Dåsedarling: Rexona Maximum Protection

24.08.19
Rexona Maximum Protection Clean Scent

Rexona Maximum Protection Clean Scent

I denne serie Dåsedarlings fremhæver vi de produkter, som hverken er nye eller specielt moderne, men som derimod er dem, der har eksisteret længe, og som vi bruger allermest. Disse produkter er kun dem, vi selv bruger begge to og har brugt længe.

Jeg har aldrig haft problemer med svedlugt. Jeg har kunnet bruge alle deodoranter uden problemer og aldrig tænkt nærmere over det. Indtil nu…

Jeg ved ikke, om det er fordi deodoranter uden aluminium er blevet moderne, eller om mine hormoner bare er stukket helt af, men for et års tid siden er jeg begyndt at lugte af gnu. Samtidig begyndte mine armhuler også at blive irriterede af de deodoranter, jeg har brugt. Det, der aldrig har været et problem før, er pludselig blevet et problem, efter min gamle favorit fra Sanex forsvandt fra hylderne.

Helene har i årevis sværget til den samme deodorant fra Rexona, som du kan læse mere om her. Og hun plejer jo at vide, hvad hun taler om, så jeg ved ikke, hvorfor det har taget mig så lang tid at prøve den også? Men nu har jeg prøvet den, og nu er jeg solgt.

Af to årsager:

1) den virker

2) den irriterer ikke min hud

Andet skal en deodorant jo ikke kunne, men det er overraskende svært at finde.

Den aktive ingrediens i Rexona Maximum Protection er en aluminiumsalt, der hedder ALUMINUM ZIRCONIUM TETRACHLOROHYDREX GLY. Det er ikke en ualmindelig ingrediens i en deodorant, forskellen ligger i måden som Rexonda har sammensat deres deodorant på.

Rexona Deo Stick Maximum Protection er en creme deodorant baseret på silikone, hvorfor den ikke irriterer eller udtørrer huden som for eksempel en alkoholbaseret deodorant kan gøre det.

Det eneste minus er, at der ikke findes en parfumefri version. Der findes flere forskellige dufte til kvinder og mænd afhængigt af land og butik, men den blå Clean Scent dufter rimelig harmløst. De virker alle ens men dufter forskelligt. Det gode råd herfra er blot at undgå den gule, der dufter af toiletrens.

Her kan du købe det (reklamelink*)
Rexona Maximum Protection koster 92,95 i blandt andet Matas. Du kan købe den online på Matas.dk*.

PS. Du kan ret nemt kende forskel på Rexona Maximum Protection og de almindelige Rexona på prisen alene. Hvis du ser en Rexona, der koster omkring de 90 kroner, så er det en af de gode.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Jeanett

Den er mega go, og kan købes noget billiger i rossmann i Tyskland. 😊😊

Helene Randløv

Katja og jeg må hamstre, når vi skal til Sønderjylland senere i år.
Kh. Helene

Anne - Sofie A

Det er med garanti dine hormoner, bare vent når du blir’ 60 så lugter du ikke af Gnu men noget helt hemt andet og skal så ud og finde andre ting.
Mad smager også anderledes og man kaster sig over andre smage, ak ja sådan er livet

Helene Randløv

Ja, det ændrer sig gennem hele livet. Heldigvis 🙂

Anette

Hej 🤗
Tak for jeres indlæg, som jeg læser flittigt.
Jeg har i årevis haft problemer med svedlugt, og har måttet skifte antiperspirant jævnligt, da de efter noget tid, ikke længere havde den ønskede effekt. Jeg blev dog en smule betænkelig ift. brugen af aluminium. Der siges og skrives så meget om hvor skadeligt det er. Derfor har jeg nu lavet min egen. 2 skefulde kokosolie og 1 skefuld natron – og det virker!!

Helene Randløv

Hej Anette
Der er vi så aldeles uenige 🙂
https://pudderdaaserne.dk/2014/07/14/myte-aluminium-deodorant-er-farligt/
Kh. Helene

Anette Saatterup

Mange TAK for dit svar 🙏🏼 Jeg stopper med den hjemmelavede deo promte!! 🤗 Præcist derfor jeg følger jeres indlæg – i er saglige og troværdige.

Helene Randløv

Kære Anette
Mange tak for tilliden! Inden jeg selv havde sat mig ind i problematikken omkring den “naturlige” deo, havde jeg sat mig for at prøve… men jeg skal love for at kommentarerne på indlægget afskrækkede mig. Nu skal jeg i hvert fald ikke nyde noget 😛
Kh. Helene

Anneli

Jeg har elsket denne. Men efter 6 mdr fik jeg hævede kløende udslæt i armhulerne af den. Forsøgte forgæves holde pauser og starte op igen, men det er noget i den som jeg over tid ikke tåler…

Helene Randløv

Æv, hvor træls! Jeg har brugt den i årevis og jeg elsker den.
Kh. Helene

Berit

Jeg har brugt denne i flere år – elsker den! Jeg køber den altid i Tyskland, hvor den koster under 25 kr. 😊

Helene Randløv

Ja, der er meget at spare også online <3

Maria

Jeg har aldrig brugt deodorant. Nu i en alder af 35 år, er jeg fra den ene dag til den anden begyndte at lugte af sved under armene. Jeg skal have en deo, tænker jeg. Jeg tjekker lige om pudderdåserne har skrevet noget inden jeg bare køber en, tænker jeg. Og voila, nyeste indlæg endda. Tak for timingen og jeres blog generelt ❤️

Helene Randløv

Hej Maria
Tak, hvor var det heldigt.
Kh. Helene

Gitte

Den er på tilbud til 49,95 i Bilka i denne uge 🙂

Helene Randløv

Tak for tippet, Gitte <3

kat

Jeg må lige anbefale alle at købe denne i udlandet; Tyskland, England og Polen som minimum har denne fantastiske deo til max 50 kr. Tager altid nogle med hjem fra ferie.

Helene Randløv

Ja, det er jo altid skønt at spare penge :-*

Louise-Amalie Lægsgaard

Hej piger.
Jeg var i Føtex idag, og købte denne dog som Roll-on. Er den mon ligeså god? Har taget den på til morgen og ladet den tørre godt, så er meget spændt 🌞

Katja

Kære Pudderdåser, jeg har nu været fast følger gennem flere år og har troligt fulgt jeres skønne råd gennem tiden. Jeg gav derfor denne deo et skud, da jeg har haft problemer med sved.. jeg har nu brugt den i to dage på ren og tør hud, og mine armhuler er hævede, klør og gør ondt.. har i et bud på hvad det kan være? 🙁 så træls at den ikke fungerer for mig – jeg har lidt mistanke om parfumen, men dette har aldrig været et problem før. Håber at i kan hjælpe mig!

Katja Moikjær

Hej Katja. Stol på din hud – den skal du tydeligvis ikke bruge! Der er masser af parfume i, det kan sagtens være det. Men ligegyldigt hvad det er, så stop med at bruge den!
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *