Lancôme Visionnaire Crescendo: Ny peeling med alt i syre

26.05.17
Lancome Crescendo

Lancome Crescendo

Lancôme har fået sin første syrepeeling. Visionnaire Crescendo er Lancômes bud på en daglig peeling med et højt indhold af syre. Lancôme har blandet så godt som alt fra skabet med syre til huden, og hvis du har svært ved at vælge mellem hepes, LHA, BHA, AHA, azelaic azid og enzymer, så behøver du ikke vælge med Crescendo.

Lancôme Visionnaire Crescendo er en peeling, der skal bruges i intervaller. Den består af to dele: fase 1 og fase 2.

Mild enzympeeling
Fase 1 er en mild enzympeeling der indeholder en blanding af hepes, carbamid og enzymer. Kombinationen af hepes og carbamid kender vi fra Kiehl’s Overnight Biological Peel, og den giver en helt mild og overfladisk peeling af huden. Derudover indeholder den enzymer, der også giver en meget let og overfladisk peeling af huden.

Potent syreblanding
Fase 2 er en syrepeeling med en blanding af glykolsyre og en forholdsvis ukendt syre, der hedder octadecenedioic acid. Det er en afgjort interessant kombination. Dertil er der tilsat en smule salicylsyre og LHA, der er L’Oréal koncernens egen version af salicylsyre. Indholdet af syre er i alt 10%, fordelt på 9,5 % AHA og 0,5 % BHA.

Glykolsyre er en AHA, der giver en dybere peeling i huden og bringer nye friske hudceller op til hudens overflade. Salicylsyre eksfolierer hudens porer og er godt mod især hudorme. Octadecenedioic acid er i tæt familie med den mere kendte azelaic acid, og kan reducere akne, rosacea og hyperpigmentering. Læs mere i vores syreguide her.

Fase 1 – fase 2 – pause – fase 1 – fase 2 – pause
Ifølge brugsvejledningen skal man starte med at bruge fase 1 i 14 dage, derpå fase 2 i 14 dage.  Du må bruge produktet en gang dagligt om aftenen. Efter de 28 dage skal huden hvile i en måned mellem hver behandling, siger danske Lancôme og de øvrige europæiske sider.

Spørger du derimod den amerikanske Lancôme, så kan du gentage din peeling, så tit du vil.

Og spørger du mig, så vil en erfaren syrepeeling-bruger, som de fleste af Pudderdåse-læserne, blive godt træt i betrækket over at skulle holde en måneds pause fra syre. Der er trods alt “kun” tale om 9,5 % AHA og 0,5 % BHA. Og når de må i USA, så må vi vel også?

Kunne man så ikke også forestille sig, at man helt holdt sig til enten fase 1 eller 2? Jo, fase 2 ville afgjort også være et interessant produkt i sig selv, ligesom fase 1 ville være en interessant let enzympeel – men det virker ikke som en god løsning at kassere halvdelen af produktet for kun at bruge den anden halvdel.

Alkohol og parfume
Prisen for alle disse effektive enzymer og syrer i Lancômes blanding er alkohol og parfume. Lancôme Visionnaire Crescendo er en meget tyndtflydende alkoholbaseret serum med parfume. Jeg er normalt meget alkoholforskrækket med min hudpleje, og jeg havde klart også foretrukket at være fri her, men når der følger en masse aktive ingredienser med, så lever jeg klart bedre med det i forhold til for eksempel de mange alkoholbaserede fugtighedscremer.

Og Lancôme Visionnaire Crescendo virker – det er udenfor enhver tvivl. Både hepes og de blide enzymer i fase 1 og kombinationen af glykolsyre og octadecenedioic acid i fase 2, gør Crescendo til et effektivt hudplejeprodukt.

Er du allerede hardcore syrehoved som jeg, så bliver de mange pauser og skift hurtigt bare et irritationsmoment, hvor jeg begynder at gribe ud efter en af mine mange andre syrepeelinger. På den anden side er kombinationen af syrer god, og Crescendo har hurtigt fået mange velfortjente fans for netop disse syrers evne til at gøre huden finere og mere ensartet. Hvis bare man var amerikaner…

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks)
Lancôme Visionnaire Crescendo koster 570 kroner for 30 ml. i blandt andet Matas.

Du kan også købe den online hos for eksempel Nicehair, Lookfantastic.dk og Feelunique.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Gitte

Det lyder godt – men også ret dyrt!

Stine

Hvad kan denne så, som jeres T-zone ikke kan??

Helene Randløv

Hej Stine
T-Zone Peeling er en del mildere (dog ikke mindre effektiv IMO), min hud var desværre ikke vanvittigt begejstret for det høje alkoholindhold i denne :-/
Kh. Helene

Katja Moikjær

Syreindholdet er helt anderledes. Hvis du er glad for salicylsyren i T-zone Peeling så bliver du ikke glad for denne. Denne indeholder langt mere AHA og kan bedre sammenlignes med vores AHA. Denne indeholder et større udvalg af syre – om det så er godt eller skidt er en smagssag 😉

Anonym

Den har vil.a. vundet en Elle Award. En international Award, som de fleste mærker kun kan drømme om.
Grunden til at man skal bruge fase 1, og man ikke bare kan hoppe direkte til fase 2 er, at fase 1 også gør huden forberedt på fase 2.
I får det desuden til at lyde som om, at de 10% er ingenting. Det er det højeste man absolut må putte i produkterne, og det er derfor også vigtigt at man følger introduktionerne helt nøje.
Det er også vigtigt at bruge en dagcereme med solfaktor, minimum faktor 15, da denne syrepeeling gør din hud lysfølsom. Ved ikke at gære dette, kan produktet faktisk forvolde større skade, end den ellers ville kunne gavne.
USA er også syge i hovedet. En måned pause er lige hvad ens hud har brug for. Også er det i gang med fase 1 igen. Ikke direkte i gang med fase 2. Det er heller ikke nødvendigt for nogle former for andre peelings produkter imens man bruger crescendo. Du kan dog frit gøre det i din måneds pause. Men skal jeg være ærlig, tror jeg næppe du vil synes at din hud har brug for det.
Min hud lider af solskolder, som er kommet efter mange år i solen uden solcreme samt solaire i vinterhalvårene. Derudover har jeg lidt af voksen-acne for nogle år siden, og har lige soden haft problemer med hudorme. Og med alderen kommer der jo linjer og rynker.
Mine solskader er næsten ikke til at se mere. Mine hudorme er næsten forsvundet fuldkommen. Og mine små, fine linjer er forsvundet, og mine dybere rynker er væsentligt mindre dybe.
Om fem dage må jeg starte på min kur nummer to. Så der kan jeg lige love jer for, at jeg skal ned i Matas og have en ny!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *