Orèal Paris PRO XXL [Volume] Mascara
I virkelig lang tid har jeg været ualmindelig træt af mine vipper, der bare er sølle. Det har været ligegyldigt, hvad jeg brugte af mascara. Jojo, der har da været en undtagelse… For det meste har jeg dog leget med farvede mascaraer eller helt undgået mascara. Nu har jeg jo aldrig været udstyret med en vifte af lange fejende vipper. Alligevel har de seneste års vippenedtur efterladt mig ret opgivende. Og hvis nu jeg skal være helt ærlig også ked af det. Derfor er det virkelig stort at smide en mascara hurtigt på vipperne og opdage, at man faktisk har vipper. PRO XXL [Volume] Mascara er jo sådan en mascara med en primer i den ene ende og en sort mascara i den anden, det fungerer glimrende. Selvom jeg har skullet bruge lidt mere energi på at åbne den rigtige ende.

4. Laurent Mazzone Parfums Duftlys i Boite À Sucres ¤
Desværre elsker jeg duftlys, desværre fordi de virkelig tit er så intenst duftende, at jeg får kvalme. Da jeg åbnede denne fine julegave, blev jeg lidt bekymret, for duften er sød. Det er forventeligt med sådan et navn, heldigvis får jeg hverken migræne eller kvalme af duften. Den er VIRKELIG sød, men på ”jeg er ved at bage en kage” -måden. Det er kun, hvis jeg har været ude af lokalet i noget tid, duften er lidt overvældende. Selv min mand kan faktisk holde den ud, og han får virkelig hurtigt nok af alt der lugter kraftigt. Det er en fantastisk gave, men også farlig… Nu har jeg nemlig opdaget, at man kan få en af mine yndlingsdufte som duftlys. Tiden må vise, om det er noget, jeg kan styre, lige nu tvivler jeg stærkt på det.

5. Depend Gel iQ i farven Winter Kisses ¤
Selvom jeg elsker at lege og være kreativ på mine negle. Så er det altså svært at slå en helt klassisk rød neglelak. Hvis der oven i købet er glimmer i, så har du helt sikkert min opmærksomhed. Det er godt nok en julekollektion, men hold nu kæft altså… Winter Kisses er SÅ pæn! Jeg skal lige beslutte mig for, om jeg skal have hamstret nogle stykker af den, inden det er for sent.
Glimmer bliver jeg nok ikke træt af foreløbig, og derfor er Winter Kisses sådan en lak, der skal hamstres. Hvis lakeringen har set bedre dage, så kan sådan en omgang glimmer redde dig i et par dage mere. Uanset om det er lidt hakker på neglen eller en udvoksning, kan man placere glimmerlakken, så det dækker. Det er det bedste neglelaktrick overhovedet!

6. Corinne Leather Scrunchie*
Som sagt var jeg i Stockholm i midten af januar, jeg ELSKER virkelig byen. Der er sådan en fast rute, jeg helst gerne vil nå, når nu jeg er der. Et af stederne er NK, som simpelthen er et fabelagtigt stormagasin! I kælderen er der blandt andet diverse saloner og muligheder for behandlinger. Mens jeg ventede på en temmelig irriterende ekspedient i parfumeafdelingen, gik jeg derned og snusede. Der faldt jeg over mærket Corinne, der har VIRKELIG mange fede accessories til håret. Klik på Corinne via linket* og se hele sortimentet. Der er en anden elastik, der desværre ikke var til at finde online. Havde jeg ikke farvet hår, havde jeg købt de hvide varianter, der bare var så megacool! Det tør jeg altså ikke med den hårfarve, jeg bruger, men jeg synes nu også, at de sorte kan noget.

7. Yves Rocher Lifeproof Eyeshadow i farverne 01 Rose Nude og 07 Taupe
Bortset fra at jeg har lært at knuselske det navn… Så er det bare en knaldgod øjenskygge. Det er ikke første gang, de er nævnt og med mindre de udgår, er det sandsynligvis heller ikke sidste anprisning. Det er alligevel ret sjældent, jeg løber tør for ord. Denne anmeldelse kunne dog være ganske kortfattet: bare KØB DEM! Har du hidtil holdt dig tilbage, så er det denne gang, du skal slå til. Det er nærmest tarveligt ikke at prøve dem. Uanset hvilken af de ti farver, jeg har prøvet, har jeg været begejstret. De er lette at lægge og lette at tone ud selv med en finger, selvom det skal gå relativt hurtigt. De kan fint bruges til hverdag og tages med i tasken, hvis looket skal friskes op til fest.

8. It Cosmetics Heavenly Luxe Wand Ball Powder Brush No. 8
Endnu en julegave, som jeg simpelthen er så lykkelig for. It Cosmetics har virkelig nogle gode pensler! Længden på skaftet er virkelig god, hvorfor jeg ikke konstant hamrer spidsen ind i en øjenskygge. Det er noget, der irriterer mig helt enormt. Hvis du undrer dig over, hvordan det kan lade sig gøre? Er det af den simple grund, at jeg oftest bruger spejlet fra en palette, fordi makeuppen bliver lagt på farten. Da jeg jo har ekstremt mange pensler, er det ikke altid jeg får tilpasset penslen til situationen. Eller rettere sagt længden på skaftet… Den er altså forholdsvis kort, og så er den mere løs i hårene, end jeg umiddelbart er vant til. Det har tidligere fået mig til at vælge No. 8 fra, men den er perfekt til at lægge både løst og fast pudder.

9. A Lab On Fire Messy Sexy Just Rolled Out Of Bed
Hvis du er sådan en læsetype, har du måske set navnet på duften før. Leonora Christina Skov omtaler den nemlig i ”Hvis vi ikke taler om det” fortsættelsen til bogen ”Den, der lever stille”. To pivgode bøger i min optik. I forvejen synes jeg, at hun er en ekstremt dygtig forfatter med et skønt sprog. For mig er det især sjovt at læse hendes duftbeskrivelser, og den både hun kæder dem sammen med forskellige oplevelser.
Du kan læse mere om duften snart… derfor er her kun en ganske kort beskrivelse. Den er i alt sin enkelthed uglet, sexet og næsten kvalmende sød. Det lyder ikke så behageligt, men giver man den en chance på huden, falder den til ro. Først med en intens karamelagtig altheabolche bergamotte og dernæst med dybde fra træ, rav og moskus.

10. BAK Serum for Intimate Care*
For noget tid siden skrev jeg om sure f*sser. Hvis du behøver lidt hjælp til at få styr på balancen i undervognen, er der efterhånden god hjælp at hente. I håndkøb er der forskellige alternativer på apoteket. BAK er sværere at finde i butikkerne, men kan selvfølgelig bestilles hjem. Denne her creme eller serum, som Bak kalder den, er simpelthen så rar at have, at der altid ligger en klar på køl. De holder jo ikke evigt, når de først er åbne, derfor har jeg reserven… Det er heldigvis sjældent, at jeg oplever problemer i det område. Derfor bliver jeg også lettere desperat, hvis det endelig sker. Det skal nemlig helst stoppe med det samme. Det gør det heldigvis også med BAK Serum for Intimate Care, der simpelthen er et genialt produkt! Det er både godt til irritation, tørhed og ubehag.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *