Fredagsfavorit: Rexona Maximum Protection

01.08.14
Rexona Maximum Protection

Rexona Maximum Protection

I det her vejr er en god anti-perspirant deodorant en af de mest nødvendige produkter her i huset. Det er rædselsfuldt at gå rundt i lugten af svedige armhuler, uanset om det er ens egne eller andres… Faktisk vil jeg vove pelsen og påstå, at det er ens egne, der er de værste. Jeg føler mig i hvert fald uendelig dårlig tilpas, hvis jeg kan lugte mig selv.
Sved er jo en god ting, men jeg er ligeglad, jeg føler mig ufeminin, usoigneret og ja… klam, når jeg sveder. For det gør jeg… hell det gør vi jo alle sammen. Og det ER helt naturligt, stadig så hader jeg det, PUNKTUM!

I gamle dage
Nej det skal ikke handle om den gang, man kun fik bad, når man vaskede storvask… Hold op, hvor må alle bare have lugtet slemt!? Vi skal bare tilbage til slutfirserne eller måske i starten af halvfemserne, hvor min absolutte favorit deodorant var en creme-deo i sådan en paddehat lignende emballage… Den var fra Rexona, og da den udgik prøvede jeg den ene deodorant efter den anden, for at finde noget, der var ligeså godt (det lykkedes ret dårligt).
Da jeg så Rexona Maximum Protection, håbede jeg derfor inderligt, at det var en reinkarnation af den føromtalte deodorant.

Natdeo
I mange år har jeg jo arbejdet om natten. Når jeg så har testet de der deodoranter, som skal på om natten, er jeg altid blevet i tvivl om, hvornår jeg egentlig skulle tage dem på. Natten var jo min arbejdsdag… Det er heldigvis slut, men jeg synes stadig, det er noget bøvl at tage deodorant på, inden jeg går i seng, mest fordi jeg alligevel altid vil vælge et morgenbad frem for et om aftenen.
Rexona bruger en masse krudt på at forklare TRIsolidTM-teknologien på deres eget site, så det vil jeg ikke bruge energi på. Jeg vil bare sige mange tak for en deodorant med aluminium zirconium tetrachlorohydrex gly i!
Har du brug for at læse lidt om, hvorfor jeg ikke er bange for denne type deodoranter, så har vi netop berørt emnet i artiklen: Myten om aluminium i deodorant – og hvorfor natron er et dårligt alternativ.

Dommen
Nu havde Rexona Maximum Protection en del forventninger at leve op til. Deodoranter, er langtfra noget af det, jeg synes, er sjovt at teste, min deodorant skal nemlig bare virke. Og når der bliver testet nyt, kan jeg jo ikke være sikker på, at den kan holde til mit aktivitetsniveau, svedmængde og så videre…
Den første aften jeg smurte den under armene, gad jeg ikke gå i bad. Morgenen skulle starte tidligt, og et bad ville betyde en del mindre søvn, og jeg synes heller ikke, at jeg lugtede. Det gjorde jeg heller ikke om morgenen, i brugsanvisningen står der, at deodoranten virker om natten, hvorfor effekten ikke forsvinder ved, at man tager et bad om morgenen.
Et døgn efter duftede min armhule stadig behageligt, og det har de sådan set gjort siden. Og jeg kan reportere, at den også virker fint andre steder på kroppen.

Duften af teenager
Trods masser af bade og god hygiejne, så har teenagedrenge (sikkert også piger) en meget kraftig duft. Min ældste søn er blevet mere og mere bevist om denne lugt, og til sidst bad han om hjælp til at komme den til livs. På bare to dage duftede han rent og dejligt under armene, og han lægger derfor heller ikke Rexona Maximum Protection fra sig foreløbig.
Han er også meget glad for at bruge den på fødderne, som selvfølgelig bliver vældig varme, når man løber og hopper rundt det meste af dagen.

I øjeblikket finder du tre varianter af Rexona Maximum Protection til kvinder på hylderne her hjemme. Den, der hedder Clean Scent, dufter mest af sæbe, og er derfor fint egnet til mænd (selvom der vist også findes en variant til mænd). Find Rexona i Matas, Stormagasiner og supermarkedet, hvor Maximum Protection koster 89,95 kroner. Hos Chemist Direct er den i øjeblikket på tilbud til £ 3.99.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Laura

Den vil jeg prøve! Smitter den af eller mørner tøjet?

Helene Randløv

Hej Laura
Hvis du bruger den, lige inden du tager tøj på, så kan den godt smitte af, tror jeg… hvis du bruger den som beskrevet i brugsanvisningen så går det fint! Der står ikke noget om at mørne tøjet, og det er jeg næsten sikker på, at der skal… så mit svar må blive næææhhh, men jeg har altså ingen erfaringer med det.
Kh. Helene

Laura

Ok, mange tak for svaret – og for en fantastisk blog i øvrigt!

Helene Randløv

Selv tak :-*
Og tak for ros <3

Pernille

Jeg har prøvet den, da jeg er i overgangsalderen og synes det er svært at finde en 100% sikker deo. Og den virker godt! MEN, jeg synes doseringsristen i toppen en noget skrammel. Masser af deo sætter sig og størkner, og jeg kunne pille gule flager af flere gange. Derfor er jeg ikke blevet fan af den og har ikke købet den igen.

Helene Randløv

Hej Pernille
Det kan jeg slet ikke genkende, der har ikke været hverken flager eller noget der størkner på nogen af dem, jeg har brugt. Og vi har efterhånden været igennem nogle stykker (altså hver vores selvfølgelig).
Er det længe siden du har prøvet den? Og er du sikker på, at låget sad ordentligt? Jeg har nemlig prøvet det, du fortæller med en stick-deo engang… uff hvor den blev ulæks, men der var låget revnet, og det tænkte jeg ikke gjorde så meget, men det gjorde det altså.
Kh. Helene

Lene

Det er en fantastisk god deodorant 🙂 Lugter generelt meget hurtig af sved, og har prøvet utallige, med dårligt resultat. Denne virker bare!!! Og duften er dejlig sæbeagtig, så den ikke overdøver ens parfume. Den er dog træls til sort tøj, men det tager jeg gerne med når bare den får mig til at dufte dagen lang. Jeg fandt den i Real i Tyskland for 1 år siden, og den er stadig en tro følgesvend, selv min mand er blevet hooked på den

Helene Randløv

Hej Lene
Hvis du synes, den er træls til sort tøj, er det så ikke fordi, du bruger den om morgenen? Jeg går stort set kun med sorte bluser/toppe, og jeg har endnu ikke oplevet hvide pletter. Bruger jeg den om morgenen, masserer jeg cremen godt ind med fingrene, og så har jeg heller ingen problemer. Husk kun at bruge de anbefalede to klik, de hvide mærker kan også skyldes overdosering 🙂
Kh. Helene

Lene

Tak 🙂 Jeg er nok for generøs 😉 Tænker nok lidt “jo mere jeg putter på, jo bedre virker det” ha ha

Helene Randløv

Hahaha det kender jeg godt Lene :-*

Vibeke

Er der nogle bud på, hvor den kan købes i Kbh.?
Har været i 3 x Matas samt Magasin uden held.
Jeg køber gerne på nettet, men dels mangler jeg en effektiv deo NU, og dels vil jeg gerne støtte min lokale Matas, så den også ligger der den dag, jeg skal bruge den.
Iøvrigt tak for en super blog 🙂

Helene Randløv

Hej Vibeke
Det er jeg ked af at høre 🙁 De har den i hvert fald i Super Best på Østerfælled Torv. Jeg har skrevet en mail og bedt om en forhandlerliste, så håber jeg at de sender den ASAP.
Kh. Helene

Vibeke

Tak 🙂
Inden andre begiver sig af sted, kan jeg fortælle, at den ikke findes hos Matas på Nørreport, Amagerbrogade ved Amagerbro Metro eller Amagerbrogade/Elbagade, og ej heller i Magasin Kgs. Nytorv.

Inge

Tak for tip. Har lige købt den på tilbud i Bilka (49 kr. mod normalt 89 kr ) – dog som Roll on. Håber den er lige så effektiv. Når du bruger den om aftenen, tager du den så kun på hver anden aften? Der står jo, den virker i 48 timer?

Helene Randløv

Hej Inge
Efter min mening er Roll-on versionen faktisk mere effektiv. Jeg bruger den ikke længere om aftenen, men som en almindelig deo…
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *