Tirsdagstip: På med hat og briller

27.05.14
Kuffert indhold

Kuffert indhold

Det er et tip, jeg har skrevet før, men i går så jeg så mange forbrændte mennesker, så jeg tænkte, at det var værd at gentage. Uanset hvordan jeg vender og drejer ordene i mit hovedet, kan dette ikke undgå at blive andet end et bitterdåse-indlæg. For helt ærlig, solen er altså ikke den eneste, der er skyld i malignt melanom… Du skal selv gøre noget af arbejdet. Og nej! Jeg siger ikke, at folk, der får cancer, selv er skyld i det… Men pas nu på altså, det gør mig ked af det at se så mange være forbrændte!

Glemmer du?
Det kan da ikke være rigtigt, at solens mindre heldige sider kommer bag på folk år efter år? Langt de fleste af os har på et tidspunkt prøvet, hvor rædselsfuldt det er at være skoldet. Derfor er det en gåde for mig, hvorfor der er nogen, som år efter år genopfrisker det minde, som umuligt kan være behageligt.
Smør nu solcreme på, og når du er i gang, så husk at minde venner, familie og alle andre om, at de skal tage creme, hat, lange ærmer, solbriller og tørklæde på, hvis de absolut SKAL opholde sig i solen mellem klokken 12-15.

Når tasken er fyldt
Hvis du er træt af at slæbe solcreme med til det ene og det andet, så husk et tørklæde eller en paraply. Det fylder ikke mindre, men det splatter ikke ud i din taske. Det kan måske redde din nakke, skuldrer, ører eller noget helt fjerde fra en alvorlig forbrænding. OG HOLD DIG I SKYGGEN!

Tandpasta…
Undrer du dig over tandpastaen på billedet, så er det simpelthen fordi, jeg i dag er nødt til at benytte mig af genbrug. Billedet stammer fra et sponsoreret indlæg, men alle elementer undtagen tandpastaen bliver omtalt her, så det håber jeg, at du vil tilgive. Min seng kalder, og der er lige nogle ting, som skal ordnes først.

Pas nu rigtig godt på dig selv og din hud!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Malle

Jeg har helt styr på solcremen til ansigtet og har den næsten altid på.. Tilgengæld fungerer det med solcreme på kroppen slet ikke for mig! Jeg mangler en solcreme jeg ikke fedter rundt i.. Det er irriterende når jeg er i skole eller på arbejde at være fuldstændig klistret i fedtet solcreme, så jeg har desværre aldrig solcreme på skuldre/arme 🙁
Har I en i ærmet?

Nanna

Ellllsker pudderdåserne, virkelig!
Hvor er tørklædet købt henne??? 🙂
Hvis der er interesse, så kig forbi min nye blog og deltag i giveaway om 2 Chanel neglelakker!
xx

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *