Fredagsfavorit: Chanel Vitalumière Compact Douceur

28.02.14
Chanel Vitalumière Compact Douceur

Chanel Vitalumière Compact Douceur

For en del år siden opgav jeg kompakt pudderfoundation. De kager eller også sætter de sig fast på alting inklusive skjortekrave og mobiltelefon. Looket passede heller ikke længere med de seneste års fokus på et naturligt og dewy look.

Men så mødte jeg den nye Chanel foundation. Chanel Vitalumière Compact Douceur. Når alt kommer til alt, så er en pudderfoundation jo bare en lidt mere dækkende pudder. Men dette her var kærlighed ved første blik.

Den er silkeblød med en skøn konsistens. Den er meget transparent, men alligevel holdbar. Og den giver en meget fin finish til huden.

Den er meget anderledes end andre kompakte foundations, jeg har prøvet. Den er ekstremt let og kan næsten være usynlig på huden. Alligevel dækker den mere end almindelig pudder.

Jeg bruger den enten alene eller ovenpå en primer, hvis jeg vil have lidt mere dækkeevne. Den fungerer meget smukt ovenpå for eksempel MAC BB Beauty Balm (som jeg oftere og oftere bruger som primer i stedet for som foundation i sig selv) eller anden farvet primer. På den måde opnår jeg en højere dækkeevne, som jeg altid kan genopfriske i løbet af dagen, med Vitalumière Compact Douceur alene.

Farve 20 Beige passer perfekt til mig og er ikke engang den lyseste. Læg mærke til Chanels farvekoder. Numrene 10, 20, 30 osv. er de beige/neutrale toner. Nummer 12, 22, 32 osv. har pink undertoner.

Her kan du købe det
Chanel Vitalumière Compact Douceur koster 460 kroner og kan købes i stormagasiner, parfumerier, udvalgte Matas mm.

Alene prisen på Chanels foundation, gør den til en luksusvare, men jeg er tosset med den. Lige præcis med foundation og læbestift trækkes jeg af en eller anden grund altid mod de dyre hylder. Hvorimod du aldrig vil se mig købe for eksempel en dyr mascara eller eyeliner.

Har du også den slags guilty pleasures, når det kommer til makeup?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Lotte Høeg

Jeg købte den for et par uger siden. Den blev med det samme fast inventar i tasken, fordi resultatet er simpelthen fantastisk!

Anne W.

Kan man bruge den ovenpå en BB-cream for at opnå mere dækning?

Katja Moikjær

Det er præcis sådan jeg gør 🙂 Jeg bruger fx. MAC BB Beauty Balm eller deres CC

Kathrine A

Findes denne stadig, eller har den fået nyt navn? Har nemlig svært ved at finde den.

Kathrine A

Mange tak for hurtigt svar. Er det fortsat denne i anbefaler – eller er der andre jeg med fordel kan tjekke ud? Kan se at indlægget ikke er helt nyt..

Helene Randløv

Hej Kathrine
Der må jeg være dig svar skyldig, jeg ved det faktisk ikke. Jeg er selv meget begejstret for to andre produkter, som åbenbart også er udgået…
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *