Pudderdåserne A-Serum

14.09.18

Efter tre års research og arbejde fra både os og de dygtige folk, der hjælper os, er vi nu klar med et produkt, der har stået øverst på vores ønskeseddel meget længe: A-Serum.

A-Serum indeholder A-vitamin. A-vitamin, der er rynkernes fjende nummer 1. Har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Høj effekt – uden bivirkningerne
Men A-Serum ligner ikke nogen form for A-vitamin, som du har prøvet før. Vi har brugt en helt ny form for A-vitamin, der betyder, at vi kan få høj effekt i høj dosis uden de sædvanlige bivirkninger, der kommer af at bruge A-vitamin på huden.

Denne nye type A-vitamin giver samme effekt som retinol, men uden de bivirkninger, der er forbundet med retinol. Retinol giver flotte resultater, men også rødme, irritation mm.

Derfor bruger de fleste hudplejeprodukter i dag enten meget små mængder retinol eller en helt anden type A-vitamin, nemlig retinyl palmitat, der er meget mildere, men også mindre effektiv. (Læs mere om retinyl palmitat vs. retinol her)

Vi har valgt en helt ny type A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. Studier fra opfinderen og producenten viser en dramatisk reduktion af rynker efter bare 14 dages brug, men uden de bivirkninger, som for eksempel retinol har.

Helene har været vores bedste testperson. Hendes sarte hud har aldrig kunnet tåle nogen som helst form for A-vitamin – før nu. Hun kan godt tåle A-Serum og den særlige form for A-vitamin, som vi bruger.

Vores A-Serum er et meget let serum. Vi har kombineret granactive retinoid med et andet godt aktiv, der binder fugt i huden.

Hvem skal bruge A-Serum?
A-Serum er til rynker. A-vitamin er det bedste rynkemiddel, vi har. Men A-vitamin er (ligesom alle de andre super-ingredienser) også effektivt til en lang række andre ting. Granactive retinoid er også dokumenteret effektivt til pigmentpletter.

Sådan bruger du A-Serum
Start altid med A-Serum 2% med mindre du allerede bruger A-vitamin i højere doser. Når du har brugt din første flaske A-Serum 2% kan du skifte til A-Serum 5% – hvis du vil. A-Serum 2% er rigeligt effektiv til de fleste.

Brug A-Serum en gang om dagen – hver aften. Husk altid at beskytte dig mod solen om dagen, når du har brugt A-Serum om aftenen.

Brug meget gerne A-Serum ovenpå enten T-Zone Peeling eller AHA Serum.

Du kan sagtens bruge A-Serum sammen med produkter med niacinamid, peptider, C-vitamin eller hvad du ellers gerne vil bruge. Men lad være med at bruge andre produkter med A-vitamin, når du bruger A-Serum.

Hvorfor er A-Serum gul?
Den intense gule farve kommer fra den type A-vitamin, vi bruger. Derfor er A-Serum 5% også mere gul end A-Serum 2%. Vi har selvfølgelig ikke brugt farvestoffer.

Hvorfor dufter A-Serum lidt af gulerod?
Den specielle duft kommer også fra vores særlige type A-vitamin. Det er ikke en duft, vi har tilsæt særskilt.

Må jeg bruge A-Serum 2 gange dagligt?
Der er meget debat om, hvorvidt A-vitamin i højere doser bør bruges om dagen, og videnskaben er ikke færdig med at diskutere. Vi siger, at du skal bruge det om aftenen – og huske solcreme dagen efter.

Hvad er forskellen på jeres A-Serum og….?
Forskellen er den form for A-vitamin, vi bruger, som gør det muligt at opnå en høj effekt med færrest mulige bivirkning. Læs mere om de andre former for A-vitamin her.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner for A-Serum 2%, og 349,95 kroner for A-Serum 5%.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
296 kommentarer
Camilla Greve

Kære Pudderdåser.
Nu har jeg været i gang med antiage i nogle måneder. For 5 uger siden røg jeg på niacinamid og aha en god kombi og jeg er glad. Nu er jeg så også hoppet på a serum til om aftenen.
Hvilke af disse produkter må jeg bruge på øjenene også ?
På forhånd tak
Mvh Camilla

Katja Moikjær

Kære Camilla. Du må bruge dem allesammen omkring øjnene. Men pas på ikke at få især AHA eller A-serum ind i øjet. Antiage og niacinamid er helt harmløse.

Camilla Greve

Tak for hurtigt svar

Pernille michaelsen

Må jeg bruge A serum 5% sammen med “alt i en hyaluronsyre” om aftenen ?
K. Pernille

Helene Randløv

Hej Pernille
Ja da! Det er en fin kombi!
Kh. Helene

Natalie olsen

Jeg har læst at a-vitamin skulle være rigtig godt til akne, men det skriver i ikke noget omkring. Er det fordi i bruger en ny form for a-vitamin, eller hvordan? 🙂

Katja Moikjær

Kære Natalie. Ingen producenter af hudpleje må reklamere med at deres produkter virker på akne – lige meget om det passer eller ej. Det må kun lægemidler, for akne er klassificeret som en hudsygdom.
Vores type A-vitamin er endnu heller ikke testet på uren hud, så vi har heller ikke nogen dokumentation for en effekt på uren hud.
Kh. Katja

Stephanie

Hej med jer, tak for informativ og faktuelt pålidelig blog! <3
Jeg døjer med meget mørke rande under øjnene og har læst at a-vitamin/retinol kan afhjælpe. Hvad er jeres tanker om det?
Vil jeg feks kunne bruge pudderdåserne a-vitamin under øjnene og se forbedringer? Og kan den sarte hud om øjnene tåle det?
Bedste hilsner Stephanie 🙂

Helene Randløv

Hej Stephanie
Om det kan have en minimal effekt, skal jeg ikke kunne sige. Hvis det havde stor effekt tror jeg Katja havde opdaget det… Hun har i hvert fald rande at teste på. Der findes desværre ikke ingredienser i hudpleje, der kan gøre en kæmpe forskel for netop mørke rande, A-Vitamin og Hyaluronsyre kan måske gøre noget… men helt sikkert ikke nok. Huden kan sagtens tåle det… men jeg tror jeg ville finde en god corrector i stedet.
Kh. Helene

Tina

Kan man påføre den ved øjnene?

Helene Randløv

Hej Tina
Den må gerne komme rundt om og op til øjet, men undgå at smøre den i øjet.
Kh. Helene

Karina

Jeg elsker jeres produkter, men nu er jeg kommet i tvivl om jeg må bruge a-serum sammen med niacinamid 10%.

Helene Randløv

Hej Karina
Selvfølgelig må du det!
Kh. Helene

Ingrid

Hej 🙂 Jeg har en uåbnet AHA serum fra oktober 2018 liggende. Kan jeg tage den i brug, eller er holdbarheden udløbet? Tak.

Helene Randløv

Hej Ingrid
Hvis den er uåbnet burde der ikke være problemer med den. Lugter den mærkeligt, skal du nok lige teste den et andet sted end ansigtet.
Kh. Helene

Maja

Hej! Jeg kan jo læse mig frem til, at I siger god for at bruge A-serum sammen T-zone peeling, hvilket er blevet en del af min aftenrutine. Men når jeg læser om det på internettet, finder jeg kun kilder som fraråder at smøre retinol ovenpå salicylsyre – hvordan kan det være, at det går med jeres produkter?
Jeg er glad for både a-serum og t-zone peelingen, så vil meget gerne beholde begge produkter, men vil selvfølgelig også gerne passe på min hud… beklager den lange smørre! Mvh. Maja

Helene Randløv

Hej Maja
A-Serum indeholder en retinoid, der er meget mildere for huden, dog med den gode effekt intakt. Derfor kan du naturligvis sagtens bruge T-Zone Peeling og A-Serum sammen.
Kh. Helene

Sahra

Hej! Kan man bruge A-serum selvom man kun er i slut 20’erne? Og hvorfor kan man ikke bruge A-serum og derefter smøre en creme med fx retinol på?

Katja Moikjær

Du må gerne bruge den i 20’erne. Der er ingen aldersgrænse. Men du skal ikke bruge både retinol og A-Serum. Det er to gange A-vitamin – det øger risikoen for bivirkninger

Signe

Kære Pudderdåser,
Jeg kunne godt tænke mig at prøve jeres A-serum når jeg løber tør for min nuværende A-vitamin creme, men er i tvivl om jeg bør starte med 2% eller 5%. Jeg har i mange år dagligt brugt Beauté Pacifiques Super 3 booster og også i en periode Avenes Ystheal intense men har lidt svært ved at gennemskue hvor kraftige de er i forhold til jeres pga. de forskellige A-vitaminformer. Hvilken koncentration mener i jeg skal vælge?
Mvh Signe

Katja Moikjær

Kære Signe. Jeg synes du skal bruge 2% den første gang og så skifte – bare for en sikkerheds skyld.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *