Tirsdagstip: Husk balsam efter kuren

18.04.17
Hårkur købt hos Emma.dk
Hårkur købt hos Emma.dk
Sådan kan det se ud, når man har sparet mere end 600 kroner ved at shoppe hos Emma

Sponsoreret indlæg

Der er emner, vi har skrevet så meget om, at vi næsten glemmer, at det ikke er alle der har læst med fra starten. Eller har læst samtlige indlæg for den sags skyld. Og i al beskedenhed er der bare indlæg, der fortjener, at blive skrevet om og om igen. Det har jeg valgt at gøre i dag, både fordi det er lang tid siden sidst, og fordi jeg igen har haft glæden af at shoppe hos Emma og nu også kan afholde en konkurrence om et gavekort på 500 kroner til en heldig vinder.
Som du kan se på billedet, sparer man en mindre formue, så der er god økonomi i at købe salonstørrelser af både shampoo, balsam og hårkur. Hvis du ikke har hørt om Emma.dk før, så kan du læse mit indlæg fra marts måned, hvor jeg blandt andet købte gamle favoritter og en virkelig skøn duft.

Men bruger du den?
Der er mange, der kommenterer ældstens hår, det ER også misundelsesværdigt. Det har en smuk mørkebrun nuance, det er tykt og så er det ualmindelig sundt og ikke mindst velplejet. Han bliver tit spurgt, hvordan han passer det. Og han kommer naturligvis ikke sovende til det. Min eneste regel, den gang knægten annoncerede, at han ville have langt hår, var og er stadig, at han skulle sørge for at passe det. Hvor er der bare mange fyre med grimt, slidt og vanvittig sørgeligt hår, fordi det er for feminint for dem at bruge hårkur. Mange både mænd og kvinder har hårkuren stående, men den kan kun hjælpe, når du også husker at bruge den… helst hver gang håret bliver vasket eller i hvert fald mindst en gang om ugen.

Det fulde udbytte
Når du bruger hårkur, er det selvfølgelig vigtigt at vide, hvordan du bruger den bedst. Der er ingen tvivl om, at det er en dyr fornøjelse at købe hårkur, hvis du så ikke får glæde af effekten, fordi du bruger den uhensigtsmæssigt, så forstår jeg virkelig godt, at du vælger at lade være. Derfor er det vigtigt at bruge produkterne i den rigtige rækkefølge:

  • Vask håret (mindst en gang og to efter hinanden, hvis du bruger mange stylingprodukter eller bare vasker håret sjældent).
  • Fordel hårkuren i det rene hår og lad den sidde, så længe som producenten angiver på emballagen.
  • Skyl kuren ud og fordel nu en god balsam i håret, hvis det er en tung eller meget rig balsam, kan det være en rigtig god idé at undgå hovedbunden.
  • En balsam sørger for at lukke hårstrået, så de gode sager fra hårkuren bliver i håret, og håret samtidig syner mindre ødelagt.

Husk kun at presse vandet ud af håret og at bruge noget varmebeskyttende, hvis du bruger føntørrer, krøllejern og andre varme stylere.
Rækkefølgen giver meget god mening, når man sætter sig ind i, hvad de forskellige produkter gør ved håret. Og så skal man selvfølgelig også vælge produkterne efter de problemer der nu måtte være.

Vind og spar penge hos Emma.dk og få pænt hår
Når det giver ekstra god mening at skrive om Emma.dk i forbindelse med netop hårkur, så er det selvfølgelig, fordi der er RIGTIG mange penge at spare, og så er det måske ikke længere så uoverskueligt at købe og især at få brugt hårkuren, ligeså ofte som dit hår har brug for det.
Du deltager i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Emma.dk, hvis du i kommentarfeltet herunder deler dit bedste hårplejetip.
Der bliver trukket lod blandt alle besvarelser i løbet af maj måned.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Emma.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
72 kommentarer
Mette

Mit bedste tip er at droppe at sove med hårkur i håret. Kom i stedet en plastikpose uden på håret og bagefter et håndklæde – varmen får det bedste frem i kuren.

Sidsel

At sove med koldtpresset kokosolie natten over, en gang i ugen – det giver den flotteste glans til hårlokkerne 🙂

En anden Mette

Tør man nævne mayonnaisen som hårkur, hvis man ikke har fået tanket op? Den fåes endda i travle size på Burger King:-) Husk endelig shampooen før vand bagefter!

Johanne

Jeg er selv den type der burde gå mere op i mit hår, men simpelthen ikke har overskuddet til hårkur eller pengepungen til de rigtig gode frisørprodukter desvære. Det har jeg flere gange aftalt med mig selv at skulle lave om på, og alle kommentarene her på siden er jo en fantastisk liste til nye gode hårvaner 😉 Mit tip er simpelt; undgå hårelastikkerne der har metallukning. Det slider på håret og knækker hårstrående. Der er nemlig intet værre end slidte afknækkede hår stikkende op fra hårskildningen, et problem jeg selv har haft rigtig meget. Indlægget falder på et tørt sted. Tak!

Astrid J

Mit bedste tip er faktisk at skylle hår og krop efter med iskoldt vand, når du har været i bad. Det lukker hårstrået og giver det et smukt, blankt udseende – og det er supergodt for kroppens blodomløb samt huden. Desuden har både Olaplex og Biosilk gjort godt for mit slidte hår.

Maria

Lav en løs fletning i håret om natten. Det føler jeg har gjort underværker for mit hår 👍

Heidi H.

Undgå shampoo med sulfat😊

Trine Borup

Mit bedste hårtip er at vaske hår så 1-2 gange om ugen, hvor man krammer olie i spidserne og lader det lufttørre. Så er spidserne ikke så tørre, og syner ikke så slidte😊

SofieV

Det er virkelig en god artikel at gentage. Der er mange, der ikke har styr på rækkefølgen og det er så ærgerligt.
Mit bedste hårtip er at bruge almindelig god håndcreme i spidserne hver aften inden sengetid. Det giver de ofte slidte spidser lidt mere liv og det går mit hår til at se sundere ud. 🙂
Jeg er iøvrigt fan af Niveas blå creme i dåse! Den virker bare og så minder dåsen mig om barndommen i min mormors fine badeværelse.

Christine

Jeg lufttørrer altid mit krøllede hår for at undgå at slide for meget på det. Derefter en curling lotion eller lign og masser af saltvandsspray 🙂

Din kommentar