Fredagsfavorit: Gosh Concealer High Coverage

05.10.18
Gosh Concealer High Coverage

Gosh Concealer High Coverage

Gosh nye concealer er alt det, jeg har savnet af en god concealer i Gosh’ sortiment: Den er dækkende, flydende og holdbar. Den er flydende nok til at fungere under øjnene og dækkende nok til at kunne dække alt muligt andet. Og så koster den kun 89 kroner.

High Coverage er en på alle måde virkelig god concealer, der lever op til sit navn: nem at fordele pænt, dækkende, mat, holdbar, og den sætter sig ikke i linjerne under øjnene. Den tyndtflydende konsistens minder meget om Maybelline Eraser Eye, der også er en rigtig god concealer til under øjnene, men Gosh’ version er en tand mere dækkende.

Applikatoren fortjener også en kommentar for sig. Den har en lipgloss-type applikator, som vi kender det fra mange andre concealere, men den her er oversize, hvilket faktisk fungerer rigtig fint.

Mangler farver
Det eneste minus er at finde en farve, der passer. Gosh Concealer High Coverage findes endnu kun i 3 farver, og springet mellem dem er stort. Men hvis du er så heldig, at en af de tre passer til dig, så vil jeg varmt anbefale dig at prøve.

Nummer 02 Ivory er ikke bare lys, den er MEGET lys. Så lys at den er for lys til Helene (!!!). Nummer 04 Natural er meget gullig og lidt for mørk til mig, men det gør den meget velegnet til at dække mine mørke rande. Til gengæld er der ikke en farve, der umiddelbart passer til min hudtone i resten af ansigtet. Der må jeg blande lidt Ivory i Natural for at ramme rigtigt, og det gider man jo ikke i længden. Nummer 06 Honey kan du se Claudia bruge her på Gosh’ hjemmeside. Men den gode nyhed er, at der er flere farver på vej næste år.

Her kan du købe det (reklamelinks)
Gosh Concealer High Coverage koster 89 kroner på Gosh’ hjemmeside og i Matas.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Produkterne har vi modtaget som gratis anmeldereksemplarer

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
stine

Kære dåser. I har skrevet en del om øjencreme og mørke rander, men ikke for nylig. Har I mon en opdateret anbefaling på en øjencreme, der kan fjerne de mørke (brune) rande under øjnene?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *