Del dit bedste sommer beautytip og vind en Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e

21.06.16

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Sponsoreret indlæg

I forlængelse af indlægget om sommerklare ben i sidste uge, giver det god mening at skrive lidt om de forskellige ting, du kan gøre for at hjælpe bikinibevidstheden på vej. Udtrykket bikinibevidsthed er inspireret af den forgangne uges debat om ”bikinikroppen”, der har været lidt mere heftig, end den plejer at være. Det kommer altid bag på mig, når andre føler trang til at kommentere negativt på et andet menneskes krop eller udseende. Så se dog den anden vej, hvis det er så skrækkeligt at se på!
Min krop er strandklar året rundt… og det på trods af skummemælksfarvet hud, bingovinger, strækmærker og kejsersnitsdelle… Og helt ærlig, hvis jeg kan acceptere synet af alt det i spejlet, så klarer du det nok også.

Til hverdag og fest
Lune sommeraftner og nætter kalder næsten på noget koldt i et pænt glas… I hvert fald får jeg en vanvittig udlængsel om sommeren. En af grundene er naturligvis, at jeg virkelig ikke bryder mig om at opholde mig i solen, med mindre det foregår i vandet, og det er altså ikke til at hoppe rundt i havet, når man nu har et arbejde, der skal passes. Derfor er aftnerne min ven, det er om aftenen, jeg møder mine skønne venner, pakker lidt lækkert mad og drikke i en kurv og tager grillen under armen, så min dejlige familie kan hygge sig ude med parkour, løbehjul, skateboard, træning eller bold i parken, ved vandet eller nede i gården.

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Sommerklar med lidt snyd
Selvom jeg har det glimrende med min krop, så vil jeg naturligvis gerne være velplejet, fordi det øger velværet og selvværdet betragteligt. Derfor er jeg heller ikke bleg for at gøre brug af lidt snyd. Der er nemlig nogle produkter, som gør det lidt lettere at få en bikiniklar bevidsthed.

  • Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e: Det lille multifunktionelle apparat gør det betydeligt lettere at holde stængerne glatte og hårfri, hvilket passer mig glimrende. Hårene kan være ret korte, når du epilerer faktisk helt ned til 0,5 millimeter, de mange pincetter i epilatoren kan fange hårene alligevel. Det betyder, at du ikke behøver at gå rundt med lange irriterende hår på benene ret længe ad gangen.
  • En god olie: Det er ikke ret længe siden, jeg faldt pladask for en kropsolie, som jeg har været ret god til at bruge i et par måneder nu. Benene ser bare lidt lækrere ud, hvis de ikke er så tørre, at de nærmest støver… Hvis du er til glitter, er der efterhånden mange varianter med varierende mængde glitter eller perlemor.
  • Selvbruner: Hvis du synes, at du mangler kulør, så er selvbruner en rigtig god løsning, fordi du først og fremmest skåner dig selv for solskader. Det bedste resultat opnår du ved at påføre selvbruneren dagen efter epileringen, da resultatet ellers kan blive lidt prikket.
  • Velplejede fødder: En god creme med masser af carbamid og en skuresvamp giver fine fødder i løbet af kort tid. En smuk neglelak til tæerne er også en god og nem løsning på vejen mod velplejede fødder.
  • Accept: Selvfølgelig kan du gøre meget med en pæn garderobe, der fremhæver dine bedste træk. Hemmeligheden bag en bikiniklar krop er at blæse på, hvad andre tænker. Hvad enten du er bekymret for eksem, fregner, åreknuder, ar (også dem du selv har pådraget dig), bumser eller sår.

Vind Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e
Den nyeste epilator Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e kan blive din, hvis du i kommentarfeltet herunder skriver dit bedste sommer beautytip. En heldig læser kan nemlig vinde den model, jeg testede og skrev om sidste fredag. Det er et meget praktisk lille apparat med godt og velovervejet tilbehør, der både letter epileringen og mindsker risikoen for indgroede hår.
Vinderen bliver trukket i løbet af aftenen den 28. juni.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Braun

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
149 kommentarer
Anja Svendsen

Solcreme med høj SPF.
Jeg bruger ofte Rudolf Care enten ansigt cremen med SPF eller deres kids serie, der er rimelig vandfast og derfor ikke så let løber ind i øjnene.
Jeg også glad for Vichys mattyfying solcreme til ansigtet, bruger den i løbet af dagen oven på makeup (dupper den på i et godt lag) og det fungerer rigtig godt. Makeup pen sidder fortsat og den matterende effekt tager evt. uønsket shine.

Pia Knudsen

Vand, lækker solcreme og ikke mindst verdens største Yvonne hat. Har et par derhjemme og en meget stor en på job, jeg elsker den og ungerne i SFO synes den er skov og swag. 😃👍🏼🌞

Louise

Tag til stranden og gå med bare tæer i sandet og gerne i vandkanten – det exfolierer fødderne – slut af med en god fodcreme 😊

Ida

En bodyscrub lavet på sukker og olivenolie. Meget simpelt, og det eksfolierer og fugter kroppen super godt.

Anette Ninon

Mine rutiner er ens året rundt, saltskrub, og en fed creme i øjeblikket fra Seacret, men Matas har også forskellige gode saltskrub. Så er jeg klar hvis der skulle vise sig en mulighed for ferie i varmere lande, eller spaophold.

Nanna Brink

Undgå solen midt på dagen og beskyt dig altid med solcreme og skygge. I har skrevet det mange gange, men det er klart det jeg praktiserer mest om sommeren for at holde huden pæn.

Birgitte

Lav en scrub af kaffegrums, havregryn, pebermynteolie og lidt kokosolie. Brug den på benene eller hele kroppen. Eksfolierer, opstrammer og fugter👍🏻

Victoria

Mit bedste tip, hvis man kan lide at opholde sig i solen (og altid med måde), er P20 og Avivir Aloe Vera Aftersun, som er rigtig gode produkter, hvis man har sart hud. Selv har jeg mindsket soleksem ved at spise betacaroten, som supplement til mine andre vitaminer/kosttilskud.
og ellers så synes jeg Sunspa er en rigtig god løsning, hvis man gerne vil have en fin glød og passe på huden.
God sommer 🙂

Sofie

Mit bedste sommertip handler om væske og solcreme. Drik masser af vand og bevar fugtigheden i huden. Man føler sig også langt bedre tilpas i varmen hvis man har drukket meget vand i løbet af dagen. Herudover bruger jeg altid solcreme, ligegyldigt hvor overskyet det er har huden brug for beskyttelse. Huden er også meget pænere når den ikke er brændt og ødelagt.

Jane

Mit bedste sommertip er at bruge kokosolie som “barberskum”, benene bliver silkebløde, og så dagen efter st, moriz selvbruner (skum selvbruneren) på, den er såååå god og giver en flot farve, som ikke er orange 😉 MEN HUSK SELVBRUNERHANDSKE, ellers får du nogle mærkelig farvede hænder 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *