Tirsdagstip: Husk balsam efter kuren

18.04.17
Hårkur købt hos Emma.dk
Hårkur købt hos Emma.dk
Sådan kan det se ud, når man har sparet mere end 600 kroner ved at shoppe hos Emma

Sponsoreret indlæg

Der er emner, vi har skrevet så meget om, at vi næsten glemmer, at det ikke er alle der har læst med fra starten. Eller har læst samtlige indlæg for den sags skyld. Og i al beskedenhed er der bare indlæg, der fortjener, at blive skrevet om og om igen. Det har jeg valgt at gøre i dag, både fordi det er lang tid siden sidst, og fordi jeg igen har haft glæden af at shoppe hos Emma og nu også kan afholde en konkurrence om et gavekort på 500 kroner til en heldig vinder.
Som du kan se på billedet, sparer man en mindre formue, så der er god økonomi i at købe salonstørrelser af både shampoo, balsam og hårkur. Hvis du ikke har hørt om Emma.dk før, så kan du læse mit indlæg fra marts måned, hvor jeg blandt andet købte gamle favoritter og en virkelig skøn duft.

Men bruger du den?
Der er mange, der kommenterer ældstens hår, det ER også misundelsesværdigt. Det har en smuk mørkebrun nuance, det er tykt og så er det ualmindelig sundt og ikke mindst velplejet. Han bliver tit spurgt, hvordan han passer det. Og han kommer naturligvis ikke sovende til det. Min eneste regel, den gang knægten annoncerede, at han ville have langt hår, var og er stadig, at han skulle sørge for at passe det. Hvor er der bare mange fyre med grimt, slidt og vanvittig sørgeligt hår, fordi det er for feminint for dem at bruge hårkur. Mange både mænd og kvinder har hårkuren stående, men den kan kun hjælpe, når du også husker at bruge den… helst hver gang håret bliver vasket eller i hvert fald mindst en gang om ugen.

Det fulde udbytte
Når du bruger hårkur, er det selvfølgelig vigtigt at vide, hvordan du bruger den bedst. Der er ingen tvivl om, at det er en dyr fornøjelse at købe hårkur, hvis du så ikke får glæde af effekten, fordi du bruger den uhensigtsmæssigt, så forstår jeg virkelig godt, at du vælger at lade være. Derfor er det vigtigt at bruge produkterne i den rigtige rækkefølge:

  • Vask håret (mindst en gang og to efter hinanden, hvis du bruger mange stylingprodukter eller bare vasker håret sjældent).
  • Fordel hårkuren i det rene hår og lad den sidde, så længe som producenten angiver på emballagen.
  • Skyl kuren ud og fordel nu en god balsam i håret, hvis det er en tung eller meget rig balsam, kan det være en rigtig god idé at undgå hovedbunden.
  • En balsam sørger for at lukke hårstrået, så de gode sager fra hårkuren bliver i håret, og håret samtidig syner mindre ødelagt.

Husk kun at presse vandet ud af håret og at bruge noget varmebeskyttende, hvis du bruger føntørrer, krøllejern og andre varme stylere.
Rækkefølgen giver meget god mening, når man sætter sig ind i, hvad de forskellige produkter gør ved håret. Og så skal man selvfølgelig også vælge produkterne efter de problemer der nu måtte være.

Vind og spar penge hos Emma.dk og få pænt hår
Når det giver ekstra god mening at skrive om Emma.dk i forbindelse med netop hårkur, så er det selvfølgelig, fordi der er RIGTIG mange penge at spare, og så er det måske ikke længere så uoverskueligt at købe og især at få brugt hårkuren, ligeså ofte som dit hår har brug for det.
Du deltager i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Emma.dk, hvis du i kommentarfeltet herunder deler dit bedste hårplejetip.
Der bliver trukket lod blandt alle besvarelser i løbet af maj måned.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Emma.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
72 kommentarer
Christine

Det bedste jeg kan gøre for mit hår er netop at huske fugten. Så kan jeg sparer på produkter til hverdag. Jeg kan spare på antal hårvaske.
Det været godt at få prøvet en masse shampooer og balsam, for efter jeg har fundet noget som passer mig, er styling og vedligehold blevet meget nemmere – og det ser mere lækkert ud!

Kira Albrechtsen

Skyl! Fra en der vasker kat til udstilling- hvis ikke der skylles ordentligt, klasker pelsen og kan fedte til igen . Det samme gør dit hår. Jeg skyller til jeg synes jeg er færdig. Og så lige tælle til 30 mens du fortsætter. De gange hvor jeg fx vasker hår under tidspres, dårligt vand tryk osv(hotel, sport osv) , mister jeg en dag så at sige,ifht hvornår jeg skal vaske igen

Trine Lykke Hansen

Put tørshampoo i håret, inden du går i seng! Så får det tid til at virke, og du undgår det grålige look, når det lige er sprayet i. Og gør det inden, at du reelt har fedtede rødder – det virker SÅ godt! Hovedpuden kan til gengæld trænge til lidt ekstra udskiftning… 😉

Inger Jørgensen

Mit bedste hårtip må være kokos i spidserne. Det virker bare.

Marie

En god frisør er virkelig godt for håret. Jeg har haft lækkert hår, siden jeg begyndte at blive klippet af Stia i Roskilde

Marie-Louise

Mit bedste tip er at undgå sulfatet – især hvis du har krøller. Det har gjort at jeg kunne få langt hår istedet for at måtte opgive når det nåede til skuldrene.

Sabrina Matzen

Mit bedste tip må være at bruge badehætte. Jeg er slem til at stå for længe under den varme bruser, og det slider helt vildt på farven, så meget jeg havde tydelig farveforskel mellem nakken hvor vandet rammer, og fronten.
Jeg burde undlade de lange varme bade, men det er godt for mit mentale helbred, og badehætten sørger for mit hår har samme farve hele vejen rundt.

Lis Vinter

Olie i håret efter hårvask er super godt.

Eva

Mit tynde skandinaviske hår har meget stor tildens til at fedte og mit bedste tip må da være tørshampoo. Hold da op det var vildt, da jeg første gang opdagede det! Det har godt nok gjort underværker for mit forhold til mit hår. Og med en textur spray kan jeg pludselig også få flotte fletninger. Gude produkter!

mei

jeg kan godt lide at binde mit hår op i en ‘bun’, i badet efter jeg har kommet hårmaske i – jeg føler at det er mere effektivt end bare at lade ‘hænge’.

Din kommentar