Clinique Dry-Form Antiperspirant Deodorant Stick – hår eller ej?

19.10.20
Clinique Dry-Form Stick

Clinique Dry-Form Stick

Cliniques Dry-Form Antiperspirant Deodorant Stick kan være verdens bedste eller verdens værste deodorant. Spørgemålet er, om du barberer dig under armene eller ej?

Hvis du altid har glatte velbarberede armhuler, så er Cliniques stikdeodorant fremragende. Den pudrede, tørre formel er både effektiv og mild, efterlader ingen pletter og er uparfumeret.

Den aktive ingrediens er aluminum zirconium tetrachlorohydrex gly. Den samme som Rexona bruger i deres Maximum Protection. Cliniques formel er ikke helt så effektiv, men virker rigeligt til mig, der ikke kæmper så meget med sved som for eksempel Helene gør.

Vælg deodorant efter underarms-frisure
Men så er det, jeg ikke gider barbere mig under armene, og så går det helt skævt. Så fungerer Cliniques tørre, hvide stift-deodorant helt ad pommern til. Alle former for hår under mine arme, hvad enten de er korte eller lange, griber fat i den hvide masse og laver småt hvidt fnuller. Det er helt umuligt.

Da jeg forsøgte mig med Nuuds cremedeodoranter opdagede jeg for første gang, hvor stor betydning hår under armene har for en deodorants udformning. Nuuds tykke zinksalver fungerer også virkelig dårligt i en behåret armhule. Og det samme gør altså Cliniques Dry-Form Antiperspirant Deodorant Stick – desværre. For jeg var virkelig begejstret for den.

Clinique bruger desværre ikke samme aktiv i deres roll-on, så spørgsmålet er nu, om det er værd at barbere armhuler for en deodorants skyld?

Her kan du købe den (indeholder reklamelinks*)
Cliniques Dry-Form Antiperspirant Deodorant Stick koster cirka 165 kroner i blandt andet Matas* og Magasin. Den er på tilbud lige nu hos Nicehair for 123 kroner.*

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Vibeche

Interresert i cliniqu deostiften

Helene Randløv

Hej Vibeche
Den er desværre udgået.

Kh. Helene

Anne

Jeg har sværget til Cliniques Dry-form i mange mange år og har siden jeg løb tør været ret frustreret. Nu har jeg købt Rexona maximum protection, men jeg kan ikke lige dens duft. Er Nuuds effektiv? Hvis ikke, kan du så anbefale en anden? 🙂

Helene Randløv

Kære Anne
Det er virkelig træls, når gode produkter udgår. Nuud er ikke et produkt/konsistens, jeg er fan af, og jeg synes heller ikke, den er effektiv :-/ selvom jeg ikke sveder nævneværdigt, kommer jeg til at lugte sært, ikke af sved men sært.
Som du kan læse andre steder på bloggen, har jeg ELSKET Rexona Maximum Protection… lige indtil den blev reformuleret, siden da har den ikke været lige så effektiv, og lugten er… ja, bestemt heller ikke min kop te. Snart et år… måske halvandet har jeg brugt Garnier Mineral Hyaluronic Roll-On, den dufter mildt, og er rimelig effektiv, dog kan den ikke helt holde til min livsstil. Så jeg har en i tasken… om ikke andet kan jeg friske op i løbet af dagen, hvis behovet opstår.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *