Makeup til sæsonens fester

11.10.17
Makeup til sæsonens fester

Makeup til sæsonens fester

Sponsoreret af Ellos.dk

Når det kommer til webshops, er jeg ikke ret trofast. Men der er en enkelt webshop, jeg vender tilbage til igen og igen. Ellos.dk har for eksempel bidraget væsentligt til garderoben. Samtidig er det en hyggelig måde, at få afprøvet nogle af de ting jeg ikke lige falder over i butikkerne. Boligtilbehør, skønhedsprodukter, tøj til hele familien, køkkenudstyr og en betragtelig mængde gaver er det blevet til. Ellos.dk bruger jeg som opslagsværk, inspiration og alt mulig andet, så for mig er det langt mere end en webshop. Og det er selvfølgelig én af grundende til jeg vender tilbage.

Lang historie…
Øøøh har du ikke skrevet om både Ellos.dk, Makiash og Beauty by Ellos før? Jo, jeg har… og jeg bliver gerne ved, for det er nogle skønne produkter! Mærkerne kan noget forskelligt, så jeg søger forskellige produkter fra de to mærker. Hvis du ikke tidligere har læst om makeuppen fra Ellos.dk, så vil jeg opfordre dig til at læse om:

Faktisk holder jeg så meget af produkterne, at jeg næsten har det hele… især nu, hvor min seneste bestilling lige er landet…

Altid plads til en til…
Når jeg siger ja til en opgave, vil jeg naturligvis gerne gøre mit job ordentligt og opfylde alle krav. I dette tilfælde kom jeg lidt til kort, fordi jeg skulle købe produkter fra mærkerne Makiash og Beauty by Ellos. Når nu jeg er så begejstret for produkterne, kan det måske godt virke lidt sært, at det er en udfordring. Heldigvis er de to mærker er så rigt præsenteret blandt de produkter, jeg griber efter dagligt, at jeg sagtens kan få plads til noget mere <3. Herunder har jeg nævnt mine bud på makeup til sæsonens fester, og naturligvis også til alle hverdagene.

Vinterens fester
Uanset om du er en festabe eller ej, så er den kommende sæson festlig… Der er rig mulighed for at slippe dansemusklerne løs, eller glæde sig over hjemlige traditioner. Allerede nu er det en god idé at overveje makeuppen, så du ikke får overraskelser, når makeuppen skal lægges på dagen. Mine foretrukne produkter til sæsonen er:

  • Makiash Satin Cream Eyeshadow i farven Oister
  • Makiash Blush i farven Soft Pink
  • Makiash Lipcolor Pen i farven Cold Plum
  • Markiash Eyeshadow Trio i Classic Mix
  • Makiash Waterproof Eyeliner Duo i farven Black
  • Beauty by Ellos Hårnåle 60-pak
  • Beauty by Ellos Glasfil

Det er især den rolige makeup, der lynhurtigt kan transformeres til en festmakeup med ganske få produkter, der tiltaler mig. Det er sjældent noget, jeg selv praktiserer, men det er nærmest et must, når man skal til julefrokost på en helt almindelig fredag.

Makiash Satin Cream Eyeshadow i farven Oister
Cremeøjenskygge er et af de produkter, man i min optik SKAL eje. Helst skal den have en farve, man selvfølgelig kan bruge på øjnene, men også som highlight enten i hele ansigtet eller bare i øjenkrogen. Makiash Satin Cream Eyeshadow i farven Oister kan sagtens bruges til det hele. Jeg bruger den alene, som base og som highlighter. Faktisk har jeg også brugt den som highlight midt på læberne ovenpå en mat flydende læbestift… Makiash Satin Cream Eyeshadow udmærker sig ved at være meget let at tone ud, også selvom du bruger fingrene. Så du behøver ikke at bekymre dig om at bruge en pensel.

Makeup til sæsonens fester

Makiash Blush i farven Soft Pink
Soft Pink var den eneste af de fire blushes, jeg manglede. Den bliver brugt flittigt både på kinder, læber og øjne til et let og meget afdæmpet look. Når man bruger en rosa nuance på øjenlåget giver det et løft, samtidig med at det ser naturligt ud. Som nævnt var det den eneste blush, jeg manglede fra sortimentet. Det er nogle af de blushes, jeg griber efter igen og igen. Pigmenteringen er så fin, og så ligger de så pænt og jævnt på huden. De to pink nuancer er virkelig klædelige til de fleste, den koral nuance tilføjer lidt friskhed, og så er der den dybe røde nuance, som kan tilføre lidt mere drama til dit look.

Makiash Lipcolor Pen i farven Cold Plum
Gloss stormer frem alle vegne. Det er jeg ikke ret stor fan af, men når nu det skal være, så er Lipcolor Pen et perfekt valg. Den er tilpas læbepomade-agtig til, at den ikke klistrer. Og så er den simpelthen så pigmenteret, at det er en ren fryd. Nuancen er dyb og derfor særlig fin til den kommende sæson, hvor der ofte er lidt mørkere nuancer både på læber og negle. Der er ikke noget mat over Makiash Lipcolor Pen, men kysser du den overskydende farve af på lidt papir, bliver pigmenteringen selvfølgelig tættere. Det betyder samtidig øget holdbarhed, og hvis du går efter det, kan du øge holdbarheden yderligere med lidt transparent pudder.

Makeup til sæsonens fester

Makiash Eyeshadow Trio i Classic Mix
Hvorfor jeg ikke tidligere er faldet over netop denne Trio, kan jeg ikke forklare. Det er den perfekte kombination af øjenskygger… lys, mørk og gylden. Der er til en markeret globelinje, et let gyldent skær, et mørkt smokey eye, et festligt look og så videre. Farverne er jo ikke vanvittigt spændende, men det gør mig ingenting, når man alligevel kan få så mange looks ud af tre nuancer. Så kan man altid supplere med andre farver, hvis man trænger til lidt spræl.
Makiash øjenskygger er rigt pigmenterede, og de er lette at tone ud. Især hvis du bruger den lyse beige øjenskygge som base.

Makiash Waterproof Eyeliner Duo i farven Black  
En god sort eyeliner kan forvandle et hvert look fra dag til aftenmakeup i et snuptag. Den sorte eyeliner er ligesom den cremede øjenskygge en nødvendighed. Den bruger du til at snyde dig til smukke tætte øjenvipper. Og så er den helt umulig at undvære til et smokey eye. Der er sådan en gummidims til at tone farven let ud med i den modsatte ende. Du skal måske lige øve dig lidt i at tone ud med den på håndryggen. Makiash Waterproof Eyeliner Duo i farven Black  er som navnet antyder vandfast, og det er ensbetydende at du skal arbejde lidt hurtigere.

Makeup til sæsonens fester

Beauty by Ellos Hårnåle 60-pak
Der skal mange hårnåle til, når håret skal sættes op. Og der forsvinder næsten altid et par stykker, så tres hårnåle er ikke for mange. Øv dig allerede nu i at sætte nogle flotte frisurer. Så du er klar til at gøre det på dametoilettet på arbejdet. Prisen er rigtig god, så det kan godt betale sig at købe et par poser. Husk også at have en pose i tasken, så du altid kan sætte et par stykker ekstra i håret, hvis frisuren begynder at skride. Formålet med at øve sig er også, at du kan blive klar over frisurens svage punkter. Så du ved præcist, hvor du skal sætte hårnåle i.

Beauty by Ellos Glasfil
Neglefilen i min taske er forsvundet! Og sådan en kan jeg slet ikke undvære, men nu er den blevet erstattet af denne glasfil. Så kan jeg klare en hurtig manicure på vejen eller redde en negl, der har fået et hak i løbet af dagen. Denne glasfil fra Ellos.dk udmærker sig ved at være ret tynd. Det, synes jeg, er en stor fordel, fordi jeg langt bedre kan file i siderne, hvor mine negle er mest udsat. Hvis du endnu ikke har filet negle med andet end metal eller papfile, så vil jeg varmt anbefale dig at prøve en glasfil. Mine negle har ikke spaltet, siden jeg begyndte at bruge en glasfil for mange år siden.

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvilket tørklæde det er på billedet, er det Foulard Rectangle fra Desigual.

Indlægget er sponsoreret og skrevet i samarbejde med Ellos.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Mia / sortpastel.dk

Jeg har aldrig tjekket makeuppen ud fra Ellos – det må jeg gøre!! 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *