Pudderdåserne A-Serum

14.09.18

Efter tre års research og arbejde fra både os og de dygtige folk, der hjælper os, er vi nu klar med et produkt, der har stået øverst på vores ønskeseddel meget længe: A-Serum.

A-Serum indeholder A-vitamin. A-vitamin, der er rynkernes fjende nummer 1. Har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Høj effekt – uden bivirkningerne
Men A-Serum ligner ikke nogen form for A-vitamin, som du har prøvet før. Vi har brugt en helt ny form for A-vitamin, der betyder, at vi kan få høj effekt i høj dosis uden de sædvanlige bivirkninger, der kommer af at bruge A-vitamin på huden.

Denne nye type A-vitamin giver samme effekt som retinol, men uden de bivirkninger, der er forbundet med retinol. Retinol giver flotte resultater, men også rødme, irritation mm.

Derfor bruger de fleste hudplejeprodukter i dag enten meget små mængder retinol eller en helt anden type A-vitamin, nemlig retinyl palmitat, der er meget mildere, men også mindre effektiv. (Læs mere om retinyl palmitat vs. retinol her)

Vi har valgt en helt ny type A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. Studier fra opfinderen og producenten viser en dramatisk reduktion af rynker efter bare 14 dages brug, men uden de bivirkninger, som for eksempel retinol har.

Helene har været vores bedste testperson. Hendes sarte hud har aldrig kunnet tåle nogen som helst form for A-vitamin – før nu. Hun kan godt tåle A-Serum og den særlige form for A-vitamin, som vi bruger.

Vores A-Serum er et meget let serum. Vi har kombineret granactive retinoid med et andet godt aktiv, der binder fugt i huden.

Hvem skal bruge A-Serum?
A-Serum er til rynker. A-vitamin er det bedste rynkemiddel, vi har. Men A-vitamin er (ligesom alle de andre super-ingredienser) også effektivt til en lang række andre ting. Granactive retinoid er også dokumenteret effektivt til pigmentpletter.

Sådan bruger du A-Serum
Start altid med A-Serum 2% med mindre du allerede bruger A-vitamin i højere doser. Når du har brugt din første flaske A-Serum 2% kan du skifte til A-Serum 5% – hvis du vil. A-Serum 2% er rigeligt effektiv til de fleste.

Brug A-Serum en gang om dagen – hver aften. Husk altid at beskytte dig mod solen om dagen, når du har brugt A-Serum om aftenen.

Brug meget gerne A-Serum ovenpå enten T-Zone Peeling eller AHA Serum.

Du kan sagtens bruge A-Serum sammen med produkter med niacinamid, peptider, C-vitamin eller hvad du ellers gerne vil bruge. Men lad være med at bruge andre produkter med A-vitamin, når du bruger A-Serum.

Hvorfor er A-Serum gul?
Den intense gule farve kommer fra den type A-vitamin, vi bruger. Derfor er A-Serum 5% også mere gul end A-Serum 2%. Vi har selvfølgelig ikke brugt farvestoffer.

Hvorfor dufter A-Serum lidt af gulerod?
Den specielle duft kommer også fra vores særlige type A-vitamin. Det er ikke en duft, vi har tilsæt særskilt.

Må jeg bruge A-Serum 2 gange dagligt?
Der er meget debat om, hvorvidt A-vitamin i højere doser bør bruges om dagen, og videnskaben er ikke færdig med at diskutere. Vi siger, at du skal bruge det om aftenen – og huske solcreme dagen efter.

Hvad er forskellen på jeres A-Serum og….?
Forskellen er den form for A-vitamin, vi bruger, som gør det muligt at opnå en høj effekt med færrest mulige bivirkning. Læs mere om de andre former for A-vitamin her.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner for A-Serum 2%, og 349,95 kroner for A-Serum 5%.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
323 kommentarer
Julie Hjorth

Hej.
Må man bruge produktet samtidig med at man ammer ?
Kh Julie

Helene Randløv Hansson

Kære Julie
Ja, det må man gerne!

Kh. Helene

Simone

Hej
Skal olie og creme påføres ovenpå A-serum?

Mvh Simone

Helene Randløv Hansson

Ja, hvis man vil 🙂

Carla

Kan man bruge det efter man har anvendt dermaroller?

Helene Randløv Hansson

Hej Carla
Nej, det er ikke hensigtsmæssigt.

Kh. Helene

Anette

Hej

Jeg er 30 år og bruger hver morgen og aften Sanzis anti age serum og face cream. Vil det, for yderligere at forebygge rynker, give mening at tilføje jeres A-serum til min rutine om aftenen? Skal A-serum i så fald på som det første trin, efter huden er renset?

På forhånd mange tak.

Mvh
Anette

Helene Randløv Hansson

Hej Anette
Umiddelbart så giver det fint mening. Så vidt jeg husker er Sanzis serum ret let og geléagtigt i konsistensen, i så fald ville jeg bruge det først og derefter A-serum.
Kh. Helene

Mai

Hej Pudderdåserne

Først, tak for et super produkt! Jeg har lige brugt min A-serum 2% op, og har åbnet en ny, men den nye serum er meget lysere end den forrige. Mit spørgsmål er derfor, om den stadig er effektiv, eller om den har mistet noget af kraften?

Vh. Mai

Helene Randløv Hansson

Hej Mai
Nej, det har den ikke, det er blot en mere farveløs version af den ingrediens, der er gul. Hvilket resulterer i et mindre gult slutprodukt.

Kh. Helene

Mai

Godt at høre. Mange tak for svar, Helene.

Mette

Kan man bruge jeres anti-age efter A-Serum eller er der en anden creme, I vil anbefale bagefter? 🙂

Helene Randløv Hansson

Hej Mette
Ja, det kan du sagtens. Det afhænger lidt af effekten, du går efter, hvilke cremer jeg kan/vil anbefale?
Kh. Helene

Lina

Hej

Jeg overvejer at købe jeres A-serum, men har et par spørgsmål:
1. Er jeres A-vitamin serum god at bruge mod uren hud og ar? Eller er den kun mod rynker?
2. Jeg bruger også jeres T-zone peeling og niacinamid og kan læse mig frem til, at man godt må bruge A-vitamin i sammenhæng med disse ingredienser. Men i hvilken rækkefølge bør man påføre produkterne?

Vh. Lina

Helene Randløv Hansson

Hej Lina
Mod ar ja, men mod bumser er den ikke så effektiv. Vi har dog flere læsere, der bruger den netop til dette formål. Du kan roligt bruge produkterne sammen, så længe T-Zone Peeling er nederst.

Kh. Helene

Katrine

Giver A-serum risiko for karsprængninger? Jeg er begyndt at bruge jeres 2% om aftenen og har fået et par karsprængninger. Kan det være en sammenhæng?

Helene Randløv

Hej Katrine
Det har jeg ikke hørt om før. Min egen hud er vildt sart, og jeg får nemt karsprængninger, hvis jeg ikke er forsigtig. Har du sørget for god beskyttelse i solen?

Kh. Helene

Mia

Jeg vil gerne i gang med jeres A-serum, men er lidt i tvivl om brug af spf efterfølgende. Skal man hver dag året rundt have spf på hvis man bruger A-serum om aftenen. Synes det er mange af de gode dagcremer der ikke har spf og vil gerne slippe for at smøre rigtig solcreme i hovedet uden for sæsonen.

Helene Randløv

Hej Mia
Det er vores holdning, at du bør bruge SPF året rundt, uanset om du bruger A-Serum eller ej.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *