Torsdags top ti: Sommerfavoritter til læberne

Torsdags top ti: Sommerfavoritter til læberne
06.07.23
Torsdags top ti: Sommerfavoritter til læberne

Forrige uge gik det op for mig, at det er præcist ti sommerfavoritter til læberne, der er i fast rotation. Så er det næsten tarveligt ikke at dele dem. Fællesnævneren er, at de er behagelige på læberne, kræver langt mindre præcision og er mere glossy. Der er faktisk kun en eneste undtagelse, men den udmærker sig så på flere og andre måder. Det er uundgåeligt, at jeg kommer til at gentage mig selv i beskrivelsen af produkterne. Selvom jeg nok skal forsøge at variere mit ordvalg en smule.

Sommerfavoritter til læberne

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Swae Cosmetics Lipgloss i farven 01 Beyond Nude

Måske er du ved at blive træt af mig, og min besættelse af Swae Cosmetics… Det er bare ærgerligt! For jeg er på ingen måde færdig med at anprise de produkter. Beyond Nude, var et af de første produkter, jeg købte fra Swae Cosmetics og jeg har været fan lige siden. Den plejer mine læber, samtidig med at den er vildt pæn. Hvis jeg er i tvivl og egentlig ikke rigtig gider læbestift, så er Beyond Nude løsningen. Den er præcis så transparent, som den skal være, samtidig med at den lige giver et hint af farve.

2. Rituals… Nude Tinted Lipbalm i farven Nude

Den giver læberne det fineste lyse koralfarvede skær. Den nuance giver bare sådan et diskret og friskt pift. Den gør ikke meget væsen af sig, men den tilføjer alligevel noget lidt udefinerbart. Det er en klassisk om end farvet læbepomade i et superfint etui. Den indeholder masser af gode olier og pleje, så du står med et meget anvendeligt produkt. Selvom jeg ikke længere falder i svime over emballage… Så må jeg indrømme, at etuierne til Rituals… Fortune Balms er ret så fine! Der er også en rød og en rosa nuance, samtidig med to ufarvede varianter en med og en uden SPF.

3. Ilia Balmy Gloss Tinted Lip Oil i farven Only You*

Ilia gik op i at makeup både skulle være plejende, pæn og anvendelig før alle andre. Ilia Balmy Gloss Tinted Lip Oil og Rare Beauty Soft Pinch Tinted Lip Oil blev indkøbt til en sammenligning. Sidstnævnte var udsolgt så længe, og jeg troede de ville minde mere om hinanden. De to produkter kan faktisk ikke sammenlignes, ikke engang konsistensen er ens. Balmy Gloss Tinted Lip Oil har en let plumping effekt, der desværre kom bag på mig. Bortset fra det er den rigtig rar med blandt andet hyaluronsyre i, og så er farven SÅ pæn.

4. Rare Beauty Soft Pinch Tinted Lip Oil i farven Hope*

Det er ærlig talt imponerende, hvordan der gang på gang kan blive lanceret så massive hits fra det mærke! Soft Pinch Tinted Lip Oil nåede dårligt at lande, før den var udsolgt overalt. Det har faktisk været lidt træls at være en af dem, der nåede at få fat i én… Det er jo ikke sjovt at dele noget, der er udsolgt alle vegne. Er de så alt det spektakel værd? Svaret er JA! Det er en meget unik formel, helt let og geléagtig ved påføring og mere olieagtig, når den er på. De er mere pigmenterede, end man lige tror.

5. Sisley Phyto Rouge Shine i farven 21 Sheer Rosewood*

De to nye farver af Phyto Rouge Shine er så smukke, alligevel er det Sheer Rosewood, der skal med her. Det er næsten altid den, jeg vælger, selvom jeg faktisk har flere farver i skuffen. Den farve er bare vildt pæn på. Den er som navnet antyder transparent, og derfor gør den sig ekstremt godt i tasken. Du skal ikke vælge nogen af ”Torsdags top ti: Sommerfavoritter til læberne”, hvis du skal have noget mat og holdbart. Phyto Rouge Shine er let, behagelig, glossy og plejende. Den er dog mere læbestiftagtig end de fleste andre her på listen.

6. Yves Rocher Rouge Elixir Glow i farven 06 Fuchsia Petillant

Da jeg valgte denne læbestift som Fredagsfavorit for et par måneder siden, var denne farve udsolgt. Det er den heldigvis ikke længere, for det er simpelthen så klædelig og anvendelig en farve. Den er stadig transparent, men den giver en del mere farve end de øvrige på listen. Det er den vovede aften læbestift, hvis du er den mere forsigtige type. Samtidig er det den bedste måde overhovedet, hvis du vil vænne dig til mere pigmenterede læbestifter. Med sådan en let transparent version har du mere farve, men stadig den læbepomadeagtige konsistens du kender fra lipgloss.

7. The Body Shop Sheer Touch Lip & Cheek Tint i farven Bloom

I virkeligheden er Sheer Touch Lip & Cheek Tint jo et såkaldt stain. Altså en meget flydende farve, der bliver på læberne temmelig længe. De bliver slidt jævnt af, så man ikke har en kant, derfor er de ekstra gode på ferien. Især fordi de også nemt kan bruges på kinderne, eller hvor man nu har lyst. Der er to helt transparente farver og tre der syner mere opake, på læberne er de dog lige transparente. Det meget flydende produkt kræver en smule øvelse, det er bedst ikke at forvente en knivskarp læbekant.

8. Zarko Beauty By Oli High Gloss i farven Pretty in Pink¤

Selvom jeg har anprist High Gloss i farven Pretty in Pink allerede… Kan det hele for det første sagtens tåle at blive gentaget. For det andet er der faktisk noget, jeg har glemt at nævne om den. Pretty in Pink er nemlig ikke bare en hvilken som helst lyserød nuance. Produktet reagerer med hudens pH-værdi og fremhæver dine læbers egen farve. Samtidig er den selvfølgelig spækket med pleje, så læberne synes fyldigere uden den ubehagelige brændende fornemmelse. Det er en kæmpe fornøjelse at bruge den, og så elsker jeg altså, at den er dansk!

9. Ultra Violette SPF 50 Sheen Screen Hydrating Lip Balm i farven Rose*

Det var en pludselig indskydelse, der gjorde, at jeg bestilte farven Rose, men jeg er SÅ glad for den. Det var faktisk ikke den, der oprindeligt lå i kurven… Faktum er, at det er den HELT rigtige farve til mig. Den tilføjer sådan en fin friskhed til et look. Egentlig er den udelukkende købt på grund af den høje SPF, at den er så fin, det er bare et uventet plus. Sædvanligvis har jeg en almindelig solstift under mine læbeprodukter i sommermånederne. Den føles som en helt almindelig lipgloss på læberne, så den er hverken fedtet eller træls.

10. GOSH Soft’N Tinted Lip Balm SPF 15 i farven 006 Berry

Den føles mere som en creme end en lip balm på læberne, men jeg er stadig ret vild med dem… Ja, for jeg har selvfølgelig flere af farverne. De to nyeste farver er klart mest brugt. 006 Berry brugte jeg især meget i min periode med et monokromt bordeaux look på både kinder og øjne. Det er jeg stadig ret stor fan af… men jeg gider sjældent så meget makeup, når det er varmt. Soft’N Tinted Lip Balm er altid med i tasken, så jeg har en eller anden form for beskyttelse til læberne.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *