Torsdags top ti: Efterårets neglelak

Torsdags top ti: Efterårets neglelak
31.08.23
Torsdags top ti: Efterårets neglelak

Som nævnt forleden er der afsindigt mange smukke neglelakker dette efterår, derfor er her Torsdags top ti: Efterårets neglelak. Som altid er mørke nuancer et hit, der er dog flere brune nuancer, end der plejer. Det ser endda ud til, at jeg efter mange års savn kan genfinde en speciel nuance. Dog har jeg endnu ikke prøvet den, så jeg må lige vente, til jeg kan finde den i en butik. Indtil da har både du og jeg ekstremt mange fine valgmuligheder. Torsdags top ti: Efterårets neglelak er en skønsom blanding af almindelig neglelak, geléneglelak, pynt, press-ons og gavesæt. Det kan være rigtig svært at vælge mellem de mange fine farver. Flere firmaer hjælper de (eller os) ubeslutsomme sjæle ved at lancere sæt, så man bare kan få en af hver! Det synes jeg både er rart, men også inspirerende… det kilder i hvert fald mit indre legebarn.

Efterårets neglelak

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. DUFFBEAUTY Reusable Press-On Manicure i designet Marble Arch*

Med DUFFBEAUTY Reusable Press-On Manicure slipper du for næsten alt arbejdet. Hvis man ikke selv orker eller har tid til at file og lakere neglene, så er press-ons løsningen for dig. Det er vildt nemt! Mine bedste negleoplevelser med kunstige negle er sådan nogle. De sad godt nok fast med dobbeltklæbende supertape af en art, men princippet er det samme. Du behøver hverken at kæmpe med file dem i form eller noget, du skal blot rense og lime neglen på. Marble Arch er et af mange designs, så der er sikkert også noget, der matcher din smag.

2. Nail Kind Natural Nail Wear i farven Bon Bon Blush¤

Nail Kind er neglelakker i de flotteste farver, de holder vildt godt og så er de vanvittigt billige. Det er altså ret mange kvaliteter samlet i et og samme produkt. Der er efterhånden et par webshops, der har dem, men ellers er det Normal, du finder neglelakkerne i. Der er lidt forskelligt udvalg i de forskellige butikker, men de nyeste lanceringer plejer at være til at finde. I forrige uge sad jeg netop og legede med marmoreringer med de nyeste pasteller. Tricket, jeg benytter mig af, er at dryppe neglelak ud på en plasticpose og marmorerer med en tandstikker.

3. Essence Magic Spell Nail Stickers

Uanset om du er god til at kreere nail art eller ej, kan det være rigtig rart med noget supernemt. Denne variant fra Essence er ret så festligt, men der er andre lidt skøre, sjove eller pæne varianter. Så kan du selvfølgelig bare vælge den, der passer dit humør eller stil bedst. Om butikker, der fører Essence, har klistermærkerne, ved jeg desværre ikke. Det er der dog en hel del webshops, der gør. Så de er ikke svære at finde og de er virkelig lette at bruge. Det tager virkelig kun et øjeblik at gøre neglene lidt mere festlige, sjove eller hvad du nu ønsker.

4. Le Mini Macaron Gel Polish i farven Salted Caramel*

Det var en helt særlig nuance, jeg ville have haft med fra Le Mini Macaron. Det ser dog ud til, at den er udgået, derfor fandt jeg denne meget fine erstatning. Og den er jeg helt sikker på, nok skal være en værdig efterfølger til en af mine absolutte favoritter. Desværre nåede jeg ikke at bestille den hjem før jeg tog afsted, så jeg kan teste og se med mine egne farver. Det kan godt være en lidt farlig nuance, fordi huden får et lidt sært og halv gustent skær… Det er dog sjældent, at den slags påvirker mine valg.

5. OPI Nail Lacquer Fall Collection Mini Gift Set

I dette efterår fyrer OPI med Big Zodiac Energy op for interessen for stjernetegn og astrologi. Det er SÅ VANVITTIGT pæn en kollektion, at jeg har mest lyst til at købe en af hver. Det hjælper selvfølgelig på det, at mine ”big three” ville være helt åndssvagt pæne som en gradient. Hvis du ikke ved så meget om astrologi, kan jeg afsløre, at det dækker over ascendanten, sol- og månetegnet. Uanset hvad er de ret gode sammen og selv på billederne har OPI leget med farverne. At OPI på den måde opfordrer til leg, det, synes jeg selvfølgelig også, er et kæmpe plus.

6. Catrice Iconails Gel Lacquer i farven 131 Espressoly Great

Det er mange år, siden jeg har haft en Catrice neglelak i hænderne. Iconails Gel Lacquer er ikke en variant, der var der dengang, men den lyder spændende. Og farverne er vildt fine. Her har jeg valgt en dyb brun nuance, men jeg kunne ligeså godt have valgt en anden… det var nemlig ikke spor let. Det er afgjort en neglelak jeg skal have testet ved lejlighed. Catrice lover seks dages holdbarhed, det er dog ikke en af de ting jeg selv går efter. Det er altid rart, når en neglelak holder godt, men det er udelukkende farven, jeg vælger fremfor alt andet.

7. CND Vinylux Long Wear Polish i farven 450 Rags To Stitches*

Inden jeg så lakkerne læste jeg, at CNDs nyeste kollektion hedder Upcycle Chic… Min fantasi havde virkelig kogt en spændende kollektion sammen. Det sjove er, at min fantasi og den reelle kollektion matcher ret godt. Den eneste nuance, der ikke matcher mine ideer, er netop Rags To Stitches. Og dog… for i min hjerne var det mere en grå og grumset nuance end en olivenagtig grøn. Helt hvordan Rags To Stitches passer til min hudfarve, ved jeg endnu ikke. Dog forestiller jeg mig noget ret sjov nail art, som jeg håber, jeg får tid til at eksperimentere med.

8. Nilens Jord Nail Polish i farven 7640 Syrup Brown*

Intet mindre end 84 farver har Nilens Jord for nylig lanceret med sine reformulerede neglelakker. Syrup Brown er virkelig pæn, men den nåede jeg desværre heller ikke at bestille hjem, inden min tur til Stockholm. Et lynvisit i Matas bekræftede dog min mistanke om, at det er en meget værdig lancering. Der er ved første øjekast flere gengangere, dog har jeg ikke styr på navnene. Sandsynligvis er der dog en del lakker, vi skal sige farvel til, for eksempel en gammel favorit Metallic Purple. Du kan derimod glæde dig over at neglelakkerne er både Allergy Certified og veganske.

9. Essie Nail Lacquer i farven #924 Meet Me At Midnight

Her er der en af de helt mørke… det, synes jeg, altid er vildt flot. Essies efterårskollektion er med en enkelt undtagelse en samling af helt mørke nuancer. Der er en helt mørk brun, en mørk blå, en mørk rød, en mørk lilla og en mørk grøn. Og så er der altså denne her helt lyse lyserøde nuance. Af de her dybe intense og vildt flotte nuancer, har jeg valgt den grønne, fordi den er så cool. Den glæder jeg mig virkelig til at se i virkeligheden, men det er den brune, der ligner den savnede nuance…

10. Depend Nail Polish Gaveæske med hele Like a Goddess-kollektionen¤

Når det er rigtig svært at vælge nuance, er det rigtig rart, at man kan købe hele kollektioner. Samtidig er det endda en ret så fin pris, hver lak koster nemlig under tyve kroner. Er du også lidt af et legebarn, så er der til mange timers leg her. Depend har med Like a Goddess-kollektionen faktisk formået at sammenfatte de fleste af efterårets negletrends. I hvert fald er der både til masser af looks med ensfarvede negle og selvfølgelig med nail art. Kollektionen består af tolv vildt flotte farver, som du naturligvis også sagtens kan købe enkeltvis.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Sara

Links går til forsiden af siderne og ikke til den specifikke farve, så det er meget besværligt at se farverne, fordi der heller ikke er billeder i artiklen. Jeg droppede det.

Helene Randløv

Hej Sara
Nej, det er der ingen af de indsatte link, der gør, desværre er jeg ikke herre over udsolgte varer. Det drejer sig i skrivende stund om tre ud af ti produkter, der er udsolgt. Duff har endnu ikke SÅ mange varianter, så der var det meningen med linket, så man kunne få overblik over de forskellige, og NailKind køber man i Normal, som ikke har en webshop. Hvorfor du ikke kan se billedet, ved jeg ikke, men der er samtlige produkter som altid.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *