Pudderdåsernes Peelingshampoo

01.05.20
Peelingshampoo og Alt i en K|U|R

Peeling Shampoo og Alt i en Kur

Vi har formuleret en shampoo til alle jer (og os selv) med træls hovedbund. Hovedbunde der klør, har skæl, knopper, bumser, er fedtede, tørre, røde – kort sagt alle de måder en hovedbund kan være træls på.

Den hedder “peelingshampoo”, fordi den indeholder helt finmalet vulkansk perlite, der blidt eksfolierer hovedbunden. Der findes mange typer perlite, men denne er specielt udviklet til brug i hovedbunden. Resultatet er en nænsom eksfoliering og et blød skum. Denne fysiske peeling af hovedbunden hjælper med, at vi kan få ingredienser derned, hvor de skal gøre gavn og virke.

Peelingshampoo indeholder også flere ingredienser, der virker regulerende på hovedbunden:

Defensscalp kender du også fra vores Alt i en KUR. Det er en nyere ingrediens designet til at regulere svamp, mens den bevarer mikrobiomet i hovedbunden for at opretholde en sund flage-fri, ikke-fedtet hovedbund og hår. Dertil reduceres talgproduktion i hovedbunden. Defenscalp virker også beroligende på huden.

Octopirox (piroctone olamine) er et middel mod skæl og tør hovedbund. Det er et af de mest effektive og udbredte midler i skælshampoo på markedet i dag. Det er designet specielt til behandling af seboreisk dermatitis og tør hovedbund.

Sådan bruger du Peelingshampoo
PEELING SHAMPOO masseres ind i den våde hovedbund i cirka to minutter. Skyl grundigt. Brug gerne Alt i en KUR efter hårvask.

Du kan både bruge Peelingshampoo som fast shampoo i akutte perioder eller lejlighedsvis til vedligehold af en sund hovedbund.

Brug meget gerne sammen Peelingshampoo sammen med Alt i en KUR
Som enhver læser af Pudderdåserne ved, så vil vi så gerne have at ingredienserne bliver siddende på huden for at opnå optimal effekt. Det kan man i sagens natur ikke med en shampoo. Alt i en KUR og Peelingshampoo er derfor en god kombination mod hovedbundsproblemer. Peelingshampoo fjerner skæl, fedt, ophobninger og andet, der generer hovedbunden, og baner vejen for at Alt i en KUR kan virke optimalt.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 229,95 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
36 kommentarer
Louise Kjæhr

Hej. Kan den anvendes til en meget sart hovedbund med skæleksem?

Katja Moikjær

Ja – det er netop det, den er lavet til 🙂 Brug den sammen med alt i en kur

Caroline

Hejsa. Jeg har skæleksem og har brugt Purely Professionals Shampoo 4 i mange år. Hvordan ville jeres hovedbundsprodukter virke sammen med denne. Kan de noget andet og ville jeg kunne bruge dem som supplement?

Louise

Hej. Tror i den vil være effektiv mod arp i hovedbunden på børn..?

Helene Randløv

Hej Louise
Ja, det er den!
Kh. Helene

Christina

Hej 🙂
Jeg har brugt jeres peelingshampoo i et stykke tid, og den har virkelig hjulpet på min hovedbund! Det klør ikke mere og den har hjulpet meget på mit skælproblem. Men den udtørrer mit hår rigtig meget, det bliver nærmest elastik agtigt, som hvis man har afbleget håret (mit hår er hverken afbleget eller farvet). Har i nogle gode råd? Evt en balsam eller lignende i kan anbefale?

Helene Randløv

Hej Christina
Nej, der er virkelig ikke for fem øre pleje i Peelingshampoo. Det undrer mig dog lidt at du beskriver dit hår som elastikagtigt… hmmm! HAr du på intet tidspunkt brugt balsam? Ellers så er det bare med at komme i gang. I Normal sælger L’Oréal sådan en kæmpekrukke Elvital Full Resist Fragile Hair Multi-Use Hair Strengthening Power Mask… den er god!
Kh. Helene

Mia

Hejsa, æææælsker jeres hudpleje produkter der har fast plads på min badeværelseshylde herhjemme 😊 og nu er jeg nået til peeling shampoen. Jeg har dog en udfordring med at få shampoen ud af pumpen. Jeg synes selv jeg ryster den grundigt inden brug, men når jeg trykker pumpen ned bliver den nede og skal hives op igen og når jeg så trykker igen kommer der ikke noget ud og pumpen bliver nede igen 🤪
Hvad gør jeg forkert?
Mange kram herfra

Helene Randløv

Hej Mia
Det kan du læse mere om her: https://pudderdaaserne.dk/2020/12/08/ryst-den-og-find-taalmodigheden-frem/
Vi ved godt, at den er åndssvag… tag lige og skriv til helene@pudderdaaserne.dk, hvis den er helt umulig.
Kh. Helene

Marianne

Et tip til hvordan jeg får shampooen ud?? Pumpen bliver nede og selvom jeg hiver og pumper i et væk hjælper det ikke.

Helene Randløv Hansson

Hej Marianne
Det kan du læse lidt om her, ellers skriv til os på messenger på facebook, eller direct på Instagram, så kan vi hjælpe dig videre.

Kh. Helene

Ida

Hej,
Jeg synes desværre, at min hovedbund er blevet mere skællende med flager og klør mere efter jeg er begyndt at bruge jeres shampoo. Jeg har for noget tid siden været ved hudlæge som konstaterede svag psoriasis i hovedbunden, men jeg har egentlig ikke døjet med det i lang tid efter jeg begyndte at bruge Ingrediens shampoo og Purely Professional. Men jeg vil så gerne kunne lide jeres shampoo, især fordi jeg elsker pumpen, så skal min hovedbund måske bare vænne sig til den? Har brugt den ca. i tre uger 2 gange om ugen. Det virker som om min hovedbund bliver mere tør og så skæller den bare pludselig.
Jeg afslutter altid med balsam.

Helene Randløv Hansson

Hej Ida
Hvis du har bedre held ed andre shampooer, så brug dem. Der er ingen grund til at finde sig i, at hovedbunden klør. Det er ikke just en fugtgivende shampoo, men udtørring plejer den altså ikke at forårsage.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *