Fredagsfavorit: Yves Rocher Rouge Elixir Glow

Fredagsfavorit: Yves Rocher Rouge Elixir Glow
12.05.23
Fredagsfavorit: Yves Rocher Rouge Elixir Glow

Sidste år ved samme tid, skrev jeg om de skønne Yves Rocher Rouge Elixir Brillant. Nu har Yves Rocher gjort det igen! Rouge Elixir Glow er den mest cremede, silkebløde, læbepomadeagtige, transparente læbestift nogensinde. De er simpelthen så skønne på læberne, at mine yndlingsfarver landede i fast rotation med det samme. Læbestifterne fandt ligeså hurtigt vej til min taske, så jeg kan glæde mig over dem i løbet af dagen. Rouge Elixir Glow er selvfølgelig ikke vildt holdbare, når konsistensen er, som den er. Det er dog fremragende læbepleje, hvorfor du har lyst til at tage den på flere gange i løbet af dagen. Skal Rouge Elixir Glow sidde snorlige, er applikationen foran et spejl bedst. Er du mere laissez faire, kan du sagtens undvære spejlet. Applikationen kræver dog opmærksomhed, for Rouge Elixir Glow er ikke transparent nok til at ramme ved siden af.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Rouge Elixir Glow

Efter lang debat med mig selv, valgte jeg et af Yves Rochers egne billeder af læbestifterne. Mine læber er ret røde, hvilket naturligvis påvirker farven, når jeg har dem på. Derfor synes jeg, at billedet var mere retvisende i forhold til de seks smukke farver.
På billedet ovenfor er rækkefølgen på Rouge Elixir Glow så vidt jeg kan se:

 • 03 Camélia Rose
  En skøn klar let gultonet gammelrosa nuance, det er en rigtig MLBB (my lips but better).
 • 05 Coquelicot Brillant
  En fin, meget klar og mørkere koralrød nuance. Dette look kalder på lette kjoler, gode mocktails og masser af fest.
 • 06 Fuchsia Petillant
  En elegant mørk og let støvet blåtonet pink nuance, ikke overraskende er det netop den, der er brugt flittigst.
 • 01 Rose Radieux
  En yndig klar gultonet lyserød nuance, den er diskret men tilføjer lidt lethed og sødme til looket.
 • 02 Beige Sublime
  En flot mørk gultonet beige nuance, der er overraskende smuk på mange forskellige hudtoner.
 • 04 Nude Glow
  En smuk lidt mørkere nougatbrun nuance, der virkelig giver mig halvfemser vibrationer.

Er du til transparente nuancer på læberne er Rouge Elixir Glow virkelig et musthave!

Klar til brun…

Nude Glow er jo brun, og det er sådan et lidt bittersødt gensyn. Verden er tydeligvis klar til brune læbestifter, om jeg er nået der til, er jeg endnu ikke helt sikker på. Det er naturligvis noget ganske andet, når læbestiften er transparent. Derfor er Nude Glow måske det helt rigtige valg, hvis jeg skal med på trenden igen. I øjeblikket er jeg dog ret begejstret for bordeaux på øjnene… Der skal afgjort en anden nuance til, hvis jeg skal holde af looket. Måske skulle man gå helt heroine chic, med brune glossy læber og et gråt smokey eye? Eller et look med flotte glitrende turkis nuancer… Jeg når det nok, ellers må du tage en for holdet.

Yves Rocher

Det er med stor sandsynlighed ikke det sidste, du kommer til at se til Rouge Elixir Glow her på bloggen. Hvis du er i tvivl, er jeg helt vild med dem! I hvert fald bliver det ikke det sidste om Yves Rochers læbestifter, det tør jeg godt garantere. I årevis har jeg brugt de skønne produkter og læbestifterne har en helt speciel plads i mit hjerte. Yves Rocher Rouge Elixir Glow finder du til 175 kroner i webshoppen, to af farverne er desværre allerede udsolgt. Det håber jeg ikke, de er så længe endnu.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *