Fredagsfavorit: Unleashia Get Loose Glitter Gel

Fredagsfavorit: Unleashia Get Loose Glitter Gel
08.03.24
Fredagsfavorit: Unleashia Get Loose Glitter Gel

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Det bliver ikke det sidste, du kommer til at se til Unleashia Get Loose Glitter Gel ¤, så er det sagt! I januar mødte jeg to af de skønne kvinder bag Yeppo & Soonsoo, der blandt andet forhandler Unleashia. I sidste uge deltog jeg i butiksåbningen i Gallerian i Stockholm. Hvis du har den mindste smule interesse i K-beauty, så er det VIRKELIG butikker, der fortjener din opmærksomhed. Der er så mange spændende mærker, anderledes produkter og så er der makeup… Til Daisy Beauty Expo blev jeg nærmest nødt til at flygte fra alt det fristende glimmer på Yeppo & Soonsoo-standen. Mine fingre kriblede for at smøre mig ind i alt det fine glimmer. Der er både glimmergel, glimmereyelinere og glimmerøjenskygger, altså var det et næsten overmenneskeligt mådehold, jeg skulle præstere. Nu hvor jeg i ro og mag har haft fingrene i produkterne, er jeg om muligt endnu mere begejstret.

Vegansk makeup er et hit!

Den dag jeg skulle til åbningen af butikken, landede samtidig en pakke fra Yeppo & Soonsoo hjemme i København. Det er altid helt særligt at åbne pakker fra nogen, der ser og deler min begejstring for diverse produkter. I pakken var der nemlig læbepleje og glimmermakeup for alle pengene. Der er slet ingen tvivl om, at jeg nok i virkeligheden er en drage eller i det mindste en krage… Alt hvad der glitrer får min opmærksomhed. Det gør mig overordentlig glad i låget, og jeg kan nærmest ikke få nok…
Desværre er det ikke altid så nemt med glimmer, når man ikke kan tåle det røde farvestof karmin. Derfor er jeg virkelig lykkelig for, at der bliver lanceret mere og mere vegansk makeup. Så behøver jeg nemlig ikke læse lange ingredienslister, der er skrevet med den mindst mulige font.

Unleashia Get Loose Glitter Gel ¤

Der var engang… en lignende glimmergel på markedet. Der var seriøse udfordringer med mærkets valg af emballage. Internettet var ikke begejstret… det var virkelig også uheldigt, men stadig ærgerligt for makeuppen var egentlig god. Det er relativt sjældent, at jeg får brugt noget op, men den glimmergel blev det alt for hurtigt… Og så var mærket udgået.
Sidenhen har jeg ledt men aldrig fundet noget lignende, det er dog præcist det Unleashia Get Loose Glitter Gel ¤ er. Faktisk er denne glimmergel langt bedre. Den bliver siddende, til du fjerner det, uden at du skal kæmpe med tape og masser af glimmer i øjnene. Farverne er mere eller mindre transparente, så du kan bruge dem til de fleste looks uden alt for meget farvekoordination. De er lette at lægge, uanset om du er til pensler, eller om du hellere vil bruge fingrene.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *