Hold shoppefest hos Emma

06.03.17
Emma.dk
Emma.dk
Nogle af mine favoritter fra Emma.dk

Sponsoreret indlæg

Noget af det sjoveste ved at være blogger er, at man får tips om alle mulige spændende produkter og interessante webshops. Og det er en af dem, jeg vil dele med dig i dag. Faktisk mindes jeg at have kigget på sitet før, men det var før det skiftede navn fra Piingu til Emma.dk. Det er en slags medlemsservice med vilde rabatter på dine yndlingsprodukter, du kan også være heldig at falde over restpartier af produkter, der ellers er udgået.

Fordelsklub
Du skal ikke være nervøs for medlemskabet hos Emma.dk, de 85 kroner det koster om måneden, er sådan set bare en registrering af dig som kunde. Det er sådan Emma.dk holder øje med, hvor meget shampoo, vingummi eller hvad som helst andet, der skal købes ind, så de kan tilbyde dig masser af besparelser på alle de skønne produkter. Hvis du synes det er dyrt, vil jeg bare lige sige, at jeg for eksempel sparede cirka 930 kroner på min første ordre… Set i det lys synes jeg, at abonnementsprisen er yderst rimelig. I øvrigt kan du melde dig ud når som helst, så der er ingen form for binding.

Sortiment
Der er vanvittigt mange lækre produkter til næsten uforskammet lave priser, så det undrer mig egentlig ikke, at der er nogle produkter, der hurtigere bliver udsolgt end andre. Du kan få flere af hårprodukterne i salonstørrelser, hvilket er en kæmpe bonus, her hjemme sætter mine mænd i hvert fald meget stor pris på salonstørrelser. Der er helt op til 85 % rabat på nogle af varerne og du finder kendte mærkevare indenfor både hårpleje, duft, makeup og meget mere, ydermere er der gratis levering.

Favoritter og nye bekendtskaber
Er der noget vi bruger meget af her i familien, så er det hårkur og balsam, men da vi har meget forskelligt hår, har vi naturligvis også meget forskellige præferencer. Derfor er det skønt at kunne prøve sig frem med forskellige produkter uden at blive ruineret. En del af min første ordre fra Emma.dk er derfor forskellige hårkure, og jeg kan godt afsløre, at der ligger flere i kurven allerede. Det er nogle af de der produkter, der sædvanligvis er lige lidt for dyre i indkøb til, at jeg vil forsøge mig med noget nyt.

Hurtig levering
Midt i nat lagde jeg min første bestilling hos Emma.dk, og allerede nu er min pakke hos GLS, det betyder, at jeg nok kan forvente at hente min pakke i morgen… Det glæder jeg mig helt vildt til, for jeg har bestilt en masse spændende produkter. Min bestilling bærer præg af min hang til luksus, og af at jeg også holder af helt almindelig produkter… kontrasten kan godt virke stor, men mon ikke vi alle sammen vælger lidt til hverdag og lidt til forkælelse?

  • Skønne dufte står altid på min ønskeseddel, og ved at købe Tom Ford White Patchouli Eau De Parfum hos Emma.dk sparede jeg 483 kroner.
  • Uparfumeret lotion bruger både familien og jeg en del af, og Vaseline Intensive Care Advanced Repair er en af hverdagens budgetvenlige helte, ved at købe den hos Emma.dk sparede jeg 16 kroner
  • Ovenfor nævnte jeg vores forbrug af masker til håret, jeg har længe villet prøve Label.m Intensive Mask, og med en besparelse på 160 kroner var det oplagt at prøve den nu.
  • Da jeg så Clinique Super City Block Oil-Free Face Protector 40 SPF, kastede jeg den straks i kurven, det er en af mine gamle favoritter, og når man nu ikke kan få den her hjemme og samtidig kan spare 144 kroner… så var det umuligt at modstå fristelsen.
  • Noget andet vi bruger rigtig meget er økologisk kokosolie, som både bliver brugt til pleje af hud og hår og i madlavningen. Hos Emma.dk sparede jeg 17 kroner på Urtekram Smagsneutral Kokosolie Økologisk.
  • I øjeblikket er produkter der kan holde min afblegning ved lige i meget høj kurs, og derfor er en besparelse på 110 kroner på KMS California ColorVitality Blonde Treatment temmelig interessant.
  • Det er alt for længe siden, at jeg har brugt produkter fra I.C.O.N., og den vanvittigt lækre og meget velduftende hårkur I.C.O.N INDIA 24K blev min for 231 kroner mindre end den koster hos frisøren.
  • Glæden ved at se ST. TROPEZ Skin Illuminator Violet igen er svær at beskrive, jeg værner om den, jeg har, fordi jeg var sikker på, at den var udgået. Her sparede jeg 70 kroner ved at købe den hos Emma.dk.

De store besparelser, det store udvalg, salonstørrelserne og den kvikke leveringer er de ting, der får mig til at vende tilbage. Det er den slags, der gør shopping til en sand fornøjelse.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Emma.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Charlotte

Jeg har prøvet at melde mig ud i 2 dage. har ringet i telefontiden men ingen tager røret. Senest i dag ventede 2 timer var nr 7 i køen og nr 1 i Ca 40 min men kom ikke igennem. Og så var telefontiden slut. Jeg vil ikke anbefale det.

Katja Moikjær

Kære Charlotte – vi ved det godt, dette er et meget gammelt indlæg. Tak for at dele dine erfaringer.

Helene Randløv

Æv, det er jeg virkelig ked af at høre 🙁 Vi er opmærksomme på det, det er rigtig skidt :-/

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *