Månedens favoritter: Juni 2023

Månedens favoritter Juni 2023
30.06.23
Månedens favoritter Juni 2023

Til Månedens favoritter: Juni 2023 brugte jeg mere end tredive minutter på at rense en smuk øjenskyggepalette… Da jeg så skulle til at skrive det afsnit, fandt jeg ud af, at paletten er udgået. Det var ellers lidt sjovt, fordi den indeholder lutter brune nuancer. Så øjenskygger må vi kigge på i juli… Udover den lille fejltagelse består Månedens favoritter: Juni 2023 af pleje og farve til håret og farve til kinderne. Der er helt let fugt til huden og en meget elsket, og til min store lettelse, helt opbrugt læbestift… Der er holdbar og virkelig pæn foundation, en lidt underspillet nuance til neglene og en smule solskin til kinderne. Så er der svanemærket SPF 50 og sidst men ikke mindst en duft, der skal doseres meget let! Det irriterer mig lidt, at jeg undgår makeup i varmen, nu var jeg jo lige kommet ind i vanen igen.

Månedens favoritter: Juni 2023

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Clinique Even Better Makeup SPF 15

For nylig talte jeg med en god veninde om min yndlings foundation, der åbenbart udgår. Det er en af grundene til, at jeg efterhånden er forsigtig med at holde af Cliniques produkter. Nærmest alle mine favoritter er med tiden udgået eller reformuleret, det er altså lidt trist. Det var efter en hyggelig formiddag med Lasse, jeg fik lyst til at prøve Even Better Makeup SPF 15. Derefter var det i forberedelsen til et særligt indlæg, den blev fundet frem. Forestil dig, at du gør helt, som du plejer… Undervejs må du lige stoppe op og tjekke, om det du ser i spejlet nu også kan passe? Det var den oplevelse, jeg havde med Clinique Even Better Makeup SPF 15. Den foundation ligger så pænt på huden, og så holder den næsten så godt som min gamle favorit.

2. idHAIR Intensifying Colour Bomb

Hellige makrel… De nye Intensifying Colour Bomb fra idHAIR er vilde! Siden yngsten var fire år, har han plaget om at få rødt hår. I december overgav jeg mig og lod min næsten attenårige farve hår. Knægten har det med at skifte mening, men jeg satsede på bedre forståelse for konsekvenserne. Det er et KÆMPE arbejde at gå fra sort til hvidt hår. Er håret først afbleget, kan du ikke lige skifte farve igen… Det er også svært at forudsige, hvordan håret reagerer på SÅ mange afblegninger. Aftalen blev derfor, at han fik det farvet mod, at jeg betalte og frisøren gjorde det. Siden har vi farvet det flere gange hjemme. Inden Copenhell blandede jeg den kolde lilla nuance Smoked Lavender med den ret intense Crazy Violet. idHAIR Intensifying Colour Bomb er både intens farve, intens pleje og Curly Girl Approved!

3. Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 50

Knægten kom forbi, inden han skulle til Copenhell, og han havde ikke SPF på. Det skulle gå lidt hurtigt, og det var Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 50, der lå fremme. Yngsten kommenterede endda, at den var ret rar at bruge både dér og på festivalen. Hvis du har været til festival på en solskinsdag, ved du præcis, hvor støvet og klam en affære det er.
Det er desværre mange år siden, jeg har givet Biotherm en fair chance. Det skyldes primært, at kombinationen af duften i produkterne og min hud bare ikke dur. Det tog mig noget tid at finde ud af, men siden jeg fandt sammenhængen, blev produkterne naturligvis foræret væk.
Nogen gange må man bare overgive sig, og både duften og selve produktet er virkelig behageligt! Og så er de faktisk også blevet svanemærkede…

4. Swae Cosmetics Bronzer i farven 01¤

Det er næppe en stor hemmelighed, at jeg er helt tosset med Swae Cosmetics. Nu hvor jeg faktisk har haft fingrene i alle produkterne, er jeg bare endnu mere stolt af min veninde Emilie. Linjen er enkel, produkterne er lette at bruge, de ligger så fint på huden og holdbarheden er god.
Om sommeren er det rart at skrue ned for mængden af produkter. Først og fremmest letter det pakningen, og i øvrigt er der mindre, der kan smelte af i løbet af dagen. Selvfølgelig bruger jeg bronzeren som tiltænkt, men også som øjenskygge over og under øjet eller som eyeliner langs vipperne. Swae Cosmetics Cream Combo skal naturligvis nævnes i denne forbindelse, det er SÅ pæne highlightere og blushes. Hos Swae Cosmetics finder du alt, hvad du skal bruge til et let og enkelt sommerlook med ganske få produkter.

5. Sisley Phyto Rouge Shine i farven 21 Sheer Rosewood*

Det var de nye farver af Sisley Phyto Rouge Shine, jeg stoppede for at kigge på. Det var dog Sheer Rosewood, jeg faldt for. Da jeg kom hjem, følte jeg mig godt nok lidt fjollet, for den lå allerede i skuffen. Heldigvis viste det sig, at den næsten var brugt op, så det var alligevel ikke spildt med en ny. Sisley har nogle af de rareste læbestifter på markedet, næsten uanset konsistensen! Phyto Rouge Shine er ingen undtagelse, de er så lette, rare på læberne og ikke mindst fugtgivende. Selvfølgelig er holdbarheden ikke på linje med en mat læbestift, men den er heller ikke dårlig. I øvrigt generer det mig heller ikke det mindste at genpåføre, når den er så behagelig. Der er fjorten smukke nuancer, og det er næsten sværere at vælge farver fra end at vælge farver til.

6. Stuhr Conditioner Økologisk Aloe Vera & Grøn Te

Det er faktisk undertitlen ”Med et hint af Jasmin” der er årsag til, at denne balsam er landet her. Desværre er der SLS i shampooen, så den har jeg valgt fra. Eller det vil sige, det bruger jeg kun meget sparsomt, da mit hår bliver alt for tørt af det. Det gør det naturligvis ikke af balsam, og denne her dufter bare så skønt. Jasmin vil nok altid være en sommerduft for mig, uanset om det er den ægte eller ej. Uægte jasmin har jeg fundet ud af, er den busk jeg kaldte tyggegummitræ, da jeg var barn. Luftning af hunde både naboens og vores egen førte mig fra sidst i maj altid forbi den velduftende busk. Virkningen af balsammen er rigtig fin, men altså jeg må indrømme, at det er duften, der gør det for mig.

7. Nail Kind i farven Rosé Rosé¤

Ikke nok med at Rosé Rosé er en vildt pæn blåtonet gammelrosa nuance, så indeholder den masser af pink perlemor. Det er altså på den der helt rigtige duokromatiske-agtige måde. Nail Kind holder godt på mine negle, også selvom jeg ikke har gjort krumspring, for at forberede neglen.
Det er svært at kigge på sortimentet af Nail Kind uden at blive inspireret. Og mindst lige så udfordrende, at nøjes med at købe en enkelt neglelak ad gangen. Det er i hvert fald ikke lykkedes for mig endnu. Det er så rart at samarbejde med firmaer, der lytter til forslag. Og som gider at hjælpe, når man får ideer, man har svært ved at føre ud i livet selv. Det glæder mig virkelig, når kolleger og firmaer forstår, hvor meget stærkere vi bliver sammen. Resultatet af den dialog skal jeg nok røbe snart.

8. Le Couvent Maison de Parfum Tinharé*

Siden mærket landede i Magasin, har jeg besøgt duftene på hylden, Tinharé er mit først køb. Helt ærligt er vi heller ikke helt blevet venner endnu, det, håber jeg selvfølgelig, sker. Det er åbningen, jeg ikke er så begejstret for… Når det nu er sagt er der selvfølgelig en grund til, at jeg har købt den… Det er én af en lang række dufte, der skulle minde om Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540. Det har jeg simpelthen sat mig for at undersøge… På blotter er de to rimelig ens, men på min hud er det en helt anden sag. Tinharé har en meget skarp og bitter mandarinnote, der er ret lang tid om at falde til ro. Hjertet er en æterisk jasmin og igen noget bitterhed… fra en lidt harpiksagtig note. Duften falder til ro med vanilje og træ.

9. & Other Stories Cream Blush¤

Det blev simpelthen for svært at vælge en farve, så jeg tog dem alle tre med! Denne anbefaling bør starte med en advarsel! Det ser måske ikke ud, som jeg har brugt noget af indholdet i tuberne… dét har jeg især Intense Rose. Cremen er så VANVITTIGT pigmenteret, at det kræver noget øvelse at bruge så lidt, som der skal til. Farverne er virkelig fine, og når man har fået styr på mængden, er de også lette at have med at gøre.
Farven holder længe uanset hvilket underlag, jeg har budt den, eller hvad jeg har lagt oven på. Det gode ved så lette og samtidig pigmenterede produkter er selvfølgelig, at du bruger så lidt. Den skarpe dosering sikrer dig også kontrol over intensiteten. Så du let kan tone blushen op eller ned afhængigt af looket.

10. Kiehl’s Ultra Facial Toner*

Inden Kiehl’s Ultra Facial Toner var sikker som favorit, måtte jeg lige i arkivet. Nogen gange har jeg svært ved at fatte, at jeg aldrig før har skrevet om et eller andet produkt. Sådan har jeg det med Kiehl’s Ultra Facial Toner, på den anden side er det nok navnet, der er årsagen. Helt generelt er jeg meget forsigtig med at skrive om produkter med navne som toner, skintonic og så videre. Det er jeg, fordi der stadig er forvirring i forhold til, hvad man skal kigge efter i sådan en fætter. Og desværre er langt de fleste rigtig dårlige for huden. Kiehl’s Ultra Facial Toner er god… rigtig god faktisk! I virkeligheden minder indholdet nemlig mest om en MEGET tyndtflydende lotion, og det er præcis sådan jeg bruger den. På den måde får jeg masser af fugt under min SPF uden fedteriet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *