Avène Cleanance og Triacnéal: Helt slut med billig AHA syrepeeling fra Apoteket

21.09.16
Avene Triacneal Expert

Avene Triacneal Expert

Til vores store sorg omformulerede Avène deres elskede AHA syrepeeling Cleanance K til den nye Cleanance Expert, så den ikke længere indeholder syre eller AHA i nogen form. Som et alternativ kunne vi dengang anbefale Avène Triacnéal, der også indeholdt AHA i form af glykolsyre.

Men nu ser jeg lige at Avène også har reformuleret den til at indeholde de samme aktive stoffer som Cleanance Expert og har fjernet syren, så jeg ville blot sikre mig, at I var opmærksomme på dette. Navnet har også ændret sig – den hedder nu Avène Triacnéal Expert, så det burde være til at se forskel på emballagen.

De nye indholdsstoffer er ikke uinteressante, jeg vil skrive mere om dem, når jeg har nærstuderet dem. Og de kan umiddelbart med fordel kombineres med et syreprodukt. Men det finder du så ikke længere hos Avène.

Jeg er ved at løbe tør for gode alternativer med glykolsyre andet end Pudderdåsernes AHA Serum. Pudderdåsernes T-Zone Peeling indeholder salicylsyre (BHA). Jeg kan desværre ikke komme i tanke om et apoteksprodukt med glykolsyre længere?

Hvis du vil læse mere om typer af syre, og hvad de kan gøre for huden, så kan du læse mere her. I mellemtiden vil jeg nærstudere de nye ingredienser hos Avène.

Her kan du købe det
De nye Cleanance Expert og Triacnéal Expert fra Avène kan du købe på apoteket. Du kan også købe dem billigere på nettet hos Apo-rot, Escentual eller Lookfantastic.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
16 kommentarer
Christina

Det er slet ikke noget problem – jeg fortsætter bare med at bruge jeres T-Zone Peeling 😉 Let tilgængelig, super pris og så virker den!

Maria

Hej pudderdåser. Hvad med la Roche Posays Effaclar K og Effaclar duo? Indeholder de ingen syrer i den boldgade ?

Katja Moikjær

De og Vichy bruger LHA. Det er en afart af salicylsyre, som er L’Oreals eget patent.

Lene

MURAD laver en super lækker peeling der indeholder AHA og BHA 😊

Helene Randløv

Hej Lene
Når man taler peeling skelner man mellem kemisk og mekanisk eksfoliering. Murads peeling er en mekaninsk eksfoliering, da de to syrer simpelthen ikke når at virke i det tidsrum masken er på huden. Den er helt sikkert dejlig at bruge, men en kemisk peeling er det altså ikke 🙂
Kh. Helene

Maria

Sikke noget lort – jeg slår nemlig ud af jeres 🙁 Får røde knopper i hovedet og det er virkelig irriterende. Jeg må på jagt efter en anden!

Louise

Har set at mærket Danish Skincare laver en syrepeeling. Kender I til den? Den er dog lidt dyrere end jeres, så den holder jeg mig til, men måske interessant for andre?

Emilia

Hvad med phformulas produkter, er der ikke syre i nogle af dem?

Ane

Hej. Jeg er begyndt at bruge Nib Fab’s produkter og er ret tilfreds. De har bla en glucolic scrub og glucolic fix serum. Lige det med indholdet har jeg slet ikke styr på, Men der kan I måske hjælpe?

Helene Randløv

Hej Ane
Jeg vil meget gerne prøve at hjælpe 🙂 Men jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener?
Kh. Helene

Eva

Malin Goetz har nogle pads med glykolsyre – kan de bruges ?

Helene Randløv

Hej Eva
Problemet med de fleste syre produkter er, at pH-værdien er alt for høj. Det mener jeg også at den er her, jeg har skrevet det ned et sted, men jeg kan altså ikke huske det i hovedet.
Kh. Helene

Ane

Nåja. Dårligt formuleret🙄 Kender I mærket? Duer det til noget i forhold til det indhold der er i?

Helene Randløv

Når nu man selv ved, hvad man mener… 😀
Yep, jeg kender mærket, der er rigtig mange gode produkter, jeg har ikke styr på pH-værdien, men umiddelbart virker de fint.
Kh. Helene

Karoline

Hej pudderdåser, kender i Dermalogicas Gentle Cream Exfoliant? Jeg valgte at købe jeres t-zone peeling i stedet for pga. prisen, men det lyder som om, at den burde hjælpe på de samme ting som jeres peeling/AHA-serum?

Katja Moikjær

Hej karoline. Desværre er Dermalogicas et produkt, der skal vaskes af. Derfor når den ikke at virke optimalt, når den kun sidder på huden i kort tid. Du vasker jo syren af igen så at sige. Men ingredienserne er ellers gode nok. Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *