Goshcopenhagen.dk: Ny webshop og flot rabat

10.09.20
GOSH BOOMBASTIC CRAZY VOLUME MASCARA
GOSH BOOMBASTIC CRAZY VOLUME MASCARA
En af de nyheder, jeg er mest begejstret for i den nye webshop, er GOSH BOOMBASTIC CRAZY VOLUME MASCARA i farven 002 Crazy Blue, der endda er Allergy Certified.

Reklame for GOSH

Der er en nyhed, jeg bliver nødt til at dele med dig! Ikke bare fordi jeg er revnefærdig af stolthed over at se resultatet af mange måneders hårdt arbejde udført af en masse skønne mennesker… også fordi resultatet simpelthen er blevet så PÆNT! Det handler om det nye goshcopenhagen.dk.
Webshoppen er blevet relanceret i et fint og bestemt tiltrængt nyt design. Der er smukke billeder, vejledninger og alt muligt andet, og der kommer garanteret mere til efterhånden. Det glæder jeg mig selvfølgelig til at følge med i. Her og nu er det især selve shoppeoplevelsen, der bare er markant forbedret.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Advarsel! Herunder er der risiko for at kløjes i ananas i egen juice. Tekst markeret med $ er reklame for eget produkt

Dåseshoppen*$
Hvorfor er det overhovedet interessant? For mig er selve shoppeoplevelsen vigtig, men det er endnu vigtigere for mig. At det er nemt at finde rundt i et helt særligt lille hjørne af goshcopenhagen.dk*, nemlig det vi kalder dåseshoppen*$. Vores produkter bliver produceret under samme tag som GOSH, og derfor låner vi lidt af deres webshop til dåseshoppen*$. Det er rigtig smart af mange grunde, for dig betyder det en god shoppeoplevelse, hurtig levering og god kundeservice. For os giver det tryghed og selvfølgelig et helt andet overblik. Vi er endnu ikke nået til redesign, men det kommer…

Flot rabat
Var der ikke noget med en rabat? Jo… og den er ret flot! Hvis du mangler makeup… ja eller dåseprodukter*$, så er der altså 25% på hele shoppen*. Hele efterårskollektionen fra GOSH* er nedsat og alle mine gamle favoritter… Blandt andet:

Der er utallige looks med produkter fra GOSH… I foråret faldt jeg pladask for Dextreme Full Coverage Foundation*, der har en HELT anden konsistens, end jeg havde forventet. Hvis du er på udkig efter en holdbar foundation, der ikke ligner en maske, som ligger pænt på huden uden at være tør og ubehagelig, så er Dextreme Full Coverage Foundation* måske noget for dig.

Reklame for GOSH

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Louise

Hmm, jeg synes ikke helt rabatten virker. Hvordan bliver det fratrukket??

Helene Randløv

Kære Louise
Desværre har jeg først set din kommentar nu, håber det lykkedes.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *