Torsdags top ti: Kun online hos Matas

Torsdags top ti: Kun online hos Matas
07.09.23
Torsdags top ti: Kun online hos Matas

For nylig brugte jeg LANG tid på at finde et produkt i en fysisk butik… Det lykkedes desværre aldrig. Det gav mig ideen til dette og nok flere indlæg i samme kategori fra andre webshops. Det kom faktisk lidt bag på mig, hvor mange produkter man ikke kan finde i de fysiske butikker. Heldigvis er de fleste webshops efterhånden så velekviperede, at du nok skal finde, hvad du leder efter. Så er spørgsmålet nok mest, hvilken generation det er, der shopper… For mig er webshops en sikker vinder, når jeg ved præcist, hvad jeg vil have. Alligevel bliver jeg altså udfordret på farve-, duft- og teksturønsker. Produktvalget kan virkelig være svært, når du bliver frarøvet de fleste af dine sanser.

Kun online hos Matas

Herunder er det et lillebitte udsnit af både mærker og produkter, man burde kunne kigge på i en butik. Heldigvis er det muligt med nogle af dem, men langt fra alle og altså ikke i Matas. Det er én stor pærevælling, og det var faktisk det, der gjorde indlægget så sjovt for mig at skrive. Når der ikke rigtig er restriktioner, så kan jeg få lov til at skeje lidt mere ud. Det bærer indlægget forhåbentlig præg af. Ikke nok med at der er plads til lidt gak og løjer, så er der også plads til produkter, jeg har lidt svært ved at få passet ind i andre indlæg.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Depend 7day Be You Neglelakker

I den sidste tid har jeg nævnt Depends neglelakssæt flere gange. Det er på ingen måde noget nyt for mig at være vilde med dem. Langt de fleste af kollektionerne er så velkomponerede, at der er nuancer til næsten enhver given lejlighed. Der er farver til hverdag og fest, til dag og nat, der er til drama, til dans og til morgenkaffen. Der er også rig mulighed for at lege, og det er næsten det vigtigste i mine øjne. Det er en kæmpegave til dig selv, når du tager eller giver dig selv tiden til lidt kreativ fordybelse.

2. UNIQ Nose Wax Kit*

En egentlig anmeldelse af lignende vokssæt har jeg vist aldrig skrevet. Der var et sæt med i Månedens Favoritter: Juli 2022, og jeg har også nævnt et sæt på Instagram… De er drøneffektive, og det er virkelig rart at vokse næsen selv. Og nej, vi behøver ikke en snak om, at næsehårene har en vigtig funktion! Man fjerner jo kun dem lige i åbningen af næseboret. Så filterfunktionen er selvfølgelig intakt. I øvrigt oplever jeg, at jeg nyser meget mere i allergisæsonen, når hårene i snuden er lange. UNIQ vokspinde er virkelig nemme at bruge, og så forhindrer de netop, at du fjerner de vigtige af næsehårene.

3. AISO Breast Tape

Når du først én gang har prøvet AISO Breast Tape, så er du ikke bange for at gøre det igen. Det er uden undtagelse, den mest behagelige BH-oplevelse længe. Tapen holder barmen på plads hele aftenen… selvom du sveder som en hest. Verden har besluttet, at fede mennesker, der i forvejen sveder mere, kun fortjener plastiktøj, derfor bliver det hurtigt rigtig varmt! Alligevel bliver tapen siddende. Det er faktisk ret imponerende. Heldigvis betyder det ikke, at det er svært at få tapen af. Du skal bare bruge lidt olie, selvom det selvfølgelig kan være fedtet, er det altså lettere, end jeg forestillede mig. Inden brug eller påsætning kan du med fordel se nogle af AISOs glimrende videoer og forklarende infografikker.

4. EVOLVE Radiant Glow Mask*

Okay, jeg indrømmer, at jeg måtte i gemmerne for at finde indlægget om denne gamle favorit. Efter at have læst indlægget igen, genbestilte jeg straks denne skønne maske. Den er SÅ god, faktisk har alle produkter fra Evolve, som jeg har haft fingrene i, været aldeles fantastiske. Jojo… den er god nok, produkterne er både parfumerede, naturlige og alt det andet min hud kan blive sur over! Mit møde med Evolve for MANGE år siden, startede med en af vores kollegers webshop. Hun havde fundet det fine og dengang lillebitte engelske mærke. Det så HELT anderledes ud, men produkterne var allerede dengang både unikke og meget effektive. Har du ikke kigget på det før, så skal du klart se at få det gjort!

5. OBH NORDICA Björn Axén Magic Style Børste 45 mm

Her er en klassiker på bloggen. Selvom du ikke hører om den, så bruger jeg den faktisk stadig jævnligt. Det er en helt fantastisk styler, der virkelig kan hjælpe med mange udfordringer. Den er god både til at skabe fylde med og til at få stylet stædigt pandehår. Det er jo en styler med en del år på bagen. Derfor gør det mig også sindssygt glad at kunne dele den igen. Da jeg nævnte den for Katja, blev hun også helt nostalgisk, fordi der jo er kommet mange nye stylingredskaber på markedet siden. Det er bare ikke mange, der holder her ti år senere.

6. SATISFYER Pro 2 Next Generation Lufttryksvibrator*

En sød én på Instagram anpriste denne her, til sidst blev jeg så nysgerrig, at jeg købte en selv. Den jul gav hende den søde hver af veninderne en i julegave… Således inspireret har jeg også selv foræret en veninde en SATISFYER. Mange af de sikkert glimrende vibratorer på markedet, er ALT for voldsomme efter min mening. Det gode ved denne her er, at man kan justere både på rytme og lufttryk. Og ikke mindst… at man kan skrue HELT ned for den. Hvis du nogensinde har prøvet en vibrator, der faktisk gør dit forehavende endnu sværere. Netop fordi du efter kort tid nærmest bliver følelsesløs, så er det SATISFYER PRO 2, du skal have fat i.

7. PIXI On-The-Glow Bronze SoftGlow*

Af en eller anden grund er PIXI ikke ret glade for os :-/ Det, synes jeg, er vildt træls, for jeg ELSKER PIXI! Der er så mange gode, voldsomt smukke og ikke mindst SÅ anvendelige makeupprodukter. Selvom jeg prøver at følge med, det bedste jeg har lært, så kan jeg jo ikke opdage det hele. Der er ret stor udskiftning i sortimentet, så af og til opdager jeg først produkterne lidt sent…
Nå men de her On-The-Glow, er virkelig smukke. De findes både som blushes, highlightere og bronzere. De er meget taskevenlige, og du kan nemt friske din makeup op med sådan én. Eller simpelthen lade On-The-Glow udgøre hele din makeup.

8. MASQUE ME UP Foot Peeling Mask*

Det er ikke så længe siden jeg genopfriskede min oplevelse med de her geniale sokker! Uden at lyve kan jeg vist godt røbe, at jeg har prøvet MANGE variationer over temaet peelingsokker. Tidligere døjede jeg med meget og utroligt generende hård hud. Det ville være løgn at sige, at jeg ikke havde effekt af sokkerne dengang. Det havde jeg bestemt, men denne gang var jeg ærlig talt imponeret! Effekten er blevet maksimeret, så man ikke skal sidde og glo så længe. Det er afgjort den del af behandlingen, der er mest udfordrende for mig. I dag tager det en halv time og det er rigeligt… samtidig med at de er SÅ effektive!

9. IDUN MINERALS Gull Mascara*

I forbindelse med at jeg var i Stockholm, fik jeg endelig kigget grundigt på Iduns sortiment. Desværre er mærket ikke længere at finde i butikkerne, selvom det er virkelig gedigne produkter! Der er RIGTIG mange klassikere, der fortjener masser af opmærksomhed. Gull Mascara er en af dem. Den gør jo umiddelbart ikke meget væsen af sig, men den er drøngod. Faktisk er den så god, at jeg har købt den, selvom jeg jo altid har masser af mascaraer til test. Børsten er meget smal og let at fange selv de mindste vippehår med. Det betyder i praksis, at du ender med meget mere længde og volumen.

10. KVD BEAUTY Brow Crème Pot i farven Magenta*

Desværre har jeg ikke alle farverne af de her skønne Brow Crème Pots. De er multianvendelige til brug som brynpomade, øjenskygge eller eyeliner. De har en god og meget anvendelig konsistens, der endda er meget lettere at tone ud end mange deciderede cremeøjenskygger. Du kan selvfølgelig få dem i de gængse brynfarver, men der er altså også både pink, lilla, grønne og blå. Især den gule Daffodil har jeg nævnt før, og det er bare en af mine favoritter. Det sjove ved dem er for mit vedkommende, at jeg ikke kunne drømme om at bruge dem i brynene. Heldigvis er der rig mulighed for at lege med dem på øjenlågene.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *