Fredagsfavorit: Chanel på Feelunique

18.11.16
Chanel produkter

Chanel produkter

Feelunique har netop fået Chanel i sortimentet online, og det er en rigtig god nyhed.

Chanel er et af de mærker, som vi skriver for lidt om. Det er der mange grunde til, men primært fordi det er rigtig dyrt for os at skulle købe selv. Men det hjælper priserne på Feelunique lidt på.

Chanel er et typisk klassisk mærke, hvor jeg sjældent følger med i deres seneste nyheder eller er opdateret på hele sortimentet. Jeg har måske kun en 3-4 produkter fra Chanel herhjemme (neglelakker fraregnet naturligvis), men det er til gengæld produkter, jeg bruger tit, og som jeg har brugt i årevis.

Chanel Vitalumière Compact Douceur – en meget smuk og let pudderfoundation, der altid ligger i min taske til at opfriske makeuppen i løbet af dagen. Den lægger sig smukt ovenpå selv det mest håbløse underlag. Læs hele anmeldelsen her og find den på feelunique her.

Chanel Stylo Yeux Waterproof Long-Lasting Eyeliner – Chanels eyeliner er den mest holdbare, vi har prøvet til dato, og det siger ikke så lidt, for vi har prøvet flere gode. Men Chanels bliver siddende, lige gyldigt hvad du udsætter den for, som Helene skrev i en gammel månedens favoritter. Og så koster den en 10’er mindre her end i butikkerne i Danmark.

Le Blush Creme de Chanel – Chanels cremeblushes er noget helt specielt. Læs hele anmeldelsen her, og find dem billigere her.

Chanel no. 5 Eau De Parfum – klassikeren over dem alle, som jeg altid har stående. Her koster den mindre end de danske priser i for eksempel Magasin.

Chanel Joues Contraste Powder Blush Pink Eksplosion – Chanels klassiske pudderblush findes i mange farver, og der er store forskelle på dem. Pink Eksplosion er den pæneste kølige blåtonede pink, der giver de fineste rosa kinder. Find den her.

Chanels kompakte foundation, som jeg har anmeldt her, er vist sidste gang, jeg har prøvet et nyt produkt fra Chanel, så måske det er på tide, at den her gamle skønhedsblogger følger lidt med. Kan I anbefale nogle nye favoritter?

Her kan du købe det
Du kan selvfølgelig også købe Chanel i Magasin og i udvalgte Matas. Feelunique har gratis fragt til Danmark ved køb over 300 kroner og der kommer ikke ekstra told eller moms på ved ankomst til Danmark, da sender fra EU.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Christine

Åh Gud hvor fedt, jeg ææælsker Chanel! Er stor fan af deres læbestifter!:-)

Christine

Gælder jeres rabatkode mon også til Chanel?:-)

Katja Moikjær

Maja siger nej 🙁

maja

har spottet at magasin også netop har fået chanel på deres webshop. Kender i mon årsagen til, at chanel pludselig er blevet lettere tilgængeligt på nettet, modsat tidligere?

Katja Moikjær

Jeg ved det ikke, men Chanel har også skiftet distributør i Danmark, så der kan være en sammenhæng. Men jeg aner det faktisk ikke. I udlandet har de jo altid været tilgængelige (chanel.com fx.)

maja

har forresten lige testet, og rabatkoden gælder ikke til chanel, desværre.

Katja Moikjær

Tak for hjælpen :-*

Katja Moikjær

ØV! Men tusind tak for hjælpen :-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *