Pudderdåserne A-Serum

14.09.18

Efter tre års research og arbejde fra både os og de dygtige folk, der hjælper os, er vi nu klar med et produkt, der har stået øverst på vores ønskeseddel meget længe: A-Serum.

A-Serum indeholder A-vitamin. A-vitamin, der er rynkernes fjende nummer 1. Har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Høj effekt – uden bivirkningerne
Men A-Serum ligner ikke nogen form for A-vitamin, som du har prøvet før. Vi har brugt en helt ny form for A-vitamin, der betyder, at vi kan få høj effekt i høj dosis uden de sædvanlige bivirkninger, der kommer af at bruge A-vitamin på huden.

Denne nye type A-vitamin giver samme effekt som retinol, men uden de bivirkninger, der er forbundet med retinol. Retinol giver flotte resultater, men også rødme, irritation mm.

Derfor bruger de fleste hudplejeprodukter i dag enten meget små mængder retinol eller en helt anden type A-vitamin, nemlig retinyl palmitat, der er meget mildere, men også mindre effektiv. (Læs mere om retinyl palmitat vs. retinol her)

Vi har valgt en helt ny type A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. Studier fra opfinderen og producenten viser en dramatisk reduktion af rynker efter bare 14 dages brug, men uden de bivirkninger, som for eksempel retinol har.

Helene har været vores bedste testperson. Hendes sarte hud har aldrig kunnet tåle nogen som helst form for A-vitamin – før nu. Hun kan godt tåle A-Serum og den særlige form for A-vitamin, som vi bruger.

Vores A-Serum er et meget let serum. Vi har kombineret granactive retinoid med et andet godt aktiv, der binder fugt i huden.

Hvem skal bruge A-Serum?
A-Serum er til rynker. A-vitamin er det bedste rynkemiddel, vi har. Men A-vitamin er (ligesom alle de andre super-ingredienser) også effektivt til en lang række andre ting. Granactive retinoid er også dokumenteret effektivt til pigmentpletter.

Sådan bruger du A-Serum
Start altid med A-Serum 2% med mindre du allerede bruger A-vitamin i højere doser. Når du har brugt din første flaske A-Serum 2% kan du skifte til A-Serum 5% – hvis du vil. A-Serum 2% er rigeligt effektiv til de fleste.

Brug A-Serum en gang om dagen – hver aften. Husk altid at beskytte dig mod solen om dagen, når du har brugt A-Serum om aftenen.

Brug meget gerne A-Serum ovenpå enten T-Zone Peeling eller AHA Serum.

Du kan sagtens bruge A-Serum sammen med produkter med niacinamid, peptider, C-vitamin eller hvad du ellers gerne vil bruge. Men lad være med at bruge andre produkter med A-vitamin, når du bruger A-Serum.

Hvorfor er A-Serum gul?
Den intense gule farve kommer fra den type A-vitamin, vi bruger. Derfor er A-Serum 5% også mere gul end A-Serum 2%. Vi har selvfølgelig ikke brugt farvestoffer.

Hvorfor dufter A-Serum lidt af gulerod?
Den specielle duft kommer også fra vores særlige type A-vitamin. Det er ikke en duft, vi har tilsæt særskilt.

Må jeg bruge A-Serum 2 gange dagligt?
Der er meget debat om, hvorvidt A-vitamin i højere doser bør bruges om dagen, og videnskaben er ikke færdig med at diskutere. Vi siger, at du skal bruge det om aftenen – og huske solcreme dagen efter.

Hvad er forskellen på jeres A-Serum og….?
Forskellen er den form for A-vitamin, vi bruger, som gør det muligt at opnå en høj effekt med færrest mulige bivirkning. Læs mere om de andre former for A-vitamin her.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner for A-Serum 2%, og 349,95 kroner for A-Serum 5%.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
323 kommentarer
Christina

Jeg har længe brugt først T zone peeling efterfulgt af niacinamid og tilsidst anti age cremen. Hvordan vil A serum passe ind her? Jeg er 48. Er jeg ude i for mange lag 😂

Katja Moikjær

Hej Christina. Den passer fint ind. Brug den om aftenen ovenpå T-Zone Peeling. Derefter resten som det nu passer dig. Rækkefølgen er ikke så vigtig – bare du bruger T-Zone Peeling nederst.

Jessie Olesen

Da jeres retinol serum 5% er en the Granactive Retinoid. Forventes der at den indeholder 10% active (retinol) og 90% solvent, nemlig, dimethyl isosorbide.
Så indeholder jeres produkt 5% retinol og 45% dimenthyl isosorbide eller 0,45% Retinol og 4,5%dimenthyl isosorbide

Katja Moikjær

Den indeholder ingen retinol men derimod granactive retinoid, der er en blanding af dimethyl isosorbide og Hydroxypinacolone Retinoate. A-serum 5 % indeholder i alt 5 procent og altså 0,5 % hydroxypinacolone retinoate og 4,5% dimethyl isosorbide.

Jessie Olesen

Det er jo netop lidt misvisende at i skriver 5% Granacive retinoid, (det lyder for øret som 5%retinol, men det indeholder ingen retinol) Denne blandingsingrediens indeholder 0,5% retinoid (derivat af Vitamin A), de sidste 4,5% er solvent som ikke er Retinoid eller Vitamin A. Hvorfor skriver ikke bare 0,5% Retinoid på forsiden af produktet ?

Katja Moikjær

Fordi det er en standard. Alle andre producenter, der bruger granactive retinoid bruger samme måde at opgive koncentrationen på.
“Retinoid” er også misvisende – det er et lægemiddel.

Jessie Olesen

Det er jo ikke en kosmetisk standart, det er jo noget som de forskellige brands har opfundet, for at få højest muligt % visning. De 0,5% er jo det reele indhold. Jeg syntes bare det er lidt morsomt nu da i selv er specialister i branchen

Katja Moikjær

Det er godt, vi kan give dig noget at more dig over så 🙂 Men jeg er for så vidt enig med dig i at det kan virke misvisende, og vi diskuterede det selv længe. Vi blev dog enige om, at når alle andre produkter med granactive retinoid brugte den samme måde, så gav det kun mening at gøre som de andre. Du kan under alle omstændigheder ikke sammenligne koncentrationer på tværs af A-vitamin-typer.

Kristine

Skal man undgå øjenområdet ved påføring? Og anbefaler I at man starter med at bruge produktet hveranden dag?

Helene Randløv

Hej Kristine
Vi anbefaler altid en langsom opstart med nye produkter. Du kan sagtens bruge den omkring øjnene, men produktet skal selvfølgelig ikke i øjnene.
Kh. Helene

Helene Randløv

Hej Kristine
Nææææh, du kan roligt bruge den omkring men naturligvis ikke i øjet. OG ja, vi anbefaler altid, at man trapper langsomt op med et produkt ad gangen: https://pudderdaaserne.dk/2020/02/18/tirsdagstip-langsom-opstart-et-produkt-ad-gangen/
Kh. Helene

Sarah

Hej. Jeg vil gerne i gang med at bruge A-serum. Skal jeg bruge den som anden serum, altså på renset hud og med creme ovenpå?

Helene Randløv

Hej Sarah
Du kan prøve at læse her: https://pudderdaaserne.dk/2020/04/07/tirsdagstip-saadan-oversaetter-du-hudplejeritualet-til-produkter/
Du kan bruge den alene eller sammen med andre produkter.
Kh. Helene

Anne-Sofie

Hej! Hvornår kan man begynde at bruge A-serum 2%? Jeg er lige fyldt 29 og har linjer, men ikke rynker. Er det for tidligt eller er det ok? Fungerer det forebyggende?
Dbh Anne-Sofie

Helene Randløv

Hej Anne-Sofie
Det kan du roligt gøre. A-Serum hjælper huden med at “opføre sig ordentligt”, så det kan man gå i gang med som helt ung.
Kh. Helene

Line Petersen

Hej!
Tak for nogle super lækre hudpleje produkter.
Jeg har dog et spørgsmål.
Min hud er akneplaget med tendens til rødme og tørhed. Jeg har med stor glæde brugt jeres niacinamid og t-zone peeling. Faktisk slog det min akne mere eller mindre fuldstændig ned. Fantastisk, ikke? 🙂 Sidenhen har jeg skiftet t-zone peelingen ud med a-serum 2%, for at få gavn af dens anti-aging egenskaber, foruden a-vitamins effekt på urenheder. Desværre er den ikke lige så effektiv som t-zone peelingen på min akne. Skal jeg gå op i 5% eller tilbage til t-zone peeling, og i så fald, hvad vil I anbefale mig at bruge som anti-aging? Og hvad med solbeskyttelse? Jeg ønsker en så simpel rutine som muligt. Håber at høre fra jer.
De bedste hilsener
Line

Helene Randløv

Hej Line
Du har forhåbentlig ikke læst her, at A-Serum har effekt på akne? Granactive Retinoid har ikke den effekt på akne, som du finder i lægemidlerne. Der er studier i gang, men sidst jeg læste, var der endnu ikke nogen konklusioner. Akne er en hudsygdom, der skal behandles af lægen. T-Zone Peeling hjælper et godt skridt hen ad vejen, men du kan slet ikke forvente at A-Serum gør noget på den front. Den kan derimod hjælpe huden med bedre/pænere/hurtigere heling af ar, så de tre: T-Zone Peeling, Niacinamid og A-Serum er en rigtig fin kombination. Hvilken SPF du skal vælge, kan jeg ikke hjælpe med. Personligt er jeg vild med denne her: https://pudderdaaserne.dk/2019/06/14/fredagsfavorit-evy-technology-sunscreen-mousse-spf-50/
Kh. Helene

Patricia

Hvad er ph-værdien på jeres A-serum (hhv. 2 og 5%)? I skriver, man gerne må bruge det samtidig med C-vitamin – gælder det også ‘Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%’ fra The Ordinary? (Jeg spørger, fordi man ifølge deres Régimen Guide ikke må blande denne (eller andre, men det er denne, jeg har) med retinoid.

Helene Randløv

Hej Patricia
Det kan du læse lige her: https://pudderdaaserne.dk/2018/09/25/ingredienslister-og-uddybning-af-ingredienser-i-pudderdaasernes-hudplejeserie/
Hvad andre mærker skriver, kan vi ikke rigtig stå på mål for. The Ordinary skriver mange ting i deres Regimen Guide, som er svære at finde valid dokumentation for. Jeg ville ikke selv have problemer med at blande, hvis jeg altså kunne tåle den C-vitamin TO bruger 😀
Kh Helene

Rikke

Hej! Må man gerne bruge både a-vitamin, alt i en hyaluronsyre samt niacinamid i samme omgang efter t-zone-peeling? Altså må førstnævnte tre produkter indgå sammen? Kh. Rikke

Helene Randløv

Hej Rikke
Ja, så længe T-Zone Peeling er nederst 🙂
Kh. Helene

Nynne

Hej Pudderdåserne,
Hjælper jeres A-serum lige så godt på rynker/linjer som produkter der indeholder retinol?
Vh Nynne

Katja Moikjær

Ja 🙂

Anne

Hvordan adskiller A-serum sig fra jeres anti-age creme? Hvordan virker de hver især? Kan de bruges sammen? Hvilken vil I anbefale til yngre hud?

Helene Randløv Hansson

Hej Anne
Læs under henholdsvis:
Anti-age Ansigtscreme

Og herover, der kan du læse forskellene 🙂

De kan sagtens bruges sammen og på ung hud.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *