Cien: Skønhedsprodukter på budget

30.03.16
Cien produkter fra Lidl

Cien produkter fra Lidl

Sponsoreret indlæg

Her på bloggen har vi altid haft den holdning, at det dyreste ikke nødvendigvis er det bedste. Du kan finde utallige anmeldelser af billige produkter, der fint kan konkurrere med langt dyrere varianter. Og derfor synes vi altid, at det både er sjovt og interessant at få lov til at teste produkter, der kan leve op til alle de krav, vi naturligvis har, samtidig med at de er let tilgængelige og til at betale. I dette tilfælde siger tilgængeligheden sig selv, for du finder Cien i de cirka hundrede Lidl butikker, der er rundt om i landet… Og hvis du har købt ind i Lidl, så ved du også, at priserne er langt mere end bare fornuftige.

Lidt af hvert og en favorit
I går modtog jeg en hel kasse med spændende Cien produkter fra Lidl, som jeg glæder mig meget til at teste de næste par dage. Der er lidt af hvert i kassen, og med en smule hjælp fra en af mændene i mit liv regner jeg med at nå igennem de fleste af produkterne. Der er noget til badet, noget til håret og så er der en hel del makeup. Faktisk regner jeg med at kunne dele et helt Cien-look, hvor prisen på samtlige produkter ligger under 200 kroner, selvom jeg på ingen måde har begrænset mig…
I kassen lå også grunden til, at jeg regelmæssigt besøger Lidl nemlig den effektive Cien neglelakfjerner. Det kommer nok ikke bag på nogen, at jeg bruger en hel del neglelakfjerner, og derfor er det vigtigt for mig, at neglelakfjerneren både er effektiv og billig. Af den grund har Cien neglelakfjerner i mere end et år haft en ret fast plads på hylden.

Hverdagens helte…
Da jeg åbnede kassen med produkterne i går, var det med et stort smil på læben. En af de ting, jeg virkelig værdsætter, er nemlig rejsestørrelser, og det er netop en af de ting, Lidl har valgt at satse på. Kassen var faktisk fyldt til randen med alle de produkter, man bruger til hverdag bare i små fikse størrelser. Rejsestørrelser er lette og i mine øjne uundværlige at have med på farten, uanset om de ligger i tasken til det lokale motionscenter eller i håndbagagen til weekendturen.
Blandt rejsestørrelserne er der selvfølgelig hverdagens nødvendigheder, et par produkter specielt henvendt til mænd, og så er der hverdagens helte… de der produkter der bare altid ligger i tasken, nemlig en desinficerende håndgel, en håndcreme, en solcreme, en deo og selvfølgelig en læbestift.

Cien produkter fra Lidl

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Lidl

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Henrik Boysen

Ved godt at det ikke har noget med emnet at gøre. Men har lige set at butikken Normal er begyndt at sælge de 2 blå HTH cremer igen 🙂

Helene Randløv

Perfekt! Tak for info Henrik :-*
Kh. Helene

Bodil

Glæder mig til at læse jeres test, har kun prøvet neglelakfjerneren og nogle af de fedtfattige oste – som er rigtig gode.

Helene Randløv

Hej Bodil
Neglelak fjerneren er også bare VILDT god!
Kh. Helene

Helle

Ved I om der skulle være en tørshampoo på vej? Eller skal man bare holde sig til Batiste ☺

Helene Randløv

Hej Helle
Det ved jeg desværre ikke :-*
Kh. Helene

Elisabeth

Hej, har du mon fået prøvet solcremen?
Mvh. Elisabeth

Helene Randløv

Ja, den er udmærket! Især til prisen 🙂
Kh. Helene

Lea C

Cien neglelaksfjerner fra Lidl er den bedste og billigste .i handlen Fås i 2 varianter grøn classic og lyserød som er uden acetone .Bruger selv sidstnævnte

AE

Ved vi noget om de tester på dyr?

Helene Randløv

Hej AE
Det er ulovligt at sælge produkter, der er testet på dyr i hele EU, så det er ikke noget, du behøver at bekymre dig om, når du køber produkter i DK.
Kh. Helene

Carina

Hej
Virker Lidls neglelakfjerner til shellac også?

Katja Moikjær

Nej, du skal bruge ren acetone

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *