Månedens favoritter: September 2023

Månedens favoritter: September 23
29.09.23
Månedens favoritter: September 23

Der er selvfølgelig en grund til, at der næsten ingen makeup er blandt Månedens favoritter: September 2023. Du har nok gættet det allerede, jeg er nemlig kommet ud af min gode vane igen. Det startede sådan set allerede, da jeg var syg i slutningen af august. Der er masser af gode undskyldninger til at undlade makeuppen. I skrivende stund skal jeg for eksempel træne om lidt… så er det jo fjollet at tage makeup på. Æv altså… jeg må bare op på hesten igen. I weekenden skal jeg dog ud både lørdag og søndag, og på torsdag gæster Katja og jeg Matas i Næstved. Så kan jeg ikke rigtig undskylde den manglende makeup…

Månedens favoritter: September 2023

Inden jeg gik i gang med at skrive, havde jeg slet ikke forberedt mig, som jeg plejer. Sædvanligvis skriver jeg løbende favoritter på en liste og finder dem så frem til en altafgørende test. Det er en slags kvalitetssikring, inden produkterne lander som Fredagsfavorit eller blandt Månedens favoritter. Det har fungeret rigtig godt i lang tid… Makeuppen er bare ikke den eneste gode vane, der er begyndt at skride lidt for mig. Derfor har jeg improviseret lidt og taget de produkter, der lige lå rundt om mig, fordi jeg har fat i dem flere gange dagligt. Der er nogle lidt mere sjældne favoritter, nemlig to produkter til øjnene og en bodylotion. Der er skønne farver til neglene, to gange jordbærmakeup og redskaber til ansigt, hår og makeup. Og som altid en skøn duft.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. CND VinyluxLong Wear Polish i farverne Teal Textile og Leather Goods

Som jeg nævnte i Torsdags top ti: Efterårets neglelak lever Upcycle Chic hundrede procent op til mine forventninger. Farverne er simpelthen så fine, og kollektionen er virkelig helstøbt, selvom jeg synes, de er sværere at kombinerer end forventet. Det var bestemt ikke Teal Textile, jeg havde forventet skulle være en favorit. Den er dog meget mere klædelig til min hudtone end for eksempel Rags To Stitches. Derfor falder valget naturligvis på den, når neglene skal lakeres. Dybe brune nuancer er for mig en af de mest halvfemseragtige farver til neglene. Det er bestemt et overstået kapitel, og det troede jeg egentlig ikke, at jeg ville falde for igen. Den holdning er blandt andet blevet revideret på grund af Leather Goods. De brune nuancer, der er landet i efterårskollektionerne, er meget tiltalende og generelt ret klædelige.

2. Venuray Face Lift Massage Roller¤

I årenes løb har jeg trods en temmelig ringe begejstring for konceptet, kastet min kærlighed på flere forskellige ansigtsruller. Der var The Body Shops øjenrulle, som man desværre ikke kan købe mere. Sisleys version hører til deres virkelig skønne øjencreme, den er dyr og dejlig. Til sidst er der Fenty, der også hører til en øjencreme dog en utrolig kedelig én af slagsen. Det er muligt, at forskellen på diverse ruller til ansigtet er minimal. Det ved jeg simpelthen ikke, da min erfaring på området er yderst begrænset. Venuray Face Lift Massage Roller ligger nærmest i vejen på mit bord, så jeg får den brugt. Den kan få fat i min til tider ømme ansigtsmuskulatur, især området lige over mine øjenbryn. Blid massage sørger for tiltrængt afslapning i og omkring øjnene, når man arbejder foran en skærm det meste af dagen.

3. NIP+FAB Hydrate Hyaluronic Fix Extreme4 Jelly Eye Patches

Yep… det er en lille tang, der ligger der! Som du nok ved, er jeg svært begejstret for eye patches i alle mulige afskygninger. Udover at produktet er helt vanvittigt fugtgivende, skønt kølende og øjeblikkeligt opfriskende, så vandt denne tang altså mit hjerte. Med den smarte lille tang er MEGET lettere at få fat i en enkelt eye patch ad gangen. Der er efterhånden næsten overvældende mange forskellige eye patches på markedet. Heldigvis er virkelig mange gode, men det gælder som bekendt om at skille sig ud. NIP+FAB Hydrate Hyaluronic Fix Extreme4 Jelly Eye Patches er så våde, at de nærmest drypper af serum. Det kan være et problem, fordi det betyder, at de glider ned ad kinderne. Tricket er at massere dem på, derfor masserer jeg altid al overskydende væske eller serum ind i huden.

4. Fenty Beauty Match Stix Color-Adoptive Cheek+Lip Stick i farven Strawberry Pop*

Der var slet ingen tvivl om, at Match Stix Color-Adoptive Cheek+Lip Stick skulle være min. Selvfølgelig var jeg langt fra den eneste, der havde det sådan. Så den blev udsolgt lynhurtigt. Da jeg så skrev ”Torsdags top ti: Kun online hos Matas” var den der pludselig. Så helt egoistisk har jeg krydset mine fingre og håbet på, at der ikke var nogen, der opdagede det. Det er jo langt fra det eneste produkt af sin slags, men det er nok et af de pæneste! Udformningen på emballagen er jeg overhovedet ikke fan af, fordi jeg bare altid rammer stiften med låget. Det er så også min eneste anke, for farven og konsistensen holder hele vejen. På mig bliver det sådan en smuk klar pink a la farven nederst på emballagen, dog er den mere transparent.

5. Decléor Jasmine Eye Cream

Ifølge Decléor er denne øjencreme lidt af et mirakel. Der var derfor skruet godt op for forventningerne, da jeg endelig fik fingrene i den. Heldigvis er den ret så god, for sædvanligvis er parfumeret øjencreme ikke rigtig noget, jeg plejer at holde af. Den indeholder tilpas mange fedtstoffer til at opveje for den forholdsvis høje alkoholprocent. Den giver masser af fugt, og er glimrende under makeup.
Det er ikke bare emballagen, der er orange, det er selve øjencremen også. Det fungerer som en slags corrector, så den kamuflerer mørke rande eller får dem til at syne lysere. Selvom den altså ikke giver voldsomt meget farve, giver den øjenomgivelserne et løft. Så du simpelthen ser friskere ud, det har jeg haft voldsomt brug for i denne måned. Silikoneapplikatoren gør den nem at bruge, fordi den både fordeler og doserer produktet virkelig godt.

6. Nicma The Lightweight High Speed Hair Dryer

Der er andre vildt sjove og anderledes produkter fra Nicma, der er NiceHairs eget mærke. Flere af dem er jeg ved at kigge nærmere på. Denne føntørrer minder jo en hel del om én, jeg kender, som jeg i øvrigt stadig er vanvittigt glad for. Samtidig med alle fordelene ved størrelsen, vægten og brugervenligheden, har Nicma helt klart nogle ret interessante funktioner. For eksempel bliver temperaturen vist i et display, det synes jeg faktisk er vanvittigt smart. Knapperne er nemme at nå, og selve betjeningen af føntørreren er enkel og intuitiv. Med The Lightweight High Speed Hair Dryer får du en hurtig og effektiv nedkøling, det er vigtigt for mig. Der følger tre forskellige mundstykker med, der er to forskellige størrelser næb og en diffuser. De er alle magnetiske, hvilket gør udskiftningen enkel selv midt i stylingen.

7. Rose Inc Number 8 Dual-Ended Eyeshadow Brush*

Mit overblik svigtede, da jeg købte denne skønne pensel i Kicks, da jeg var i Stockholm. Der er et par mærker, som jeg må indrømme, at jeg har forvekslet mere end én gang. Derfor var jeg overbevist om, at Rose Inc kunne købes i Danmark. Måske Matas’ køb af Kicks betyder, at vi får adgang til alle mærkerne i Kicks. Indtil da kan du selvfølgelig tage en tur over sundet eller købe fra en webshop. Alle penslerne fra Rose Inc ser ret spændende ud. Desværre er det næsten umuligt at se den præcise form på denne pensel. Det er ellers ret relevant for min anbefaling, fordi formen netop er årsagen til købet. Egentlig både hader og elsker jeg pensler i begge ender. Det er nemlig vildt praktisk, når man lægger makeuppen, det er knap så praktisk, når penslen skal vaske.

8. Matas Hyaluron Bodylotion*

Har du læst med længe kender du formentlig min holdning til bodylotion. Det er djævelskab i mine øjne. Selvfølgelig er jeg opdraget til at pleje min hud, og min mor har derfor nydt godt af min aversion. Naturligvis har der været undtagelser i årenes løb, men bodylotion er en sjælden gæst hjemme hos mig. Fede cremer holder jeg af en eller anden grund mere af. Det ved jeg godt er lidt skørt. Det er nok noget med tiden, sådan en tyndtflydende bodylotion er om at blive absorberet. Det løber mig simpelthen koldt ned ad ryggen ved tanken. Faktisk er det mere end seksogtyve år siden, jeg holdt op med at smøre min hud ind dagligt. Hyaluron Bodylotion er et kæmpehit og så dufter den vildt godt! Konsistensen adskiller sig ikke væsentligt fra andre bodylotions, men der er bare noget med den, der er rart.

9. NYX Professional Makeup This is Milky Gloss i farven Strawberry Horchata*

Det er alligevel ikke ret tit, at jeg vælger farve ud fra produktets duft, hvis det altså er sket før. Det blev jeg simpelthen nødt til her. This is Milky Gloss er intet mindre en lipgloss med smag og duft af milkshake. I dette tilfælde er det jordbær, det er ren nostalgi. Det var nu looket jeg faldt for, da jeg har sådan en svaghed for meget pigmenterede lipglosses. This is Milky Gloss er ikke bare en virkelig pæn lipgloss, den er også perfekt som pleje til lidt slidte læber. Helt god til løst hår er den nok ikke. Den er ret klistret men ikke på den klamme måde, selvom man sagtens kan mærke, at den er der. For mit vedkommende betyder det, at den bliver på læberne i længere tid, fordi jeg er langt mere opmærksom.

10. Maison Crivelli Bois Datchaï Eau de Parfum

I årevis har jeg overvejet, hvilken Maison Crivelli duft der skulle være min første. Da jeg for en månedstid siden stod i Cow Parfymeri i Stockholm, var det pludselig ikke så svært. Bois Datchaï minder mig nemlig lidt om Shiseido Feminite du Bois, som jeg ELSKEDE. Åbningen er en anden om end stadig frugtig… og holdbarheden ligner desværre heller ikke overhovedet. Alligevel er jeg vild med den, for den intense duft af at spidse blyanter er meget lignende originalen. Den åbner med kanel og solbær, i hjertet tager en tør og let røget papyrus, sort te og røgelse tager over. Bunden er cedertræ, guaiactræ og patchouli. Det er altså en overvejende tør duft med masser af træ, så den gør ikke umiddelbart meget væsen af sig. Alligevel er det en duft, dem, der er tættere på, kan dufte.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Trins

Vedr. bodylotion. Jeg har det ligesom dig. Jeg arbejder i en nymoderne bygning med en ellers helt fin styring af temperatur osv., men når jeg har bodylotion på (også om sommeren, når de tørre, bare ben trænger til smørelse), så FRYSER jeg. Jeg ved ikke noget værre end at føle sig fugtig (læs: klamkold) hele dagen.
Anyways, min datter har længe brugt Neutrogenas Hydro Boost Body Gel Cream efter HVERT bad, og jeg prøvede lige…. den minder mig altså om Matas’ Hyaluron bodylotion (som jeg også bruger af og til) på en eller anden måde, men måske er den faktisk lidt rarere end Matas’. Har du prøvet den? Bare et tip til næste lotion test 😉

Helene Randløv

Spændende, den vil jeg da lige kigge nærmere på! Hvad lugter den af?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *