Månedens favoritter: Marts 2024

Månedens favoritter: Marts 2024
29.03.24
Månedens favoritter: Marts 2024

Denne her måned har været så lang som et ondt år… der er da også røget en del bolde min vej. Det er noget sært noget at være mor til voksne børn. Samtidig med at man skal give dem plads til at flyve selv, skal man også helst være med i ånden. Det synes jeg er rigtig svært at navigere i. I starten af måneden sagde vi på gensyn til min ældste. De næste mange måneder er han et andet sted end her. Det føles lidt som at få flået hjertet ud… især fordi han ikke trives hundrede procent. En hønemor er jeg ikke, der er nok nærmere lidt tough love over min måde at være mor på… Derfor er denne her bekymring og sårbarhed kommet helt bag på mig. Det er det nyfundne velvære i min ryg også… det ender måske som et separat indlæg.

Marts 2024

Samtidig med at mine øjne har kløet på grund af allergi, har jeg vrælet mere end nogensinde før. Derfor har jeg heller ikke brugt ret meget makeup… Der har dog været et gammelt genopdaget tip til vipperne. Det er også blevet til en smule glimmer på øjnene, lidt farve i kinderne og lidt på læberne… Det har ikke ligefrem været overvældende. Der er imidlertid helt forårsfrejdige og nærmest påskeagtige pasteller på neglene… Duften var oprindeligt lanceret i meget begrænset oplag, men heldigvis er den endt med at være permanent i sortimentet. Det må et andet af produkterne også gerne blive… Der er to uundværlige stifter med SPF 50: en med farve til genpåføring… den anden er uden farve. Der er to nødløsninger til håret, begge to er tiltrængte tilføjelser på hylden, selvom de egentlig kom med på afbud.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Nilens Jord Nail Polish i farverne Stockholm Yellow No. 7646og Pastel Green No. 7664

Producenterne har for alvor knækket koden til gule nuancer til neglene. Det er jeg vildt glad for, det er nemlig så fint! Før i tiden var det ærlig talt vanskeligt at finde nuancer, der klædte min hudfarve.
Som beskrevet ovenfor har påsketraditionerne lidt under en masse begivenheder i familien. Det var derfor med et smil på læben, da jeg tidligere i dag fotograferede ”Månedens favoritter: Marts 2024”. Farverne er jo valgt for længe siden og altså ikke bare fordi, det tilfældigvis er påske. Det kan nogen af dem, der har lagt mærke til mine negle i løbet af måneden bevidne. Da jeg så, at den gule nuance hedder Stockholm Yellow, smilede jeg også… Det er da lidt sjovt, når nu det netop var der, min måned startede.

2. Unleashia Pretty Easy Glitter Stick i farverne Glitter No.1 Thrilled og Glitter No.2 Flutter¤

Min tur til Stockholm bød på et besøg i en helt ny og vidunderlig butik… Ligesom venskaberne skal plejes, er der flere og flere butikker at besøge i den skønne by. Det er et af venskaberne, der har beriget mig med kendskab til Yeppo & Soonsoo. Ved første møde var det godt nok primært makeuppen og særligt mærket Unleashia, der vandt mit hjerte. Besøget i butikken åbnede også mine øjne for masser af spændende hudplejeprodukter. Der er fokus på koreanske mærker både indenfor makeup, hud- og hårpleje. Du kan prøve alle mulige slags spændende renseprodukter eller rense den VILDT holdbare makeup af ved vasken.
Pretty Easy Glitter Stick er fantastiske… så behøver du faktisk ikke vide mere! De er nemme at lægge og arbejde med, samtidig holder de, til du fjerner dem.

3. Artdeco Powder Blush i farverne 18, 30, 35 og 40

Du tænker måske, at min besættelse af blushes har varet længe nok… Det kan jeg måske godt følge, men hvad skal man gøre, når der er så mange fine eksemplarer på markedet? Udover at Artdecos sortiment rummer meget anvendelige og smukke nuancer, er de helt vanvittigt pigmenterede.
Artdeco er desværre ikke tilgængeligt i Danmark, det, synes jeg simpelthen, er SÅ ærgerligt. Artdeco har et virkelig smart og ikke mindst robust refill-system, de kalder Beauty Box. Du kan selvfølgelig både vælge øjenskygger og blushes til din egen palette. Det er også et stort plus, at selve æsken har spejl i låget. Det værdsætter jeg især som én, der ofte lægger makeup på farten. De fire nuancer i min palette kan du se på Artdecos eget site. Det er endnu ikke alle farverne, man kan finde hos Lyko.

4. Olaplex Volumizing Blow Dry Mist

Olaplex er en sand genganger på mit badeværelse. Så hvis du spørger mig, var det altså på høje tid, at Olaplex fik lanceret et stylingprodukt. Alligevel har det taget mig noget tid at få testet det. Det er jo SÅ oplagt at bruge teknologien bredere, så det ikke kun er pleje… Selvom det ikke lyder videre positivt, så hader jeg lidt at elske produkterne. Netop af denne grund er jeg så begejstret for denne her volumenspray. Den både reparerer og beskytter håret. Samtidig giver den faktisk også en hæderlig volumen, når man føntørrer eller styler håret. Den er især god, fordi den også dur i tørt hår… Du ved, når frisuren er blevet lidt flad i løbet af natten. Da det er et volumenprodukt, skal du huske at bruge det tæt ved hovedbunden, ellers har produktet ringe effekt.

5. Liquide Imaginaires Liquide Eau de Parfum

Egentlig går jeg aldrig efter gyldne nuancer, det er for eksempel ret sjældent, jeg vælger guldsmykker. Denne duft faldt jeg pladask for… trods en massiv forgyldt og endda lidt vulgær flakon. Duften er beskrevet som sollys eller nok nærmere solenergi… Det lyder umiddelbart diffust, det er dog en ret præcis beskrivelse af duften, der er varm, omfavnende og nærmest lysende. Det er en virkelig smuk og berusende duft, der tiltrækker næser både fra nær og fjern.
Liquide gryr med safran og en skarp men sødmefuld mandarin. Zenit er en sart blanding af jasmin og appelsinblomst blandet med koriander, gulerodsfrø og … et par solstråler. Mørket falder på med trænoter, en ren hvid moskus og en æterisk og varm ravnote. I natten er patchouli, en læderagtig stenrose og sødme fra vanilje eneste vidner om den forgangne dags overdådighed.

6. Rituals… Ritual of Yozakura Shimmering Body Oil

Nu har der godt nok ikke lige været vildt mange anledninger, hvor jeg har haft brug for olie med glimmer. De gange jeg har været ude, er det nemlig med ham den langhårede. Og han er mildest talt ikke ret begejstret for glimmer… De tre fine nuancer glimmer kan disket anes på min hud, men han kommer til at ligne en diskokugle. Mørkebrunt hår og glimmer er et fantastisk match, hvis man er til det look. Det har vi så etableret, at han bestemt IKKE er. Det lægger desværre en dæmper på, hvornår jeg kan bruge denne skønne og meget velduftende kropsolie. Det er sådan én, jeg forstiller mig at bruge som base for flere af mine dufte. Oprigtigt talt er jeg virkelig træt af, at The Ritual of Yozakura kun er at finde i en begrænset periode.

7. Smashbox Always Sharp i farven Raven¤

Selvom jeg synes, denne eyeliner er drøngod, så er det egentlig ikke præcis den, men ”bare” en sort eyeliner. I nogle år efterhånden har jeg ikke brugt eyeliner, som jeg gjorde før i tiden. Før var det nemlig en fast del af makeuppen at markere de øverste vipper med en sort eyeliner. Det er jeg begyndt at gøre igen, og det gør jo så kæmpestor forskel. Mine øjenvipper er bestemt ikke blevet bedre med alderen… de er korte og ret lyse. Afhængigt af hvilken farve mascara jeg vælger, bruger jeg en matchende eyeliner for at få vipperne til at syne tættere. Det har jeg skrevet om masser af gange, men det er længe siden, jeg sidst benyttede mig af tricket selv. Særligt, når jeg bruger, røde, pink og lilla nuancer er afgrænsningen ret vigtig for at undgå et forgrædt look.

8. Rom&nd Glasting Melting Balm i farven 04 Hippie Berry¤

Det er ikke et diskret læbepomadeagtigt produkt… selvom den umiddelbart ligner sådan én. Glasting Melting Balm er ret så farvet og ikke så transparent, som på billedet af læberne i webshoppen. Man skal lige være forberedt på pigmenteringen og vælge farve ud fra billederne af selve produktet. Det er selvfølgelig netop pigmenteringen af denne smukke nuance, jeg er så vild med. Den kan nemlig fint tage pladsen som læbestift for mig samtidig med, at den er ekstremt plejende. Konsistensen ligger ikke langt fra andre plejende produkter i samme kategori, men farven er altså langt kraftigere. Den udmærker sig især ved at lægge sig som et beskyttende, men hverken fedtet eller ubehageligt, lag på læberne. Den bliver godt nok ikke siddende, men den der barriere fornemmelse er ret unik… Den er jeg nok blevet lidt afhængig af.

9. Suntique I’m Cover BB Sunstick SPF 50 Pa+++*¤ og I’m Derma Relief Sunstick SPF 50 PA++++

I flere år har jeg været ret nysgerrig efter at prøve de koreanske solstifter. Efter jeg prøvede Suntique i efteråret, turde jeg endelig kaste mig over dem. Indtil videre er jeg vildt begejstret! Faktisk tror jeg, at I’m Derma Relief Sunstick SPF 50 PA++++ er perfekt til skildningen. Der er rigtig mange, der søger efter noget til skilningen, denne stift er umiddelbart et mindre fedtende alternativ. I’m Cover BB Sunstick SPF 50 Pa+++ er en farvet stift, der fungerer rigtig fint som hurtig genpåføring. Det er en disciplin, der giver de fleste, der går med makeup, temmelig store udfordringer. Du skal jo bruge helt afsindige mængder, hvis du vil bruge stiften alene. Det er altså i løbet af dagen, når du allerede har SPF på, den er særligt brugbar.

10. OdiD Milk Protein Intensive No Wash Ampoule Treatment¤

Mit hår har haft det elendigt… Allerede inden jeg tog til Stockholm i januar, trængte mit hår til at blive klippet. Det blev det dog først i sidste uge… så det har mildest talt været en høstak. For nylig måtte jeg endda klippe en knude af, fordi den ikke kunne redes ud.
Balladen skyldtes travlhed, da jeg pakkede… mine hårplejeprodukter og føntørrer lå altså ikke i kufferten, da jeg åbnede den. Hotellets shampoo, som jeg måtte vaske hår i, mindede mest om opvaskemiddel, og føntørreren var brandvarm og elendig.
Oplevelsen har givet mig mulighed for at teste alle mulige ting af. Blandt andet denne ret spændende og MEGET lette proteinspray. Udover at dufte dejligt, indeholder den hyaluronsyre, protein, skønne olier og lette silikoner. Den kan vitterligt snyde håret pænere samtidig med, at det selvfølgelig bliver plejet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *