Pudderdåserne A-Serum

14.09.18

Efter tre års research og arbejde fra både os og de dygtige folk, der hjælper os, er vi nu klar med et produkt, der har stået øverst på vores ønskeseddel meget længe: A-Serum.

A-Serum indeholder A-vitamin. A-vitamin, der er rynkernes fjende nummer 1. Har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Høj effekt – uden bivirkningerne
Men A-Serum ligner ikke nogen form for A-vitamin, som du har prøvet før. Vi har brugt en helt ny form for A-vitamin, der betyder, at vi kan få høj effekt i høj dosis uden de sædvanlige bivirkninger, der kommer af at bruge A-vitamin på huden.

Denne nye type A-vitamin giver samme effekt som retinol, men uden de bivirkninger, der er forbundet med retinol. Retinol giver flotte resultater, men også rødme, irritation mm.

Derfor bruger de fleste hudplejeprodukter i dag enten meget små mængder retinol eller en helt anden type A-vitamin, nemlig retinyl palmitat, der er meget mildere, men også mindre effektiv. (Læs mere om retinyl palmitat vs. retinol her)

Vi har valgt en helt ny type A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. Studier fra opfinderen og producenten viser en dramatisk reduktion af rynker efter bare 14 dages brug, men uden de bivirkninger, som for eksempel retinol har.

Helene har været vores bedste testperson. Hendes sarte hud har aldrig kunnet tåle nogen som helst form for A-vitamin – før nu. Hun kan godt tåle A-Serum og den særlige form for A-vitamin, som vi bruger.

Vores A-Serum er et meget let serum. Vi har kombineret granactive retinoid med et andet godt aktiv, der binder fugt i huden.

Hvem skal bruge A-Serum?
A-Serum er til rynker. A-vitamin er det bedste rynkemiddel, vi har. Men A-vitamin er (ligesom alle de andre super-ingredienser) også effektivt til en lang række andre ting. Granactive retinoid er også dokumenteret effektivt til pigmentpletter.

Sådan bruger du A-Serum
Start altid med A-Serum 2% med mindre du allerede bruger A-vitamin i højere doser. Når du har brugt din første flaske A-Serum 2% kan du skifte til A-Serum 5% – hvis du vil. A-Serum 2% er rigeligt effektiv til de fleste.

Brug A-Serum en gang om dagen – hver aften. Husk altid at beskytte dig mod solen om dagen, når du har brugt A-Serum om aftenen.

Brug meget gerne A-Serum ovenpå enten T-Zone Peeling eller AHA Serum.

Du kan sagtens bruge A-Serum sammen med produkter med niacinamid, peptider, C-vitamin eller hvad du ellers gerne vil bruge. Men lad være med at bruge andre produkter med A-vitamin, når du bruger A-Serum.

Hvorfor er A-Serum gul?
Den intense gule farve kommer fra den type A-vitamin, vi bruger. Derfor er A-Serum 5% også mere gul end A-Serum 2%. Vi har selvfølgelig ikke brugt farvestoffer.

Hvorfor dufter A-Serum lidt af gulerod?
Den specielle duft kommer også fra vores særlige type A-vitamin. Det er ikke en duft, vi har tilsæt særskilt.

Må jeg bruge A-Serum 2 gange dagligt?
Der er meget debat om, hvorvidt A-vitamin i højere doser bør bruges om dagen, og videnskaben er ikke færdig med at diskutere. Vi siger, at du skal bruge det om aftenen – og huske solcreme dagen efter.

Hvad er forskellen på jeres A-Serum og….?
Forskellen er den form for A-vitamin, vi bruger, som gør det muligt at opnå en høj effekt med færrest mulige bivirkning. Læs mere om de andre former for A-vitamin her.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner for A-Serum 2%, og 349,95 kroner for A-Serum 5%.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
296 kommentarer
Kristina

Kære Pudderdåserne
Tak for jer 🙂
Jeg er for ca. to uger siden begyndt at bruge jeres A-serum 2 % om aftenen, når jeg har renset min hud. Efterfølgende bruger jeg hypenkerneolie. Jeg synes dog, at jeg er begyndt at få mange urenheder, efter jeg har implementeret A-serum i min hudplejerutine. Har I et bud på, hvorfor min hud reagerer sådan?
– Kristina

Katja Moikjær

Kære Kristina. Sidder de urenheder et bestemt sted i ansigtet eller over det hele? Hvordan ser de ud?

Elisabeth Nielsen

Hej er jeres produkter uparfumerede? Vh Elisabeth

Helene Randløv

Hej Elisabeth
Ja, som der står på samtlige produkter er serien parfumefri.
Kh. Helene

Mette Overgaard

Hejsa. Dette produkt må jeg bare prøve. Men er tvivl om jeg må komme anti age cremen ovenpå eller om den mere fungere som en serum. Det kan jeg ikke helt læse mig ud af.
Venligst fra Mette

Helene Randløv

Hej Mette
Du må gerne bruge Anti-Age Ansigtscreme ovenpå A-Serum (husk at starte med 2%). Hvis du føler, at huden har brug for noget mere fedt, kan du med fordel bruge Alt i en Creme eller Ansigtsolie ovenpå de to.
Kh. Helene

Line

Hvorfor anbefales det, at man starter med 2%, er det udelukkende pga. bivirkninger? Jeg fik købt en flaske 5% og gik i gang med at bruge den, uden liiige at få læst bagsiden først 🙂 Jeg har dog ikke oplevet nogen former for bivirkninger indtil nu, her efter halvanden uges brug.

Katja Moikjær

Ja, det er kun pga risiko for bivirkninger. Så hvis det går fint for dig, så bare fortsæt 🙂

anne

Jeg har brugt environ i nogle år og er oppe på en AVST 4 nu. Men er ikke super glad for cremen som sådan, den fedter lidt, og jeg bruger en anden creme ud over fordi den ikke fugter nok. Jeg er fristet til at skifte over til jeres serum, men samtidig nervøs for at smide flere års oparbejdet A-vitamin niveau med Environ på gulvet. Vil I mene at jeres A-serum 5% er mere effektiv end Environ, når men er nået lidt op i niveauet? Har læst jeres artikel om at der er en anden a-vitamin, og jeres lyder jo umiddelbart mere effektiv. Håber mit spørgsmål giver mening.

Helene Randløv

Hej Anne
Der går noget tid, før du taber det oparbejdede niveau, så jeg synes, du skal prøve. Desværre tåler jeg ikke ret godt Environs cremer, så jeg kan ikke give dig en sammenligning. Vores A-Serum er bestemt heller ikke fugtgivende, vi gik efter at den var helt let i konsistensen.
Kh. Helene

Josephine

Jeg bruger jeres A-serum 2% også under øjenene, og en dagcreme med spf. Desværre har jeg ikke fundet en creme med spf der ikke svier i øjenene, så jeg får ikke den beskyttelse i anbefaler, når man bruger a-serum, under øjnene. Synes jeg har prøvet på mange spf cremer, kender i måske en spf øjencreme i stedet?

Helene Randløv

Hej Josephine
Der er ikke SPF i øjencreme, heldigvis… for det er netop SPF’en, der ofte driller. Har du prøvet disse varianter: http://pudderdaaserne.dk/2018/04/15/solcreme-til-foelsomme-oejne-la-roche-posay-anthelios-ultra-creme-spf50/ eller http://pudderdaaserne.dk/2019/06/14/fredagsfavorit-evy-technology-sunscreen-mousse-spf-50/
Kh. Helene

Tina

Jeg bruger hver morgen i følgende rækkefølge : AHA peeling – A serum 5% – anti age
Men ser først nu at jeg ikke må bruge A serum om morgenen ?? Hvorfor ikke ?
Vh Tina

Helene Randløv

Hej Tina
Det er fordi huden bliver mere lysfølsom, Derfor er vores anbefaling, at du kun bruger A-Serum om aftenen. Og selvfølgelig masser af høj SPF i dagtimerne.
Kh. Helene

Hatice

Må man bruge jeres A-serum under graviditet?

Helene Randløv

Hej Hatice
Ja, det må du gerne.
Kh. Helene

Josephine

Jeg startede med at bruge a- serum 2% i tre dage, men fik bumser af den. Holdte en pause og startede igen med kun at brugde den hver anden dag, i to gange, men der kom bumser igen. Jeg er ikke fan af det såkaldte “purgin” hvor man lader sig slå ud med bumser, men vil så gerne have a-serum til at funger, da jeg har små linjer. Jeg er 25 år og er eksponeret for bumser og har anke ar. Jeg bruger i forvejen jeres t-zone peeling, anti age, alt i en creme og alt i en makeup fjerner, med stor succes. Dette har gjort min hud pæn. De bumser jeg får er store bylder, og kommer de steder jeg bruger a-serum, som kun er i t zonen til at starte med. Jeg hår virkelig jeg kan få denne serum til at virke! Ved ikke hvad der går galt

Helene Randløv

Hej Josephine
Vi anbefaler langsom opstart, med alle produkter: http://pudderdaaserne.dk/2020/02/18/tirsdagstip-langsom-opstart-et-produkt-ad-gangen/
Kh. Helene

Louise

Hej! Først og fremmest tusind tak for de fedeste produkter! De har reddet min hud. Så vidt jeg kan læse mig frem til, kan man sagtens kombinere flere af jeres produkter. Jeg spørger dog lige for en sikkerheds skyld 🙂
Kan man kombinere følgende i nedenstående rækkefølge:
1. Ecooking rensegel 2. Aha-peeling 3. niacinamid 10 % 4. A-serum 2 % 5. Alt-i-en creme?
På forhånd tusind tak.

Helene Randløv

Hej Louise
Bortset fra at vi ikke anbefaler brug af produkter, der skal bruges/fjernes med vand… og at A-Serum kun er til brug om natten, så er svaret ja, det ser rigtig fint ud.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *