Fredagsfavorit: Aya & Ida drikkeflaske

Aya & Ida drikkeflaske
09.04.21
Aya & Ida drikkeflaske
Aya & Ida drikkeflaske
Foto: Aya&Ida

Der er mindst én ting, der er konstant i mit liv både sommer og vinter… pollensæson eller ej. Det er mit afhængighedsforhold til vand… både koldt og varmt (altså med smag). Hvis du er lidt forundret over en kærlighedserklæring til en drikkeflaske her på bloggen, så får du forklaringen herunder. Det er nemlig ualmindelig sjældent, at man ikke ser en flaske i nærheden af mig.
Købevand er jo ikke det bedste for miljøet, og derfor har jeg langt om længe fået købt nogle ordentlige flasker. Aya & Ida drikkeflaskerne holder både tæt i tasken og er så pæne, at jeg gider at have dem stående på bordet. I øvrigt fås de næsten i dåsefarverne… Hvorfor de var selvskrevne som årets julegave sidste år. Siden da har jeg købt drikkeflasker til hele familien og endda indgraveret mit navn i en fin lyserød en.

Når det ikke kan være kosmetik
Af og til ligger fredagsfavoritten ikke lige til højrebenet. I øjeblikket prøver jeg for eksempel ihærdigt at få taget mig sammen til at teste et hav produkter. De står i rad og række helt klar til test på mit skrivebord på kontoret. Faktisk er det sådan, at jeg nærmest ikke kan være der for produkter… Det er jo lidt åndssvagt, så jeg må hellere tage mig sammen og tage noget af det med hjem. Forklaringen er, at jeg særligt i pollensæsonen virkelig ikke er ret eventyrlysten. Utilsigtede reaktioner som rødme er nærmest hverdag, og med mellemrum står mine øjne helt af. De klør og driller, er røde og irriterede, derfor kræver det ærligt talt lidt overtalelse at komme i gang. Og så stod drikkeflasken lige der på bordet og var pæn og lyserød.

Aya&Ida
Drikkeflaskerne fra Aya&Ida findes i fire forskellige størrelser og en hel del forskellige farver. Der kan tilkøbes et særligt sportslåg, der kan betjenes med en hånd, OG som også holder tæt i tasken. Det, jeg holder særligt af ved drikkeflaskerne, er, at jeg kan drikke vand med præcis den temperatur, jeg kan lide. Vand direkte fra køleskabet eller med is i, er slet ikke for mig, men det skal selvfølgelig stadig være ret koldt. Drikkeflaskerne holder temperaturen i op til fireogtyve timer og omkring tolv timer, hvis du hælder varme drikke i drikkeflasken. Den store drikkeflaske har allerede været med på mange gåture og te-aftaler på en bænk. Det kan altså noget!

Priserne ligger 169-229 kroner for drikkeflaskerne, og så er de klar til brug i mange år.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *