Makiash og Beauty by Ellos

12.11.15
Makiash og Beauty by Ellos

Makiash og Beauty by Ellos

Sponsoreret

Det er et par år siden, at jeg første gang hørte om Makiash (udtales som det franske ord for makeup: maquillage). Og siden da har jeg fået testet en hel del af produkterne. Det er et svensk mærke, der er blevet til i samarbejde med modeller. Idéen bag er, at modeller får lagt så meget forskelligt makeup, at de let kan vurdere, hvad der er godt, og hvad der er dårligt. Derfor bruger Makiash modellerne som testpersoner og deres godkendelse som et kvalitetsstempel.

Produkterne
Som sagt har jeg efterhånden prøvet en del af sortimentet, faktisk er der et specifikt produkt, som jeg i skrivende stund kan se, mangler… Og det irriterer mig, for det er et af dem, alle bør vide eksisterer. Så jeg har valgt at skrive om den, selvom den altså ikke er med på billedet. Herunder vil jeg ganske kort gå igennem de produkter, som jeg har testet.

Makiash og Beauty by Ellos

 • Makiash Primer Fresh & Matt: Denne primer er let, og for mig fungerer den bedre end mange andre primere, fordi den ikke er så silikonetung, at den bliver glat på huden. Den virker let kølende, når man smører den på huden. Den nærmer sig ikke min forståelse af mat, til gengæld føles den rigtig rar, og den holder også fint.
 • Makiash Liquid Concealer: Den bløde pensel gør det let at fordele den lette og cremede concealer. Den ligger pænt på huden og holder fint. Min veninde testede den under øjnene og hun meldte tilfreds tilbage, at den ikke sætter sig i linjerne. Heller ikke selvom hun ikke havde sat den med pudder. Den indeholder mica, men det er ikke så meget, at man kan se perlemor på huden.
 • Makiash BB Cream SPF 15 Tinted Multi Action: En let og rigtig behagelig farvet dagcreme. Den har en let og fin dækkeevne, men du kan godt bygge farven lidt op, hvis du for eksempel er lidt rød på kinderne. Den er let at tone ud, og selvom den kun findes i tre farver, så tilfører den en ensartethed, som gør, at den kan anvendes på de fleste hudtoner, også selvom farven ikke sidder lige i skabet.Makiash og Beauty by Ellos
 • Makiash Blush i farven Bright Coral: Der er en del shimmer i blushen, men farven er så fin, at den ofte ender på kinderne alligevel. Den nuance, jeg har, er virkelig anvendelig, og derfor kan den fint matches til rigtig mange forskellige farver læbestift.
  Min veninde, som er langt mørkere i huden, end jeg er, ville ikke ret gerne af med den, en dag jeg lokkede hende til at prøve den. Den passer nemlig rigtig fint både til lys og mørk hud.
 • Makiash Perfect Finish Loose Powder: Det er et helt fint løst pudder, som får makeuppen til at holde længere. Porer og linjer syner mindre, og huden føles behagelig og ikke pudret på den der kompakte måde. Som nævnt ovenfor er det et af de produkter alle bør prøve. Dåsen virker lillebitte, men sådan en varer virkelig lang tid. Min er i hvert fald mindst halv fuld, selvom jeg har haft en i over et år.Makiash og Beauty by Ellos
 • Makiash Satin Cream Eyeshadow Longlasting i farven 2 Bronze: Der er to farver af den cremede øjenskygge, og der er overhovedet igen tvivl om, at jeg også skal eje farve 1 Oister. Den nuance jeg har, fremhæver især blå øjne meget smukt. Øjenskyggen er virkelig lækker at fordele og tone ud. Samtidig med at den også holder rigtig godt.
 • Makiash Trio Eye Shadow Desert Storm: Mit første indtryk af den fine trio, var egentlig, at den er kedelig. Da jeg fik kigget lidt nærmere på nuancerne, overgav jeg mig fuldstændig. Først og fremmest på grund af den helt lyse nuance, som er en rigtig god highlighter til en del forskellige looks. Og den mørkebrune nuance er så flot til for eksempel et smokey eye.
 • Makiash Perfection Liner 1 Jet Black: En klassisk tusch eyeliner som du nemt kan tegne helt tynde streger med eller fylde ud med. Denne type eyeliner har jeg aldrig været super begejstret for, men denne har fungeret ret godt, både fordi den er rigtig sort, samtidig med at tuschen er så tynd, at du nemt kan markere vippekanten, så vipperne syner tættere.Makiash og Beauty by Ellos
 • Makiash Lipcolor Pen 1 Clear Red: Det er en meget glansfuld og fugtgivende læbestift, og så er den rigtig behagelig at have på læberne. Sædvanligvis betyder det en læbestift, som holder meget dårligt. Om det kun er 1 Clear Red, eller om de andre nuancer holder lige så godt, kan jeg ikke sige, men 1 Clear Red er i hvert fald meget pigmenteret.Makiash og Beauty by Ellos
 • Makiash Nail Polish 4 Smoky Earth, 8 Dusty Rose og 14 Midnatsblå: Det er sjældent, der er den helt store forskel på neglelak. Og så længe farven er fin og neglelakken tørrer hurtigt, så er jeg ret tilfreds. Jeg har også en flot rød nuance, der matcher læbestiften her over, men er på besøg hos min mor… De lakker, jeg har testet, lever alle op til mine kriterier. Især den smukke dybe blå nuance har jeg brugt flittigt.

Der er meget stor udskiftning af indholdet i min makeuptaske… men i anledning af dette indlæg ville jeg finde alle mine produkter fra Makiash frem. Det tog ikke ret lang tid at finde dem, for de fleste af dem lå nemlig i tasken. Det gør de kun, fordi de rent faktisk bliver brugt, ellers var de for længst røget ud. Det er ikke noget jeg har tænkt over, men flere af ovennævnte produkter har ligget der i et godt stykke tid.

By Ellos
Som noget helt nyt har Ellos lanceret makeup i eget navn. Beauty by Ellos er en meget bred serie, og du finder både produkter til kroppen, til håret og så er der makeuppen. Makeuppen er det eneste, jeg indtil videre har haft fingrene i. Makiash og Beauty by Ellos

 • Mascara by Ellos Black 1: Det er en ret sjov børste, den er snoet og mine forventninger til dens kunnen var ikke ret høje. Heldigvis er jeg ikke for stolt til at indrømme, når jeg tager fejl, og det gjorde jeg virkelig, for det er en virkelig god mascara. Først og fremmest er det nemt at få både længde og volumen på vipperne, samtidig med at den bliver der, hvor den er blevet lagt. I hvert fald har jeg ikke haft problemer med løbende mascara eller afsmitning.
 • LipGloss by Ellos Nude Peach: Det er konsistensen på denne gloss, jeg er mest vild med. Den føles som en blød og rar creme på læberne, samtidig med at farven ligger jævnt og pænt. Den er rimelig pigmenteret, især i forhold til den rolige farve. Der, hvor den virkelig skiller sig ud, er duften… Den er nemlig uparfumeret, og dem er der virkelig ikke mange af på markedet.

I forhold til mængden af produkter fra Makiash er mit udvalg fra By Ellos ret tamt, men mærket er endnu så nyt, at jeg ikke har nået at købe nogle af de ting, jeg har kig på.

Kæmpe sortiment
Det er lidt sjovt at sidde og kigge på Ellos online, måske er der andre end mig, der kan huske Ellos’ storhedstid (i hvert fald i min bevidsthed) i start og midt halvfemserne, hvor bestillingerne foregik på en kupon fra et postordrekatalog? Ellos har tydeligvis rystet støvet af sig siden da. Der er virkelig mange produktkategorier, og Ellos fortjener klart et klik. Et øjebliksbillede af indholdet i min indkøbskurv viser for eksempel både basistoppe, makeup og noget til boligen.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ellos

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
HeLene

Ja, jeg har også opdaget ellos og ikke kun fundet make up men også ting til boligen! Det havde jeg slet ikke regnet med… og jeg opdagede dem fordi de var men i Danmarks næste topmodel, og så blev jeg nysgerrig på hvad de lavede nu om dage. Virkelig fine ting, også sengetøj og små møbler. Mascaraen ryger på min ønskeseddel med det samme. Tak for indlægget og de mange detaljer om produkterne!

Melina

Hej.
Meget random spørgsmål.
Jeg er kommet til at, putte min lidt fugtige børste ned i min pudder (ikke våd, bare lidt fugtig efter vask) og nu er der kommet nogle små “mærker” efter den her fugtige børste ramte den. Mærkerne er rimelige små. Men gør det noget? Kan jeg stadig bruge min pudder? Tak for en god blog.

Helene Randløv

Hej Melina
Du kan forsigtigt skrabe det hårde af. Så er den så god som ny :-*
Kh. Helene

Karin VS

Hvorfor er det man ikke længere kan købe Olay’s geniale produkter i Danmark :cold_sweat:

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *