Torsdags Top Ti: Hverdagsmakeup fra Ellos.dk

18.08.16
Torsdags Top Ti: Hverdagsmakeup fra Ellos

Torsdags Top Ti: Hverdagsmakeup fra Ellos

Sponsoreret indlæg

Det der med hverdagsmakeup… det skurer lidt i mine ører, men det er alligevel et af de emner, der ofte bliver spurgt til både på mail og på facebook, så jeg tænkte, at det efterhånden kræver et indlæg. Nu er de fleste jo startet i skole og på arbejde igen, og måske trænger hverdagsmakeuppen netop til et løft eller i hvert fald et eftersyn.
Siden sidste vinter har jeg langt en mindre formue hos Ellos.dk, hvor jeg både køber makeup, tøj og ting til boligen. Denne torsdag har jeg samlet ti produkter fra webshoppen, som virkelig tit er i brug her hjemme. Farverne har jeg holdt ret neutrale, sådan at alle kan være med… Savner du farver, så er der masser af forslag og vejledninger til looks andre steder på bloggen.

Hverdagsmakeup 
Produkterne herunder er listet efter nødvendigheden, altså hvad der efter min mening er absolut vigtigst… Din rækkefølge er sandsynligvis anderledes. Min prioritering er afgjort af hvor meget tid jeg har, langt de fleste af produkterne har jeg liggende i tasken, så jeg er klar til at lægge makeup på et øjeblik eller friske looket op i løbet af dagen.

 1. Når nu man er udstyret med så sørgelige bryn, som jeg er, så må man hente hjælp… I øjeblikket er det L’Oréal Paris Brow Artist Sculpt, jeg griber efter. Hvis jeg har rigtig travl, er det faktisk det eneste makeup, jeg sørger for at have lagt hjemme fra… alt andet kan klares på et øjeblik i et lille taske spejl, men øjenbrynene er rammen, og derfor foretrækker jeg at kunne se hele ansigtet, når jeg markerer dem.
 2. Et af de vigtigste produkter i min makeuptaske er en øjenlågsprimer. Det sker ofte, at jeg vælger en af de meget holdbare flydende øjenskygger i stedet for. Det går nemlig hurtigt, og på de travle morgener, kan den gøre det ud for øjenmakeuppen. Siden jeg blev introduceret for Makiash, har Makiash Satin Cream Eyeshadow været at finde blandt mine faste produkter, jeg bruger den også virkelig tit som highlighter i øjenkrogen.
 3. Mit første møde med denne type foundation har ændret mit liv. Ja, det er store ord… men det er ikke desto mindre sandheden. Det er første gang nogensinde, at jeg har taget en foundation i tasken, så jeg kan lægge makeup i en fart eller friske op i løbet af dagen. IsaDora Nude Cushion Foundation ligger virkelig flot på huden, og den er let at lægge med den tilhørende applikator, også når den skal friskes op.
 4. Travlhed om morgenen er hverdag for de fleste, og selvom jeg ikke længere skal sørge for andet end hygge om morgenen, så er det altså ikke særlig let at få lov til at bruge badeværelset, inden teenageren forlader matriklen. Derfor skal makeuppen helst kunne lægges hurtigt eller alternativt kunne lægges på vejen. Ciaté Liquid Velvet Matte Lipstick har vundet mit hjerte, faktisk er jeg helt solgt til den formel. De ligger smukt og jævnt på læberne, holder rigtig godt og så er jeg vild med farverne, især bruger jeg nuancen Smitten flittigt. Du kan læse meget mere om dem i min anmeldelse: Holdbar og fløjlsblød læbestift.
 5. Det er efterhånden sjældent, at jeg har mascara på uden at have markeret vippekanten inden. Lægger du L’Oréal Paris Infaillible Stylo Eyeliner nedefra langs den øverste vippekant, får du vipperne til at syne tættere, samtidig med at den kan give dig definitionen som en flydende eyeliner, hvis dine øjenlåg er blevet tunge. I det tilfælde kan det være vanskelligt at tegne en streg ovenfra… både fordi selve stregen optager plads på øjenlåget, men også fordi en vinge kan gøre alt andet end at løfte øjet.
 6. Der er sikkert mange, der ville vælge at starte med mascara, når tiden er knap. Og hvis vipperne er vigtigst for dig, så er det naturligvis dem, du skal fokusere på. Brynene er mit ømme punkt, og derfor koncentrerer jeg mig om dem. Har jeg tid, vælger jeg en god mascara, for eksempel har jeg lige købt Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara, der giver god volumen til vipperne og åbner øjet.
  Husk at holde øje med holdbarheden på din mascara og skift den ud med mellemrum, så du ikke ender med en væmmelig reaktion, som kunne være undgået.
 7. En blush giver ansigtet form og sørger for at bringe farven tilbage i kinderne efter brug af foundation, der netop udligner farveforskellene. Når du vælger farven på din blush, skal du tænke over, hvad du vil have på læberne og vælge noget, der matcher den eller de forskellige læbefarver, du vil bruge. Makiash Blush har en god pigmentering, pudderet er fint og ligger smukt og så er de fire nuancer, den findes i, virkelig gode og anvendelige. Her er det den pink nuance Pale Pink, der går til det meste.
 8. Når øjenkrogen skal lysnes, eller kinderne er mere røde end sædvanligt, så er L’Oréal Paris True Match Concealer en af mine foretrukne concealere. Jeg har brugt den i årevis, og den er blevet genkøbt mange gange, fordi den matcher mine forventninger både i forhold til konsistens og holdbarhed. Det er ikke særlig let at finde en concealer, der er så lys, at den matcher min hudtone, og det er endnu en af grundende til, at jeg er glad for netop den.
 9. En matterende pudder er virkelig god at have ved hånden, hvis du oplever at T-Zonen skinner i løbet af dagen. Siden L’Oréal Paris Nude Magique BB Powder blev lanceret, har jeg haft en i tasken, og selv om de aldrig er blevet behandlet særlig pænt, så er forbavsende få af dem gået i stykker. Og det er grunden til at den lå i kurven sidst jeg shoppede hos Ellos, for når uheldet er ude, eller den simpelthen er brugt op, så er den samtidig budgetvenlig.
 10. Som allerede nævnt har jeg valgt brune nuancer til øjnene… kolde brune nuancer fra den matte By Ellos Eye Shadow i farven 02 Cold Nudes. Grunden til at jeg valgte denne palette frem for noget andet, er netop de matte og kolde nuancer, dem kan man bruge til at konturere øjet. Og du kan selvfølgelig også bruge den til at lægge lidt skygge langs vipperne eller til et cool smokey eye. Faktisk er sådan en palette uundværlig, jeg har i hvert fald virkelig tit fat i de matte gråbrune nuancer, når jeg skal markere globelinjen.

Torsdags Top Ti: Hverdagsmakeup fra Ellos

På de der skæve morgener hvor alt går galt, tager jeg øjenbryn på hjemmefra og så ryger foundation, cremeøjenskygge og læbestift i tasken… Måske husker jeg en fast pudder og når det går vildt for sig en mascara… Heldigvis tager det MEGET kort tid at lægge denne makeup, så selvom alt er gået galt, og jeg mere eller mindre står med det ene ben ude af døren, kan jeg som regel godt nå det alligevel… hvis jeg altså ikke prioriterer noget andet i stedet…

Hvordan ser din liste ud, og hvilke produkter ville du nødigt undvære?

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ellos.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *