Torsdags top ti: Uundværlige til sommertasken

Torsdags top ti: Uundværlige til sommertasken
08.06.23
Torsdags top ti: Uundværlige til sommertasken

Aldrig har en top ti ændret sig SÅ mange gange undervejs. På planen står der oprindeligt noget helt andet end Uundværlige til sommertasken… Allerede før weekenden kunne jeg godt se, at det ikke kunne lade sig gøre. Så fandt jeg på noget andet… men pakkeleveringen har ærligt talt været udfordrende i denne her uge. Derfor måtte jeg improvisere lidt med en brainstorm, og herunder har du altså resultatet. Titlen er skiftet mindst fem gange undervejs, det resulterede dog bare i ideer til andre indlæg.

Uundværlige til sommertasken

Så her er de altså ”Torsdags top ti: Uundværlige til sommertasken”. Om det er det ene eller det andet mærke af de forskellige produkter er selvfølgelig underordnet… Det er funktionen af selve produktet, der er relevant. Inspirationen er selvfølgelig indholdet i min egen taske… Både det der faktisk er i tasken og det, der VIRKELIG burde være der. Brillerne er jo placeret på min næse dagen lang, så de ligger aldrig i min egen taske. Skal de ligge der, anbefaler jeg, at du investerer i et rigtig godt brilleetui.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

1. Evy Technology Sunscreen Mousse SPF 50*

Hjemme hos os er det hele familien, der bruger EVY Technology. Det gør vi, fordi det er nemt, fordi produkterne er så behagelige at bruge, når man træner og dermed sveder. Selv opdagede jeg glæderne ved EVY Technology en sommer, hvor det var helt åndssvagt varmt. I hvert fald svedte jeg meget… og det var hverken min hud eller mine øjne særligt glade for. Det behøver jeg ikke tænke over, når jeg bruger Evy Technology. Den bliver, hvor den skal og løber ikke ned og generer mine øjne. Både ham den langhårede og knægtene er også svært tilfredse med konsistensen…

2. Björn Axén Heat Styling Protection Spray*

Hverken varme fra føntørrer eller stylingredskaber rammer mit hår, før der er en eller anden form for varmebeskyttelse i. Denne her udmærker sig ved samtidig at virke en smule UV-beskyttende. Særligt afbleget og farvet hår kan blive misfarvet i solen, men UV-strålerne skader altså også dit hår. Mange har i tidens løb og med varierende held forsøgt sig med solprodukter til håret. Udfordringen med mange af de ellers så gode SPF-sprays på markedet er, at håret bliver virkelig fedtet af dem. Så vi er altså ikke ude i solbeskyttelse til skilningen eller hovedbunden her! Der må du stadig døje med forholdsvis fedtet hår.

3. Duvelleroy Black Plumetis Balloon Hand Fan

Det kan simpelthen ikke passe, at jeg ikke har delt min store kærlighed til vifter på bloggen? I hvert fald er det sådan en ting, jeg er kendt for og meget ofte misundt. Sidste forår købte jeg en megasmuk vifte, og den holder endnu. Det er faktisk derfor, jeg har valgt at linke til denne smukke sag fra Ca’d’Oro. Min vifte købte jeg nemlig hos Ole, men altså mine vifter holder aldrig mere end et par måneder. Og så er pengene lige pludselig ret godt givet ud. Den bliver ikke behandlet anderledes, den er altid med i tasken og den bliver brugt VIRKELIG flittigt.

4. Garnier Ambre Solaire Over Makeup Super UV Protection Mist*

Lige denne version har jeg faktisk ikke nået at prøve endnu, fordi jeg havde en uåbnet fra sidste år liggende. Når jeg køber dem, køber jeg som regel en del ad gangen, så jeg ikke lige pludselig løber tør. Det er endnu et af de faste produkter med SPF, jeg køber og har købt i årevis. Godt nok holder jeg ikke ret meget af, at der er parfume i… Derimod elsker jeg, at jeg på nul komma fem kan få opfrisket min solbeskyttelse. Min hud er ekstremt solsart, så jeg gider slet ikke at tage den risiko, det er at gå uden.

5. 24Bottles Clima Termoflaske*

En termoflaske er guld værd både til det varme, men sandelig også til det kolde. Mine mange termoflasker bliver brugt dagen lang. Der er altid en i tasken, en på kontoret, en ved siden af sengen og en ved håndvasken. Der er endda en lillebitte én, der ville egne sig til min plantedrik til kaffen… For nylig købte jeg en fuldstændig genial flaskerenser, der ligner en toiletbørste i udformningen*. Efter den er tilføjet samlingen, er rengøringen af flaskerne let som en leg! 24Bottles og Aya & Ida drikkeflaskerne holder supertæt og kan faktisk godt være lidt svære at åbne. Det er dog klart at foretrække i stedet for en ødelagt taske.

6. Solbriller

Det er simpelthen så vigtigt, at du beskytter dine øjne og øjenomgivelser mod solens skadelige stråler. Det gør du med et par ordentlige solbriller. Hvis du har briller, er der selvfølgelig UV-beskyttelse i glassene. Ellers skal du have fat i et par. Du er selvfølgelig bedst sikret, hvis du køber brillerne hos en optiker. Hvor du i øvrigt også kan få skiftet glas i de fleste stel, hvis glassene er blevet ridsede. Solbrillerne behøver ikke være et fancy eller kendt mærke for at være effektive. Stellet her er lige kommet ind ad døren hos Brilleværk, der er en selvstændig optiker på Nørrebro. Det er fra det italienske mærke Res/Rei, modellen hedder Mughetto og det er farve 753.

7. Tørklæde*

Det er slet ikke en dum vane at have et tørklæde i tasken. Sådan et kan bruges til mangt og meget, uanset om det er sommer eller vinter. Det er uvurderligt både på disse breddegrader og dem, hvor tørklæde er en del af beklædningen. Tager det plads fra andre vigtige ting, kan du altid binde det på tasken… Eller binde det i håret eller bruge det som en anden dekorativ detalje. Et tørklæde kan være den redning dit hår eller din hud har brug for. Derfor er det også en god idé at vælge et, der er tæt vævet. Tørklædet på billedet, synes jeg var fint, selvom det ser lidt tyndt ud… det er dog altid bedre end ingenting.

8. Faaborg Pharma Relief+ creme*

Faktisk er det stiften, jeg i de sidste par år altid har købt og haft i tasken… Sidst var den dog udsolgt. Derfor har jeg valgt at linke til cremen her. De to produkter virker stort set ens, eller det vil sige effekten er den samme. Stiften er lettere at bruge, hvis nu man har fået et myggestik, der klør. Der kan man godt blive lidt mere fristet til at klø, hvis man smører cremen på med fingrene. Det kan være en god idé at opbevare cremen på køl, det lindrer virkelig effektivt mange typer af ubehag. Det er selvfølgelig vigtigt ikke at smøre alt for meget, hvis nu det er noget, der klør meget.

9. Avéne Lip Balm SPF 50+*

Selvom jeg holder mest af læbestift, så er der ét sted, hvor jeg er ret religiøs med min solstift. Det er lige over overlæben… lige der over læbekanten, der forsvinder min SPF på magisk vis og med lynets hast. Solstiften er med, fordi jeg ikke har lyst til at få et pigmentoverskæg. I praksis betyder det, at den stift sjældent bliver brugt på læberne… Den er nu ellers også glimrende som en slags primer. Det er selvfølgelig ikke kun mig, der har den udfordring. Så hvis du vil beskytte huden der, så er det en rigtig god erstatning for din sædvanlige læbepomade.

10. Solhat

I år har jeg besluttet, at jeg skal lære at gå med solhat. Til min store fortrydelse ligner jeg i mine egne øjne en idiot med alle former for hovedbeklædning. Derfor er det altid noget, jeg går i en kæmpe bue udenom. Min hårpragt er ikke, hvad den har været, og det bliver sandsynligvis ikke bedre med årene. Så jeg kan lige så godt vænne mig til det… Eller det er jo nok mest andre, der skal vænne sig til det, når de får den tvivlsomme glæde af mit selskab. Det er med andre ord en af de ting, der VIRKELIG burde ligge i min taske, men på nuværende tidspunkt ikke gør det.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Katrine

Jeg får sinpelthen forkølelsessår, hvis ikke jeg har læbepomade med solfaktor på… og avenes er lækker… men har også en kæmpe Derma faktor 50 i tasken… den kommer på ørene (mellemlander på fingrene 😅), og har brugt det i mange år, da jeg nemt bliver forbrændt på ørene —> får blærer (og det er både ubehageligt og virkeligt ikke kønt), og så fungerer den som reserve til læberne… i en snæver vending er den også god på næsen, hvis man er kommet afsted uden sin ansigts spf (det sker… sjældent, men det sker!)
Og… så er jeg nødt til at slå et slag for Tiger… de har sådan nogle vifter sol er disc-formede, og som kam krølles sanmen ligesom de der solfiltre til vil i duerne… det betyder at den er mindre end en pakke lommeletter, helt flad, og at den kan være i selv den mindste taske… køber ALTID 3-4 stk når jeg ser dem, selvom jeg endnu ikke har ødelagt nogle af dem, til gengæld har jeg været ret populær når jeg har haft mere end en i tasken i en varm bus 😅

Katrine

Næj hvor er der mange slåfejl… vifterne er discformede… som en flad frisbee… de kan krølles/foldes sammen ligesom sol/skyggefiltrene til bilvinduer (tror alle forældre hved hvad jeg mener), og kommer i en lille pung som man putter dem i, så de bliver ved med at være foldet sammen.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *