Månedens favoritter: November 2013

30.12.13
Månedens favoritter: November 2013

Månedens favoritter: November 2013

Halløjsovs… Der lå et nærmest færdigskrevet dokument, som aldrig nåede bloggen… Det betyder, at du i løbet af ret kort tid får en masse af mine favoritter serveret lige her…
Det er overordentlig besværligt for mig at hade november, jeg er nemlig vild med blæst, te og trøjer. Samtidig er det måneden for min fødselsdag, og det betyder både fest og overraskelser. Det er skønt med opmærksomhed, men det er endnu bedre med en masse hyggeligt samvær med mennesker jeg ser sjældnere, end jeg ønsker.
I anledning af min fødselsdag har min veninde gennem rigtig mange år en hyggelig tradition med at mødes til brunch eller frokost. Hun bor i Nordsjælland, hvor jeg jo også har boet en stor del af mit liv, og efter vores skønne frokost kørte det søde menneske mig til presseåbning af Kurbadet by Ilse Jacobsen. Katja og jeg er kommet der siden, og jeg kan varmt anbefale både restaurant, stedet og behandlingerne. Det er måske et af de mest behagelige og afslappede steder, jeg har været længe.
Favoritterne er nylanceringer, gamle kendinge eventuelt i nye varianter, nyopdagede klassikere og hverdags helte, som altid er klar til en runde mere.

1. Ilse Jacobsen Sea Buckthorn Body Lotion
Som nævnt ovenfor var vi inviteret til åbning af Kurbadet by Ilse Jacobsen, og ved samme lejlighed blev hendes sindssygt gennemarbejdede og virkelig lækre produktlinje Ilse by Ilse Jacobsen lanceret. Allerede et par dage senere spurgte Katja mig, om jeg havde fået prøvet den Body Lotion, vi havde fået med hjem. Hun uddybede ikke, men hun blev ved med at spørge… Til sidst blev jeg selvfølgelig så nysgerrig, at jeg gav efter og fandt den frem. Den er ikke blevet lagt væk siden.
Body Lotion står ikke særlig højt på min liste over musthaves… altså der er nogle lotions, som jeg godt kan lide, men jeg er ikke særlig god til at få dem brugt. Selvom jeg øver mig, så er jeg bare ikke særlig glad for fedteri efter jeg har badet, og så springer jeg over.
Den hedder Body Lotion, men det er en creme og selvom den er afsindig svær at trykke ud af tuben (formuleringen er allerede ændret, så det ikke længere er et problem, tak for det!), så føles den på en gang let, meget nærende og aldeles ufedtende, det er en sær og meget elskelig kombination. Duften er frisk, frugtig og rar, uden at den på nogen måde er overdøvende eller sød. Der er ingen tvivl om én af os vender tilbage med en anmeldelse af flere af produkterne senere, men jeg kan allerede nu røbe, at jeg er rigtig glad for samtlige seksten produkter.

Ilse Jacobsen Sea Buckthorn Body Lotion koster 295 kroner, og du finder den i Ilse Jacobsens webshop, på Kurbadet by Ilse Jacobsen, som afgjort er køreturen værd, det er simpelthen sådan et lækkert sted. Du kan også få produkterne i Magasin og i Magasin webshop.

2. BIOEFFECT EGF Eye Serum
Øjencreme er ikke rigtig noget, jeg gør mig i, alligevel har jeg måttet overgive mig til BIOEFFECT EFG Eye Serum. Hold nu k@ft, hvor er det et genialt produkt! Her kan man virkelig tale om, at der er tænkt over tingene. Indhold, emballage og påføring er løftet til treenige højder. Heldigvis kan man jo bruge den lige præcis dér, hvor man har behov for det, så det er primært panderynken, som er blevet beriget med det fantastiske serum. Nu er der formentlig ingen tvivl om, at EGF virker, men er du stadig i tvivl, så er det dette serum, du skal teste. Prøv det der, hvor du har linjer og se løjer.
BIOEFFECT har også proppet den lille roll-on med hyaluronsyre, som sørger for fugtmættet og meget glad hud. Det er en fedtet lille sag, som jeg helst vil bruge til natten, fordi min øjenmakeup ville sidde på kinderne, hvis jeg brugte den om morgenen. Trods fedteriet elsker jeg den, det er faktisk tæt ved to år siden, jeg har brugt den samme øjencreme i mere end en uge…

BIOEFFECTs prisvindende produkter finder du i Magasin, i udvalgte klinikker og i mange forskellige webshops bland andet Magasin webshop, hvor EGF Eye Serum koster 565 kroner.

3. L’Oréal Paris Volume Million Lashes Hologram Top Coat
Der er fest på vipperne efter første strøg med Volume Million Lashes Hologram Top Coat fra L’Oréal Paris. Alt det de foregående mascaraer med guldstøv og andet glimmer ikke har været, dét er Volume Million Lashes Hologram Top Coat. Det er en seriøs effektmascara, som hjælper festhumøret godt på vej. Der bling for alle pengene, og glitteret på vipperne vækker ekstra opsigt, når du bruger mørke skygger.
Det er en effektmascara, så effekten på nøgne vipper er lidt fesen. Du kan sagtens give de kunstige vipper en omgang mascara, inden du tager dem på, hvis du ikke rigtig er til almindelig mascara. Resultatet bliver bare endnu mere opsigtsvækkende vipper.
Personligt er jeg ikke fan af glitter under øjet, fordi det ligner tårer, og det er alligevel de færreste, som vil se halv triste ud til en fest. Derfor anbefaler jeg, at du undlader at bruge Volume Million Lashes Hologram Top Coat på de nederste vipper.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Hologram Top Coat koster 139,95 kroner i Matas, Magasin, udvalgte supermarkeder og parfumerier. I Magasins webshop er den på tilbud og koster 69,98 kroner.

4. Clinique Quickliner For Eyes Intense i farven 10 Intense Truffle
Det er ikke helt nemt at forklare min store kærlighed til denne eyeliner fra Clinique. Enhver, som læser bloggen regelmæssigt, kan jo se, at den har en helt forkert farve i forhold til de farver, jeg ellers bruger…
Det begyndte da også for mange år siden, da Clinique havde lanceret nogle duo-eyelinere, hvoraf Intense Truffle var den ene ende af en af dem. Jeg brugte den glad og gerne, for jeg havde fået beskeden, at de meget fine due-eyelinere var permanente i sortimentet. Da jeg så synes, at jeg havde brugt så meget af eyelineren, at jeg begyndte at overveje en back up, så fik jeg at vide, at de havde været del af en limited kollektion. I stedet for at søge efter den i det ganske danske land, så smed jeg den ud, jo den er god nok, dåser kan også blive barnefornærmede.
Da der for nylig landede en pakke i postkassen, var det meget stor glæde og ikke så lidt overraskelse, der ramte mig, for i pakken lå netop Quickliner For Eyes Intense i den fantastiske farve: 10 Intense Truffle. Farven er uden sammenligning den smukkeste brune eyeliner, jeg har haft i hænderne, og selvom jeg ikke helt tør at forelske mig ligeså inderligt i den som før, så er jeg altså meget ramt.

Clinique finder du i udvalgte Matas, stormagasiner og parfumerier. Quickliner For Eyes Intense koster 155 kroner. På nettet kan du finde den i Magasins webshop.

5. Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme
Hvorfor jeg aldrig rigtig har taget mig sammen til at teste Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme, ved jeg simpelthen ikke. Men da cremen landede i butikkerne, fik jeg to små prøver, den ene brugte jeg samme dag og blev smaskforelsket lige med det samme…
Siden da har der stået mange andre cremer på hylden, men da det begyndte at blive koldere igen, kunne jeg slet ikke holde op med at tænke på Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme. Og da jeg endelig fandt den anden prøve i en taske, besluttede jeg mig for, at det måtte være tid til en ordentlig test. Det er en fabelagtig creme, konsistensen er blød og huden bliver så fin og meget rar at være i.
Selvom det ikke har været sådan rigtig koldt endnu, kan den sagtens håndtere det, det var nemlig hård frost, da jeg forelskede mig i den. Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme fungerer rigtig godt under makeup, selvom den er meget rig og umiddelbart fedtet, er den proppet med gode sager, som sørger for velfugtet og glad (og ikke fedtet) hud hele dagen.
For mit vedkommende er det ventilation, radiatorer og vejret på mine cykelture, som afgør, hvordan min hud har det, og dét der gør, at den af og til bliver træt. Det har jeg bare ikke oplevet en eneste gang, siden Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme kom ind i mit liv.

Estée Lauder finder du i udvalgte Matas og parfumerier, i Magasin og Sephora. Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme findes i tre størrelser og 50 ml. koster for eksempel 745 kroner i Magasins webshop.

6. IsaDora Lip Chock Glossy Lip Stain
Der er ikke så meget andet at sige end wauw! Først og fremmest er farverne fantastiske, og for det andet er både konsistens og holdbarhed helt unik. Lip Chock Glossy Lip Stain er udformet som en gloss, men konsistensen er helt anderledes let nærmest geléagtig. Og så kommer der altså RIGTIG meget farve på læberne, som bliver der! Faktisk har jeg endnu ikke oplevet at slide den af i løbet af aftenen, men efter middagen skal du nok lige tjekke spejlet alligevel. Foreløbig finder du fem permanente farver, og i anledning af julen er den smukke røde 49 Rock Red også at finde på hylderne. Du skal være til kraftige farver, for der er absolut intet afdæmpet over Lip Chock Glossy Lip Stain, tværtimod er der fuld knald på fra du tager den på og lige til du tager den af igen. Farverne her er fra oven og ned: 56 Vintage Wine, 52 Foxy Fuchsia og den limited 49 Rock Red.

IsaDora finder du i Magasin og i Magasins webshop her, hvor Lip Chock Glossy Lip Stain koster 129 kroner.

7. Alterna Caviar CC Cream 10-In-1 Complete Correction Leave-In Hair Perfector
Det er på ingen måde nemt at finde en grimasse, der kan passe, når man sidder til en kæmpestor præsentation af toplækre hårprodukter, og et af de nye produkter så er en… CC Cream vel at mærke til håret. Selv den dygtige hårstylist Michael Shaun Corby, som er Alternas globale kreative direktør, fnisede lidt og rystede på hovedet, da han skulle sige det.
Et par dage efter præsentationen fortalte Katja første gang om dette mirakel, som havde reddet høstakken i nakken. Som bekendt er det oftest min ældste søn eller rettere hans hår, som bliver udsat for diverse hårprodukter. Og da han prøvede den efter næste vask, var hverken han eller jeg mildest talt imponerede over resultatet. Vi giver ikke så let op, så den fik selvfølgelig en chance mere, og denne gang var resultatet akkurat lige så nedslående. Inden den fine tube blev arkiveret lodret, valgte jeg at prøve den i mit eget hår, og pludselig forstod jeg, hvad Katja talte om. Konklusionen er selvfølgelig, at jeg har fundet et hårplejeprodukt, som jeg (endelig) kan have helt for mig selv. Modsat mine forventninger er den ret drøj, og mit hår dufter skønt og er dejlig medgørligt. Har du typisk skandinavisk hår, kunne Alterna Caviar CC Cream 10-In-1 Complete Correction Leave-In Hair Perfector sagtens være noget for dig.

Alterna Caviar CC Cream 10-In-1 Complete Correction Leave-In Hair Perfector finder du hos frisøren, hvor den koster 299 kroner. Det lykkedes mig ikke at finde den, på de utallige webshops som forhandler Alterna, så skriv endelig i kommentarfeltet, hvis du finder den.

8. Chanel Stylo Yeux Waterproof Long-Lasting Eyeliner i farven Bleu Exquis
Eyelinere er geniale! Du kan let og hurtigt peppe dit look op med en farvet eyeliner, særligt lyse farver er perfekte som base for øjenskygge, og så er eyelineren uundværlig til smokey eyes. Det er primært sidstnævnte mulighed, jeg har brugt øjenskyggerne herunder til, og kombinationen af NARS’ Wishful Thinking og Chanel Stylo Yeux Waterproof Long-Lasting Eyeliner er lige i skabet.
Det er den mest holdbare eyeliner, jeg har prøvet til dato, den bliver simpelthen siddende, uanset hvad jeg har budt den af aktiviteter og lange nætter.
En så holdbar eyeliner kræver selvfølgelig lidt mere af dig, hvis du vil tone den ud, og det betyder, at du skal arbejde hurtigt. Til gengæld betyder det også, at holdbarheden er i en helt anden liga…
Denne type eyeliner er god til dem, som ikke gider spidse blyanter hele tiden. For os andre (der holder af en god gammeldags blyant) handler det om at dreje pennen, på den måde er stiften altid spids.

Chanel Stylo Yeux Waterproof Long-Lasting Eyeliner koster 190 kroner og du finder den i Magasin, Sephora, udvalgte Matas og parfumerier.

9. Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum Intense
De første noter, som lige falder mig ind, når jeg dufter til Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum Intense er honning og neroli, som jeg indtil for ganske kort tid siden på ingen måde var fan af. Nu er jeg åbenbart blevet omvendt, for selvom duften slet ikke faldt i min smag til at starte med, så er jeg blevet mere og mere glad for den. Og den dufter som en omfavnelse både blødt og rart. De forskellige dufte i serien skulle kendetegne hver sit tidspunkt på dagen, og med Le Parfum Eau de Parfum Intense er vi nået til tusmørket. Den er altså mere sensuel, feminin og fængende end de øvrige dufte i serien, som jeg finder både sprittede og kantede.
Efter første snif kommer et strejf af rose snigende, og noter som ylang-ylang, patchouli og rav runder fint duften af og giver den både dybde og lang holdbarhed. Det er ikke en duft, som gør meget væsen af sig, men den giver bæreren en sart og alligevel feminin og sensuel aura

Elie Saab finder du i stormagasiner, Sephora, udvalgte Matas og parfumerier. Den findes i tre størrelser og 30 ml. koster for eksempel 425 kroner i Magasin webshop.

10. NARS Guy Bourdin Cinematic Eyeshadow
De små sorte æsker vækker helt særlige minder hos mig. NARS var jo i Danmark langt før MAC, og det var der, jeg lagde en stor del af mine makeuppenge. Det var hos NARS, jeg blev sikker på at det med lyse øjenskygger bare slet ikke er noget for mig. Særligt de af NARS’ øjenskygger, hvis navn begynder med Night er fantastiske. Det er sorte matte øjenskygger med en masse guld, rødt, grønt, sølv eller blåt perlemor. Og de er præcis lige så pæne og intense, som de lyder.
Da butikken Bliss lukkede, måtte jeg jo nøjes med at købe NARS på rejser eller i webshops. Heldigvis tog MAC over, fordi mit behov for at pille og prøve jo ikke rigtig blev stillet.
Nu hvor NARS er tilbage, kan jeg heldigvis pille igen, og det betyder, at der langsomt sniger sig lidt produkter ind i samlingen hist og pist. Den smukke dybe blå Wishful Thinking og den mørkegrå Bad Behaviour er bare nogle af de ting, som er kommet med hjem fra Sephora. Hele kollektionen med inspiration og billeder fra Guy Bourdin er ret fin og absolut et kig værd.

NARS finder du i Sephora, hvor Guy Bourdin Cinematic Eyeshadow koster 190 kroner. I øjeblikket er der udsalg hos HQ Hair, hvor du kan købe NARS med koden NS10 og få 10 % rabat.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Louisa

Hejsa 😉 Den glitter topcoat ventede jeg med spænding og skyndte mig at købe den dag den kom på markedet. Men hvad pokker gør jeg forkert? Jeg kan slet slet ikke se noget glitter overhovedet 🙁 Er SÅ skuffet over købet 🙁

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *