Fredagsfavorit: Sephora.dk

14.07.17
Sephora.dk
Sephora.dk
Et udvalg af mine favoritter fra Sephora.dk

Denne fredagsfavorit er lidt anderledes… naturligvis er jeg selv ret begejstret for, at Sephora ENDELIG har en dansk webshop, mest fordi jeg kan linke til de produkter jeg benytter mig af, men også fordi jeg af og til vælger produkter fra, fordi det ikke er ligeså sjovt, når halvdelen af vores læsere ikke kan få fat i dem.
Siden vi skrev om den nyåbnede webshop Sephora.dk i tirsdags, har vi fået både beskeder, mails og kommentarer om, hvad man skal købe, når nu slaraffenland endelig er åbent for alle. Der er selvfølgelig en del af læserne, der aldrig har været i Sephora og derfor ikke har helt styr på sortimentet og selvom man har været der, er det rart med lidt vejledning alligevel. Derfor har jeg samlet nogle af de ting, jeg selv køber igen og igen og tilføjet to ting jeg ønsker mig selv.

Sephora.dk
Der er et hav af produkter i Sephora, og der er endnu ikke helt samme sortiment i webshoppen, som der er butikkerne, men der er masser af de produkter, der efterhånden ikke er til at få fat i andre steder, med mindre man har dem med hjem fra udlandet selv.

 • Merci Handy Hand Cleansing Gel
  Der er altid mindst to af disse så flasker på lager i skabet, mine sønner har hver deres og jeg har en i samtlige tasker. Den neutraliserer også lugt, hvis du har fået noget ubehageligt på hænderne.
 • Benefit Cosmetics Gimme Brow Volumizing Fiber Gel
  Siden dette geniale produkt til øjenbrynene blev lanceret, har der ligget en i min makeuptaske. Mange gange er den, det eneste makeup jeg har brugt. Den sørger for volumen og hold, så brynene bliver siddende hvor de skal.
 • Too Faced Shadow Insurance
  Hvis du ikke kender til produktet, så kan du ikke have læst med på bloggen særlig længe. Too Faced Shadow Insurance har i årevis været min foretrukne øjenskyggeprimer, og jeg har brugt den lige siden Too Faced blev solgt i Magasin for mange år siden.
 • By Terry Eye-Designer Palette
  Denne palette har stået øverst på min ønskeseddel, siden jeg så den første gang. Den er simpelthen så smuk, og jeg er sikker på, den ville blive et skattet medlem af familien. Hver gang jeg har kigget på By Terry, har jeg blandt andet kigget på denne palette <3
 • Marc Jacobs Beauty Highliner
  Siden Marc Jacobs skønne Highlinere er blevet reformuleret, har jeg ikke en finger at sætte på formlen. Det betyder, at flere af dem er et hit i hverdagen, særligt den helt lyse nuance med perlemor er en vinder.
 • Kat Von D Tattoo Liner
  Flydende eyeliner bruger jeg sjældent, når jeg endelig gør, er det oftest Kat Von D Tattoo Liner, fordi den er genial til tynde streger, den er pigmenteret og den holder godt.
 • Benefit Cosmetics Roller Lash Curling & Lifting Mascara
  Der er mange mascaraer i Sephora, der har et langt bedre ry end denne her… Jeg forstår det simpelthen ikke, for denne her gør alt det, jeg godt kan lide. Vipperne får en fin volumen, en lækker lænde og så kan man formedem med den smarte børste.
 • Make Up For Ever Ultra HD Stick
  Selvom jeg endnu ikke har prøvet denne foundation, er jeg helt sikker på, at den er en værdig favorit. Stick foundation er jeg nemlig stor fan af, det er så nemt og brugervenligt.
 • BECCA Under Eye Brightening Corrector
  Selvom man ikke lige ser træt ud, så ser man bare meget mere vågen og frisk ud, når man har brugt BECCA Under Eye Brightening Corrector under øjnene. Det overrasker mig lige meget hver gang, jeg prøver.
 • Too Faced Chocolate Soleil
  Da jeg først fik overgivet mig til chocoladeduften, blev vi rigtig gode venner. Og jeg har faktisk brugt en op, det må være det største vidne om min begejstring. Pudderet er fint, den ligger flot på huden og så er den virkelig nem at tone ud.
 • Sephora Wonderful Cushion Highlighter
  Der skal bruges uendelig lidt af denne highlighter, men de gange jeg har haft den på, bliver jeg altid spurgt, hvad det er for en. Den er ikke særlig diskret, heller ikke selvom du bruger en lillebitte smule, men den er dejlig let at bruge og dosere på grund af den smarte applikationspude.
 • BECCA Mineral Blush
  Det er nok ikke blush du kender BECCA for, men det er en skam, for de er SÅ fine. Der er nogle skønne farver og så er især de matte så vanvittigt pigmenterede, at man virkelig skal dosere med let hånd.
 • NARS Audacious Lipstick
  Der er mange læbestifter, der er mange gode læbestifter, men NARS Audacious Lipstick synes jeg stadig er helt særlig. Den er lidt sejere i konsistensen end andre læbestifter, men det betyder selvfølgelig bare, at den holder fantastisk og så er farverne utroligt pigmenterede og klædelige.
 • Sephora Lommespejl med lys
  Det ligger i min taske endnu, og det har det gjort siden jeg fik det… eller rettere sagt opdagede det. Det er meget praktisk og så skal det nævnes, at et spejl, der kan bo i min taske i næsten fire og et halvt år, er mere robust end gennemsnittet.

Produkterne jeg har valgt er bare et lille udsnit af sortimentet, som det er nu… Nu er webshoppen jo ganske ny, så jeg er da sikker på, at vi kommer til at se mange flere mærker og ikke mindst produkter med tiden. Er dine favoritter kommet online?

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Kat

Jeg er også ret vild med at webshoppen er åbnet, men har de ikke skruet priserne lidt i vejret? Jeg mindes da at min better than sex fx altid har kostet 190 kr. Hmm.
Jeg vil også lige høre: jeg har den sorte highliner og er ret vild med den. Holder den lyse lige så godt på den våde kant? Det kan jo få en til at se betydeligt mere vågen ud 🙂

Helene Randløv

Hej Kat
Om priserne er blevet justeret, ved jeg ikke.
Da jeg aldrig bruger eyeliner på den våde kant, kan jeg desværre ikke svare på dit spørgsmål, men jeg er vild med den!
Kh. Helene

Camilla

Kan faktisk anbefale en fra MAC (kan ikke lige huske nummeret) til den våde kant, god lys farve og god holdbarhed.

Heidi Myrup

Hej med jer.
Er deres øjneskygge primer bedre end den fra urban decay.
Mvh Heidi.
PS. Er total vild med jeres alt i en beskyttelse.
Den dækker lige til pas og farven er rigtig god. 👍👍

Helene Randløv

Hej Heidi
Når du skriver deres, er det så den fra Too Faced, vi taler om? Jeg kan lide begge to, men den fra Too Faced har jeg brugt i årevis, hvor UDPP er mere ny for mig.
Sejt med Alt i en Beskyttelsen, det er jeg glad for at høre <3
Kh. Helene

Heidi W.

Hej Helene <3
Hvordan er Beccas corrector i konsistens og dækkeevne i forhold til Earse Paste fra Benefit?

Helene Randløv

Hej Heidi
Desværre har jeg aldrig prøvet den rigtige farve (til mig), så det vil jeg ikke udtale mig om, umiddelbart husker jeg Beccas som lettere…
Kh. Helene

Camilla

Ej, I har glemt “Hangover Primer” fra Too Faced. Den er fantastisk til tør hud!

Helene Randløv

Hej Camilla
Næææh, det her er jo MINE favoritter, der er godt nok mange… så glemt kan man ikke kalde den. Den er bare ikke med her 😛
Kh. Helene

Laura B.

Jeg venter på om de snart får Alchemist paletten fra Kat von D, har købt deres huda beauty rose gold Palette og deres Anastasia Beverly Hills lip Palette, som jeg allerede bruger flittigt 💕🙌🏻 Overvejer om jeg skal købe modern renaissance fra Anastasia Beverly Hills.

Helene Randløv

Hej Laura
Den kommer!!! Hvis du overvejer ANH, så synes jeg lige du skal læse det nederste af Sallis anmeldelse på hendes blog her. I’m Salli. Alchemist er så mega fin!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *