Fredagsfavorit: Sephora Lighted Compact Mirror

19.04.13
Sephora Lighted Compact Mirror

Sephora Lighted Compact Mirror

Det hører desværre ikke til sjældenhederne, at jeg lægger makeup i taxaen på vej til møde eller i byen. Det er en udfordrende disciplin, men øvelse gør som bekendt mester og derfor er resultaterne ofte ret vellykkede. Nu er vi heldigvis på vej mod lysere tider, men det hænder stadig at makeuppen skal friskes op eller lægges i mørke. Når man så oven i købet sidder i en taxa…

En sjælden gæst
De fleste ville nok undre sig noget over indholdet i min taske, den er fyldt til randen, men makeup er der ikke meget af. Matterende pudder og diverse læbestifter er ofte det eneste, som af og til er på besøg i min taske. Det betyder, at det spejl, jeg plejer at bruge, sidder i låget på føromtalte pudder. Det er selvfølgelig både støvet og fuld af fedtede fingre, fordi det er blevet brugt flittigt og jeg sjældent når at få pudset det. Et taskespejl har jeg aldrig haft, men det har jeg nu… et super praktisk et af slagsen endda.

Smart taskespejl
I februar blev jeg præsenteret for nyhederne i Sephora, og der i blandt var ovennævnte spejl. Begejstringen var mildest talt afdæmpet, da jeg efterfølgende pakkede ud og fandt spejlet. Et spejl med lys i… yay! Nå men på mystisk vis lå Sephora Lighted Compact Mirror pludselig i min taske og så kunne jeg jo ligeså godt bruge det, når nu det lå dér.
Ret hurtigt måtte jeg erkende at sådan et spejl med lys i er virkelig smart. Det har ligget fast i tasken i en måneds tid nu og jeg er dybt afhængig. Hvordan jeg har klaret mig uden et taskespejl indtil nu, er mig en gåde.

Lighted Compact Mirror koster 100 kroner og kan købes i Sephora.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Cfashion

Jeg ligger rigtig ofte makeup i bilen, altså når jeg er passager 😉 i vores nye bil, er der lys i spejlet, og det er kort sagt genialt!! Men et taskespejl med lys, det ville kunne afhjælpe mange små “kriser”. Det vil komme op af tasken, når kontaktlinsen driller, læbestiften skal fixes, eyelineren på den våde kant skal optegnes, når panden skinner og kinderne mangler farve.
Tak for tippet spejlet er nu noteret på min ønskeseddel 🙂
God weekend fra Camilla

Maria

Smarte de spejle med lys i …. Vi har enormt dårlig belysning tilmakeup herhjemme og derfor har jeg overvejet et spejl med “naturligt lys” i – jaja, ved godt det ikke findes, men dem man kan få – er de overhovedet brugbare ? Ligenu har jeg kun spotlys og sjovt ligner selv den mest kiksede makeup en mio. i sådan et lys 🙂
Ved godt den falder uden for sephora taskespejl, men har i nogen erfaringer med de lidt større af slagsen ?

Liselotte

Det eneste spejl jeg bruger til at lægge makeup med – også herhjemme er Chanels taskespejl.
Det har ikke lys i, men det er forbløffende lysstærkt – alle andre spejle “smider lyset væk”, hvis det giver mening.
Og det er supernyttigt, når man har over minus 9 i brillestyrke.
Desuden har jeg opdaget, hvorfor mine fingre blødte, da jeg brugte Tromborgs neglelak – hvedekim! Jeg er mega-allergisk overfor hvede specifikt og har lige måttet skifte hudpleje p.g.a. hævelser og eksem i ansigtet. For Clinique har selvfølgelig hvedebaserede ingredienser i det meste på nær min ynglingsserum, puha!

Pudderdåse Katja

Årh for f…. Ja hvede er blevet meget populært i hudpleje – triticum vulgarae skal du være på udkigt efter. Hold dig generelt væk fra Estée Lauder-koncernen så. Det er i alt, hvad de laver af serum og creme 🙁

Liselotte

Jep, det med Estee Lauder koncernen har jeg opdaget. Det er dog ikke i min Clinique serum. Men min mand har cremer til meget lang tid nu, for naturligvis havde jeg er godt lager;-)
Jeg skal holde øje med triticum vulgarae og ca. 30 andre begreber.
Det rigtig besværlige er tocopherol/vitamin E, som nogle gange er lavet på hvedekim og andre gange på soja. Men der er nogle mærker, hvor de siger, at vi bruger soja til tocopherol, Shiseido, Suki Skincare og John Masters er nogle af dem. Man kan gå efter om de bruger tocopherol og samtidig er glutenfri.
Som du kan høre, har jeg brugt min forskerhjerne til intensive studier på området:-)

Pudderdåse Katja

Dit stakkels menneske – jeg troede også en overgang selv, at jeg reagerede på det, så jeg har også været igennem det.
Det er godt at du har en forskerhjerne med den hud du har 🙂

Liselotte

@Katja, ikke så stakkels, bare nødt til at bruge hovedet. Heldigvis er jeg minimalist, så det er ikke mængden af forskellige produkter, der gør det for mig;-)
Det drejer sig jo bare om at finde de mærker, der kan bruges og så holde sig til dem. Og så tjekke pakningen for, om de har ændret holdning…
Og det holder på makeupsiden, det jeg havde i forvejen, bortset fra en Clinique mascara, der var på lager. Men jeg har masser af andre på lager, der er uden dumme ting.
På hudplejesiden har jeg også fundet løsninger, der dækker behovene.
Og endelig på hårplejesiden mangler jeg lidt en hvede-, nødde- og parfumefri conditioner, men har fundet nogle ting, der måske kan erstatte sådan en.
Men til gengæld heler mine ellers altid revnede fingre nu og hævelserne i ansigtet er væk på få dage uden en ændring af diæt, så modsat dig er jeg vist på rette spor.
Jeg var bare mange år om at konstatere, at noget som hvede, som jeg slet ikke må spise jf. lægen, må jeg vel heller ikke putte i ansigtet. Hvorfor kan ikke forklares, for jeg kan jo godt holde mig fra produkter med nødder i?! Måske havde jeg bare ikke tænkt på, at man smider hvede i hudpleje.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *