Dåsedarling: Rexona Maximum Protection

24.08.19
Rexona Maximum Protection Clean Scent

Rexona Maximum Protection Clean Scent

I denne serie Dåsedarlings fremhæver vi de produkter, som hverken er nye eller specielt moderne, men som derimod er dem, der har eksisteret længe, og som vi bruger allermest. Disse produkter er kun dem, vi selv bruger begge to og har brugt længe.

Jeg har aldrig haft problemer med svedlugt. Jeg har kunnet bruge alle deodoranter uden problemer og aldrig tænkt nærmere over det. Indtil nu…

Jeg ved ikke, om det er fordi deodoranter uden aluminium er blevet moderne, eller om mine hormoner bare er stukket helt af, men for et års tid siden er jeg begyndt at lugte af gnu. Samtidig begyndte mine armhuler også at blive irriterede af de deodoranter, jeg har brugt. Det, der aldrig har været et problem før, er pludselig blevet et problem, efter min gamle favorit fra Sanex forsvandt fra hylderne.

Helene har i årevis sværget til den samme deodorant fra Rexona, som du kan læse mere om her. Og hun plejer jo at vide, hvad hun taler om, så jeg ved ikke, hvorfor det har taget mig så lang tid at prøve den også? Men nu har jeg prøvet den, og nu er jeg solgt.

Af to årsager:

1) den virker

2) den irriterer ikke min hud

Andet skal en deodorant jo ikke kunne, men det er overraskende svært at finde.

Den aktive ingrediens i Rexona Maximum Protection er en aluminiumsalt, der hedder ALUMINUM ZIRCONIUM TETRACHLOROHYDREX GLY. Det er ikke en ualmindelig ingrediens i en deodorant, forskellen ligger i måden som Rexonda har sammensat deres deodorant på.

Rexona Deo Stick Maximum Protection er en creme deodorant baseret på silikone, hvorfor den ikke irriterer eller udtørrer huden som for eksempel en alkoholbaseret deodorant kan gøre det.

Det eneste minus er, at der ikke findes en parfumefri version. Der findes flere forskellige dufte til kvinder og mænd afhængigt af land og butik, men den blå Clean Scent dufter rimelig harmløst. De virker alle ens men dufter forskelligt. Det gode råd herfra er blot at undgå den gule, der dufter af toiletrens.

Her kan du købe det (reklamelink*)
Rexona Maximum Protection koster 92,95 i blandt andet Matas. Du kan købe den online på Matas.dk*.

PS. Du kan ret nemt kende forskel på Rexona Maximum Protection og de almindelige Rexona på prisen alene. Hvis du ser en Rexona, der koster omkring de 90 kroner, så er det en af de gode.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Eva

Jeg sad lige og søgte på effektive deodoranter og så kom jeg til at tænke på om ikke det snart var på tide at Pudderdåserne lavede en god, parfumefri deo/antiperspirant😏 … gerne som den omtalte Rexona maximum protection, som jeg ikke kan bruge pga. duften

Helene Randløv Hansson

Hej Eva
Hvis det var så nemt, så havde vi sandelig lanceret én for længst. Det er det bare slet ikke.

Kh. Helene

Eau de toiletrens

Hahaha jeg bruger den gule/grønne. Det er den jeg synes lugter mindst forfærdelig.
Jeg bliver lykkelig hvis der kommer en parfumefrit version.

Helene Randløv

😛 Det er heldigvis smag og behag, og det kan ske, at den er blevet ændret, som den originale også er. Desværre kan jeg ikke selv holde den ud længere. Det var en sorgens dag for mig, da de lavede den om.

Kh. Helene

Eau de toiletrens

Hvad bruger du så nu? Jeg gad godt finde en anden deo, som kan holde svedlugten væk, men som har en mere diskret lugt/duft.

Helene Randløv

Uuuuhhh, det kan du se, hvis du kigger her: https://www.matas.dk/pudderdaasernedk-deocreme-roll-on

Den er godt nok hemmelig lidt endnu 😉

Kh. Helene

Eau de toiletrens

Er hvor fedt! Glæder mig til den kan købes! 😍

Helene Randløv

Dét kan jeg også godt garantere, at jeg gør… [V e n t e r m e g e t u t å l m o d i g t]

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *